Erdoğan için şükür namazı!

Sevgili dostum v_k, merhabalar.
Ben senin ne için dua ettiğini biliyorum. Muhtemelen Allahım Türkiyeyi içeride ve dışarıda onurlu, başı dik, olan bitenlerden haberdar, iradeli, bilgili, sağlıklı bir siyesetçimiz temsil etsin demişsindir.
Allahım önce müslümanları sonra Türkleri seven bir siyaset adamı bizi temsil etsin demişsindir. Duan buysa elbetteki çok sevinirim.
Fakat bu dileklerimizin hangisi Erdoğanın temsil ettiği bu dönemde gerçekleşti ki..

hemen hemen aynı şekilde dua etmişiz , Ecevit zamanında ecevitin o yaşlı ve bitkin hali beni mahvediyordu ülke yönetimini yazmıyorum bile...
AKP yi destekleyenleri anlamıyorum demişsin olabilir bende karsı duranları anlamıyorum zaten burada siyaset devreye giriyor
herkes aynı görüşte olacak diye bir şart yok , farklı fikirler zenginliktir...

Teşekkür

hemen hemen aynı şekilde dua etmişiz , Ecevit zamanında ecevitin o yaşlı ve bitkin hali beni mahvediyordu ülke yönetimini yazmıyorum bile...
AKP yi destekleyenleri anlamıyorum demişsin olabilir bende karsı duranları anlamıyorum zaten burada siyaset devreye giriyor
herkes aynı görüşte olacak diye bir şart yok , farklı fikirler zenginliktir...

Evet sevgili dostum. Farklılıkların bir ülke için zenginlik olduğuna inanıyorum. Farklılıkların bir birini desteklediği bir ortam umut ediyorum. Eğer öyleyse ilerliyor olmamız gerek. Yok yerimizde sayıyor yada bu çağda hak ettiğimiz gelişmişlik seviyesinin gerisine düşüyor isek, farklılıkların bir birini desteklemek yerine birbirini tüketmek için savaştığını düşünürüm. Böylesini ne kendim için nede ülkem için hayırlı bulmam. Allah bizlere akıl yolunda birlik olmayı nasip eylesin.

Geri