Erdoğan görüşme talebini geri çekti

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılımla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile görüşmek istediğini ancak Baykal’ın, "kameraları çok arzu ettiğini" söyledi.

Erdoğan, bu durum karşısında konuyu TBMM gündemine getireceklerini, çok sayıda kameranın burada olacağını, Baykal’ın çıkıp konuşması halinde kendisinin de konuşacağını bildirerek, "Burada her şey şeffaf olacak.

Bu vesileyle ’sağ olasın belki bir çayını içerdik. O çayından mahrum olduk. Teşekkür ederim’ deyip, kesinlikle ben de oraya gitmiyorum" dedi.

kaynak

Başbakanın dediği gibi biri bizi gözetliyor misali helal başbakana

Vatandaşın kendisini ilgilendiren bir konuyu bilme hakkı vardır.
Ancak Baykal bunu çok fazla şekilde abarttı.
Kamera önemlidir ama asla görüşmeyi iptal ettirecek kadar değil.
Bu konu zaten halkın seçtiği meclisde oylanacak görüşülecek.
Neden bu kadar kamera karşısına geçmek istiyor anlamak zor.
Naif bir istek olsa Baykal haklı diyeceğim ama Baykal'ın naif olmadığını,
Ne kadar art niyetli bir siyasetçi olduğunu bildiğim için boş geldi bana...

Vatandaşın kendisini ilgilendiren bir konuyu bilme hakkı vardır.
Ancak Baykal bunu çok fazla şekilde abarttı.
Kamera önemlidir ama asla görüşmeyi iptal ettirecek kadar değil.
Bu konu zaten halkın seçtiği meclisde oylanacak görüşülecek.
Neden bu kadar kamera karşısına geçmek istiyor anlamak zor.
Naif bir istek olsa Baykal haklı diyeceğim ama Baykal'ın naif olmadığını,
Ne kadar art niyetli bir siyasetçi olduğunu bildiğim için boş geldi bana...

Baykal'ın bu tutumuda kendisine ve partisine oy kaybettirecek.

BaykaL'ın da Görüşmeye niyeTi yokTu zTn ErdoĞan bunun farkında oLduĞu iÇin BaykaL'ın ne oLduĞunu haLka GösTermek isTedi benCe...o kadar haLkÇıysan miLLeTin seÇTiĞi başbakanLa kayıTsız şarTsız Görüşürsün unuTmasın ki başbakanın ona ihTiyaCı yok onun başbakana ihTiyaCı var..

öLümüne muhaLefeT BaykaL..başka hiÇ bir amaCı yok..

peki tayyipsever arkadaşlar size bi sorum var o çok cesur başbakanınız niye kabul etmedi bu öneriyi niye mırın kırın etti demekki rahatsız edici birşeyler var bu açılımın içinde yaptığının doğru olduğuna inanan bir kişi niye gizlenme ihtiyacı duysunki

peki tayyipsever arkadaşlar size bi sorum var o çok cesur başbakanınız niye kabul etmedi bu öneriyi niye mırın kırın etti demekki rahatsız edici birşeyler var bu açılımın içinde yaptığının doğru olduğuna inanan bir kişi niye gizlenme ihtiyacı duysunki

Hala anlayamıyorsan neden kabul etmediğini boşuna sorma anlatsak bile anlayamazsın

Dünyada bir tane örnek ver baklaım iki lider başbaşa görüşmüşler ama bu görüşmelerini kameraya almış olsun.Çok değil bir örnek ver.

Baykal ın görüşmeye niyeti olmadığı için daha doğrusu maçası yemedi görüşmek

istemiyorum demeye böyle bir bahane üretti siz de yediniz. helal olsun size.

Baykalın neden 20 yıldır hiç seçim kazanamdığı halde o koltuktan inmediği şimdi anlaşılıyor.
Bulmuş sizin gibi kandırması kolay seçmeni iner mi tabi

olanları millete açıklamaya yüreği yetmedi de ondan çekti görüşme talebini.

arkadaşlar ikinizde haberi tam okuyup anlamadan yorum yazmışsınız.başbakan baykalın ziyaretine gitmeyeceğini ancak konuyu meclis gündemine getireceğini ordada birçok kamera olacağını ve herşeyin tam şeffaf olacağını söylemiş.bu durumda kameradanmı kaçmış oluyor yoksa benmi yanlış anladım.bu konuşma bence baykala hitaben buyur meclisteki kameralar önüne demeye getirilmiş.ama bakıyorum baykalcılar bundanda rahatsız olmuş. ama alıştık artık bu oyunlara.baykalın niyeti kamera şeffaflık falan değil.sadece süreç baltalansında nasıl olursa olsun.sayın baykalın ne kadar şeffaf olduğunu bu halk çok iyi biliyor.

bir kamera yetmez dedi sayın Başbakan ,Onlarca kamera var TBMM genel kurulunda. Sadece kasete kaydetmek olmaz herkesin huzurunda. Tarafsız bir yönetmenin hakemliği kabul olmaz. 70 milyonun hakemliğinde görüşelim dedi. Baykal şimdi ne diyecek bakalım.

