Erdoğan, Ahmet Türk'ü aradı

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Alınan bilgiye göre, temaslarda bulunmak için ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Başbakan Erdoğan, saldırıya uğraması nedeniyle Ahmet Türk'ü telefonla aradı.

Ahmet Türk'e üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini bildiren Başbakan Erdoğan, ''konuyu yakından takip ettiğini'' bildirdi.

Türk de Başbakan Erdoğan'a nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak

onada desene ananıda al git diye

Siyasi İlişkiler Gereği TeLefon Etti .. Bence Hiçbir Türk , PKK Düşmanı Üzülmemiştir .. Ben Aksine Sevindim ve Acıyanlara da Şunu sorarım :

O Köpekler , o itLer 19 Yaşındaki DeLikanLıLarı öLdürürken Onun Bir Sevdiği , Anası babası olduğunu DüşünüyoR mu ?? oLaya Bu yönden bakmak Lazım .. Çok iyi oLmuş ... Hani DerLer ya :

İçimin YağLarı Eridi Diye :goz:

Ben apar topar Türkiye ye döner diye bekliyordum... Ama neyse buraya geldiğinde telafi

eder fazlasıyla... Kardeşinin intikamını alır mutlaka....

Hukuka ve Devlet kavramının gerekliliğine inanıyorsanız; bu durumda "bireysel" hesap sormalarının doğru olamayacağı sonucuna varmanız lazım.

imralıdakine sayın diyen değilmi işte
haburlarda serbest bırakan
bunlara açılım yapıp şımartan kimdi
imralıdakinin hücresine taaa avrupalardan getirtip nem emici kağıt döşeten.....

Aziz Şehit'e de askerlik yan gelip yatma yeri değil, ve kelle der

yazıklar olsun.............

bütün kaynak haberlerde her nedense bende izledim tayyip aramış doğru

ama ne hikmetse baykalda üzülmüş ayıp oldu olmaz böle şeyler yakışmaz üzüldüm türünden şeyler söylemiş...

haa ne hikmetse bahçelide grup konuşmasında kınadığını bunların olmamasını gerektiğini falan söyledi ...

ne iş..... hainler birbirini ağırlar diyenler var yukardaki yorumlarda.. şimdi hainleri 4 lemişmi olduk...

sizi gidi konu saptırıcıları sizi...

tamam da bu ülkenin basinda kim var ?

sizi gidi kürtcüLer sizi

hesap vakti yakindir

Geri