Erdoğan için şükür namazı!

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Erdoğan için şükür namazı!

2004 yılında Yenişafak gazetesinde bir uyuşturucu dosyası yayınlanmış, Yüksekova-Başkale-Van güzergahında, uluslararası uyuşturucu tüccarlarının taşeronluğunu yapan kişilerin, yaptıkları işi ‘sıradan bir meslek gibi’ gördükleri çok açık örneklerle sergilenmişti:
“İnsanların hayatını karartan uyuşturucu maddenin taşınmasında aracı olanlar, ‘alıcıya mal ulaştığı zaman şükür namazı’dahi kılıyorlar. Bir kamu görevlisi, yıllardır uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir aşiret mensubunun, ‘Bu sene iyi para kazanırsam Hac’ca gideceğim’dediği bilgisini bizimle paylaşıyor.”
Başkale’de 1990’lı yıllarda görev yapan bir yargı mensubu, başından geçen ilginç olayı anlatmıştı:
“Bir gün köylü vatandaş geldi, ‘Size bir şikayet dilekçesi vermek istiyorum’ dedi. ‘Hayırdır’diye sorduğumda şikayetini şöyle açıkladı; ‘Ben M.E’ye eroin verdim. Karşılığında bana tarla verecekti. Ancak şimdi ne tarlayı vermek istiyor ne de benden aldığı malı!’ dedi!”
Geçenlerde öldürdükleri işadamının boynundaki cevşeni günahtır diye çöpe atamayıp evde saklayan üç katille ilgili haberi yine aynı gazete yayınlamıştı. Bir başka olayda da uyuşturucu tacirlerinin eroin paketlerini ayetler yazılı kağıtlara sardıkları ortaya çıkmıştı.

* * *

Osman Durmuş, Meclis kürsüsünden gündeme getirmese, AKP Aydın İl Başkanı’nın, Tayyip Erdoğan’ı “İkinci Peygamber” olarak kabul ettiğini geniş kitleler duymayacaktı. Bir çarpık din anlayışı da Trabzon’un Of ilçesinde zuhur etti! Cumhuriyet’in haberine göre AKP’li Belediye Başkanı Oktay Saral, Erdoğan için her gün 2 rekat şükür namazı kılınması çağrısında bulundu.
Saral, “Amerika’dan bile korkmayan, kimseyi takmayan İsrail, ilk defa Türkiye’den özür diledi. Allah, Başbakanımızı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir. Türkiye, İslâm dünyasının lideri konumunda. Türkiye kabuğunu kırdı, artık dünyaya yön veren bir ülke konumuna geldi” diye konuştu.

* * *

Türk Silahlı Kuvvetleri içinde, dini gelenekleri bile emir komuta zinciri içinde düzenleyebileceğini zanneden bazı işgüzarların uygulamalarından birini üç yıl sonra gündeme getirerek yeniden başörtüsü istismarına başvuran Tayyip Erdoğan, işte böyle bir iklimden besleniyor.
Adam öldürmenin en büyük günah olduğunu unutup, cevşeni çöpe atmaktan korkan, uyuşturucu parası ile hacca gitmeyi düşünebilen, uyuşturucu yerine ulaşınca şükür namazı kılabilen ve verdiği eroinin karşılığını alamayınca savcıya şikayette bulunan insanlarda zekâ eksikliği mi var yoksa böyle görünmelerinin sebebi cehalet midir?
Hayatında bir defa olsun Kur’an okumayan, mensup olduğu din hakkında sadece kulaktan dolma bilgilere sahip olan insanların davranışları geri zekâlılıkla karıştırılabilir ama asıl sebep cehalettir.
Siyasi liderini ikinci peygamber yerine koymak veya Yahudi ideologların tasarladığı, İslam ülkelerini işgal etmeyi öngören Büyük Orta Doğu projesinin eş başkanı olan Tayyip Erdoğan’ın İslâm’a hizmet ettiğini iddia ederek onun için şükür namazı kılınmasını istemek de böyledir.
Şahsi çıkar temin edebilmek için üst makamlarda bulunanlara yağcılık yapmak da vardır ama bunun sebebi de cehalettir.
Kur’an’ı bilen ve İslâm ahlâkına sahip olan bir insan, zaten uyuşturucu suçlarına karışmaz, kimseye yağcılık yapma ihtiyacını hissetmez, şükrün sadece Allah’a olduğunu bilir.
Türkler asıl bu din istismarından kurtuldukları gün şükür namazı kılmalıdır.

Arslan Bulut

**Türkler asıl bu din istismarından kurtuldukları gün şükür namazı kılmalıdır.**AMİN

yüce divanda yargılanıp içeri tıkılıp mesela imralı olabilir ve tüm malvarlığına elkonulduğu gün (gemicikler dahil tabiiki) şükür namazı kılacağım ben

Allah bu ülkeyi felaket tellalcılarından ve siyaset körlerinden korusun.

Dün forumda haber hakkında detaylı bilgi vardı. Adam "ben Erdoğan a yönelik kılmadım. Ülke için ve kimseye de kılması için öneride bulunmadım"diyordu.

Bir kişinin yaptığı yanlış herkesi mi bağlar?(Ki zaten bunu yanlış olarak kim algılıyorsa?)
Bir kişi yanlış yapıyor. Diyorlar hepiniz böylesiniz. Biz kötü yanlarımızı partide barındırmıyoruz. Ama siz katliamları savunanları bile partiden kovamıyorsunuz.

