Erdoğan DEMİRÖREN Bombayı Patlattı!..

gezegen64

New member
Reaction score
0
Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören oğluna yapılan eleştiriler için "Herkes konuşuyor ama icraat yok. Varsa bu paraları ödeyecek kişi ben oğlumu ikna eder çekerim. Kongre olsun. Büyük bir aileyiz ve bunları hak etmiyoruz."

HTSPOR.COM'dan Kartal Yiğit'in haberine göre, Beşiktaş'ta başkanlık koltuğuna oturduğundan beri eleştirilerin odak noktasını oluşturan Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, yıllardır süren "Babası onu şirkete bile istemiyor" dedikodularına son verdi. 2008 yılı Mali ve İdari Kongresinde oğluna karşı yapılan eleştirilere tepki gösteren baba Demirören, yanında oturan divan kurulu eski başkanı Şeref Nasır, Selahattin Yıldız ve bazı divan üyelerine dert yandı.

Bugüne kadar babası Erdoğan Demirören'in gizli olarak kulübü yönettiği şeklinde çıkan spekülasyonlara karşı sessiz kalan ve herkesin Beşiktaş için elini taşın altına sokması gerektiğini söyleyen Yıldırım Demirören, babasından aldığı destekle kongreden moralli ayrılırken, kongrenin perde arkasında ise ilginç gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı.

Kürsüye çıkan 35 üyenin hemen hemen tamamına yakını tarafından eleştirilen Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, oğluna karşı yapılanlara anlam veremediğini söyleyerek bugüne kadar ağzından çıkmamış sözleri ortaya döktü. Baba Demirören'in, başta Şeref Nasır olmak üzere kulübün eskilerine, "Arkadaşlar bu görüntü karşısında söyleyecek bir söz bulamıyorum. Eleştiri tabii ki herkesin demokratik hakkı ama ortamı da göz önünde bulundurmak lazım. Oğlum şu kriz ortamında maddi manevi bütün herşeyini kulüp için harcıyor. Bazen işler yolunda gitmiyor ama bu insanlara sahip çıkılması gerek" dediği öğrenildi.

VE BOMBAYI PATLATTI

Konuşmasını sakin bir şekilde sürdüren baba Demirören, daha sonra ağzındaki baklayı çıkarıp herkesi şaşırtan sözler sarfetti: "Bu yapılanlardan sonra en sonunda beni kızdıracaklar oğlumu çekeceğim. Yönetime talip varsa çıksınlar oğlumun fikrini değiştireyim ve hemen olağan kongre yaptırayım. Maalesef herkes sadece konuşuyor. Varsa bu paraları ödeyecek kişi kongre olsun. 1980 yılında bu kulübe en büyük yardımı yapan biriyim. Oğlum hem parasını harcayacak hem de tepki görecek. Böyle bir şey yok. Yine söylüyorum biz aile olarak bunu haketmiyoruz. Yanlış işler yapılmıştır ama her yanlışın bir doğrusu vardır. Konuşulacağına çözüm üretilmeli ve aday çıkarılmalı."

Kaynak:Maraton.com.tr

burda baba demirören diyoki boş boş konusmayın yiyosa çıkın aday olun...
belki hiç bi işe yaramayan kulübü geri gitmeye zorlayan ileri gidenler bi formül bulur
ama benim hiç umudum yok demirören ailesinin serveti bitene kadar başkanımız değişmez bizde daha iyisi gelene kadar elimizdekiyle idare edicez

Ya kardeşim Serdar Biligili çalışmıyo muydu? adamı koltuğundan eden siz değil misiniz? borçsuz aldığınız kulübü borç batağına sokan siz değil misiniz? 100. yılda şampiyon olan takımı da siz dağıtmadınız mı? en başta da lucescuyu kovarak... Şimdi hangi yüzle çıkıp konuşuyosunuz. :mad::mad::mad::mad::mad:

OğLuna Bu Kadar Güveniyosa Şirketi Devretsin Üstünede GöreLim Kaç Sene Ayakta DurabiLiyo :hhmanD

Yapılan yanlışlarla Beşiktaş'ın maddi olarak bu kadar zor durumlara gelmesinin 1. sorumlusu sayın Demirören'dir.Mahalle maçında oyundan çıkarılan çocuğun topunu istemesi gibi başkanlıktan ayrılacak kişininde yaptığı transfer paralarını istemesi komiktir.

anlaşıldı bunlar daha gitmez klüpten.. hadi hayırlısı bakalım

bence defolsun gitsin.beşiktaşı mahvetti adam..

gs.png

sanki biz dedik adam kendi kendine kulubu borclandırdı bi de kendine ya yapılanlar denenler adam icin rep bile yaptılar parasını istiyormus bu gitmes. bu kesin

ADAMA DEMEZLERMİ
delbosqu ya milyonlarca doları ver tiganaya gene aynı şekilde
işe yaramaz futbolcu eskilerini al takıma doldur
yaptığının arkasında durma
benim bu beceriksizlerimi takıma zararlarımı ödeyecek biri varsa ben oğlumu razı ederim de
yaptığın bitane faydalı iş söle derim bende

Baba DEMİRÖREN haklı oğlunu Beşiktaşın başına geçirerek kendi şirketlerinden uzak tutmuş oldu.Eğer başkan istifa ederse eminimki DEMİRÖREN şirketler grubunuda iflasa götürür.

Geri