Orta Yol Bulunamadı Böyle olacağı belliydi Bnce

TuğяuL;4713648' Alıntı:
Hala anlayamıyorsan neden kabul etmediğini boşuna sorma anlatsak bile anlayamazsın

Dünyada bir tane örnek ver baklaım iki lider başbaşa görüşmüşler ama bu görüşmelerini kameraya almış olsun.Çok değil bir örnek ver.

Baykalın neden 20 yıldır hiç seçim kazanamdığı halde o koltuktan inmediği şimdi anlaşılıyor.

Bana kaçamak cevaplar verip zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkışma bana demişsinki dünyada bi tane örnek ver iki liderin naklen yayında görüşmesini bende sana şunu söylerim o zaman bana bir tane başbakan göster kendi ülkesinin çıkarlarından başka bütün emperyalistlerin çıkarlarını koruyan şimdiye kadar bu ülkenin başına bir sürü başbakan geldi geçti hangisi bu kadar teslimiyetçi davrandı işte gördük açılımınızı teröristler gövde gösterisi yaptı dün resmen kimbilir dahada neler olacak akp güruhu iktidara gelmedene önce terör sıfırdı bu ülkede gıkı çıkmıyodu pkk nın ne zamanki deccal geldi ondan sonra azdı tabi senin için önemli değil bunlar sanki ortada fenerbahçe-galatasaray maçı varmış gibi 20 yıldır iktiadara gelememiş de bilmem neymişde senin gibi güce tapanların sonunu öğrenmek istiyosan tarihin çöp sepetine bak orada bulursun ancak kendini asıl trajikomik olan kendi adını bize takman olmuş kandırması kolay olan seçmen kim bak bakalım biz hiçbir zaman 1 çuval una 1ton kömüre 2kg şekere kendimizi satmadık satmayızda o sizlere özgü olan birşeydir aklıma bir atasözü geldi şimdi Adminlerin hoşgörüsüne sığınarak söyliyim onuda burada Öküzümün alnı sakar kendi adını ele takar (Teşbihte hata olmazmış):durdurun

arkadaşlar ikinizde haberi tam okuyup anlamadan yorum yazmışsınız.başbakan baykalın ziyaretine gitmeyeceğini ancak konuyu meclis gündemine getireceğini ordada birçok kamera olacağını ve herşeyin tam şeffaf olacağını söylemiş.bu durumda kameradanmı kaçmış oluyor yoksa benmi yanlış anladım.bu konuşma bence baykala hitaben buyur meclisteki kameralar önüne demeye getirilmiş.ama bakıyorum baykalcılar bundanda rahatsız olmuş. ama alıştık artık bu oyunlara.baykalın niyeti kamera şeffaflık falan değil.sadece süreç baltalansında nasıl olursa olsun.sayın baykalın ne kadar şeffaf olduğunu bu halk çok iyi biliyor.

Tayyip ERDOĞAN ın konuyu meclis gündemine getirirken kapalı oturum istediğini ne çabuk unuttun

TuğяuL;4713648' Alıntı:

Puhahaha komedi ya...

Kimin maçası yemedi acaba kaçıyo köşe bucak. Okadar yürekliyse çıksın Baykalın karşısına...

Ha ama kapalı görüşmeden sonra söylediği herşeyi inkar edebilecek tabi kamera kayıt yaparsa yalan söyleyemicek... Baykalın karşısında ezilip büzülecek.

Her fırsatta topmodeller gibi kamera önüne atlayıp atıp tutmayı biliyor ama. Noldu şimdi?

Ve bunu ne pişkinlikle savunuyorsunuz onuda anlam veremem. Ama bu adamı başımıza getirenlerden böyle saçma sapan savunmalara duymak doğal.

Savunmanız bile tayibin kelimeleriyle... Papağan misali.

bundan sonra Baykal a doğum gününde kamera hediye etmeli canı sıkıldıkca yaptığı görüşmeleri çwksin

amma kamera hastalığı varmuş.

Geri