Kimse Erdoğan ya da başkası için Değil Farz olarak Allah , Sünnet olarak Peygamber Efendimizi çi,n namaz kılar .. Bu yazıya bu başlığa atan adamı Eshefle kınıyorum

Rabbimiz Allah peygamberimiz Muhammed As dır

Bunun dışında Allah bizlere içimizden liderler çıkarır , öyle ki bazıları iyi olur bazıları kötü...

Peygamber Efendimiz ; Liderlerinize sövmeyin onları ıslah etmesi için Allah a yalvarın diye buyurur.

Bugün siz Erdoğanı beğenmiyorsunuz olabilir herkes aynı şeyi görebilecek diye birşey yoktur belki siz benim göremediğimi görmüşsünüzdür belki de ben sizin göremediğinizi...

Velhasıl sizin su an hissettiklerinizi ben Ecevit zamanında hissediyordum ve o zaman yukarıdaki hadise binaen dua ettim ve çok şükür duamın kabul olduğuna inanıyorum size de tavsiye ederim ola ki Başbakanın bir hatası varsa dua edin de Allah bize daha iyisini nasip etsin ya da onu ıslah etsin...

Rabbimiz Allah peygamberimiz Muhammed As dır

Bunun dışında Allah bizlere içimizden liderler çıkarır , öyle ki bazıları iyi olur bazıları kötü...

Peygamber Efendimiz ; Liderlerinize sövmeyin onları ıslah etmesi için Allah a yalvarın diye buyurur.

Bugün siz Erdoğanı beğenmiyorsunuz olabilir herkes aynı şeyi görebilecek diye birşey yoktur belki siz benim göremediğimi görmüşsünüzdür belki de ben sizin göremediğinizi...

Velhasıl sizin su an hissettiklerinizi ben Ecevit zamanında hissediyordum ve o zaman yukarıdaki hadise binaen dua ettim ve çok şükür duamın kabul olduğuna inanıyorum size de tavsiye ederim ola ki Başbakanın bir hatası varsa dua edin de Allah bize daha iyisini nasip etsin ya da onu ıslah etsin...

sen ecevit için dua ettin.

ecevit öldü.

biz de erdoğan için mi edelim yani?

Kimse Erdoğan ya da başkası için Değil Farz olarak Allah , Sünnet olarak Peygamber Efendimizi çi,n namaz kılar .. Bu yazıya bu başlığa atan adamı Eshefle kınıyorum
ne kadar ıkınsanda sıkınsanda farketmez mızrak çuvala sığmıyor sahte din bezirganlarında takke düştü kel göründü sadece menfaatlenenler görmemek için biraz daha ıkınıp sıkınacaklar hepsi bu

Ha şa ben Ecevit ölsün diye dua etmedim nitekim Ecevit seçimi kaybettikten sonra vefat etti ...
Bu beddua olur , ben onu Allahın düzeltmesi ya da onun yerine düzgün birisini getirmesi için dua ettim

Dini malzemeler.

Sevgili arkadaşlar merhabalar.
Ben gerçektende çok üzülüyorum. Bunca olan biten şeylere rağmen Akp genel başkanını halen övmeye, başarılı diye alkışlamak isteyen arkadaşlara şaşıyorum.
Hani diyorlarya Alllah akıl fikir, izan versin. Allak kalp gözlerini açsın.
Bilmiyorumda kalbi temiz olan, yüce bir dini dünyevi politikalara malzeme etmez. Allahtan korkar kalbi temiz olsa.

Sevgili dostum v_k, merhabalar.
Ben senin ne için dua ettiğini biliyorum. Muhtemelen Allahım Türkiyeyi içeride ve dışarıda onurlu, başı dik, olan bitenlerden haberdar, iradeli, bilgili, sağlıklı bir siyesetçimiz temsil etsin demişsindir.
Allahım önce müslümanları sonra Türkleri seven bir siyaset adamı bizi temsil etsin demişsindir. Duan buysa elbetteki çok sevinirim.
Fakat bu dileklerimizin hangisi Erdoğanın temsil ettiği bu dönemde gerçekleşti ki..

dalgamı gecionus.kimsenin dini siyasete alet ettigi fln yoq(bu konu için solemiorum)adamlar sadece müslümanlıgın gereklerini yapıo.ama bazılarına bu bile cok gelior.Bu ülkede siyasete bişey karıstırmak diince aklıma chpnin Atatürkü karıstırması gelio aklıma.

Eğer yüce rabbim beni duyuyorsa bende bir kul olarak duamı etmek istiyorum.

Ey bu dünyanın, evrenin ve bütün sonsuzluğun yaratıcısı yüce Allahım. Bu ülkenin başına, önce insanları, sonra Müslümanları, daha sonrada kendi ülkesini seven, sağlam karekterli, sağlam akıllı bir siyasetçiyi yönetici olma ve seçilme konusunda başarılı kıl yarabbim

Allah' tan başka ilah yoktur. Hz.Muhammed(s.a.s) Allah' ın kulu ve Peygamberidir.

Ne günlere kaldık ki lafımıza doğrular ile adım atmamız gerekiyor.

05122008-tayyip.jpg

İşte Erdoğan'a Allah ve Peygamber diyen AKP'liler

Allah' tan başka ilah yoktur. Hz.Muhammed(s.a.s) Allah' ın kulu ve Peygamberidir.

Ne günlere kaldık ki lafımıza doğrular ile adım atmamız gerekiyor.

05122008-tayyip.jpg

resimdeki şiirin var olduğunu biliyordum.ama daha önce görmemiştim.tayyip'i üzmek Allah'ı üzmek demek ve tayyip'in buna karşı çıkmaması onun nasıl biri olduğunu gözler önüne seriyor.

bagımlı kardeşim sizin mesacınız en güzeli katılıyorum fazla söze gerek yok

Geri