Erdoğan’dan Baykal’a: Sen ne anlarsın

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Başbakan Erdoğan, türban tartışmalarıyla ilgili, “Din ne zaman değişti?, Peygamber yeni mi geldi?” şeklinde konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a, “Sen ne anlarsın, o Diyanet İşleri Başkanı’nın işi” yanıtını verdi.

İSTANBUL - İstanbul’da partisinin düzenlediği siyaset akademisinin açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a yüklendi. “Bu dersime burada girmek istemezdim, ama mecburen girdim” diyen Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın sözlerine atıfta bulunarak, şöyle konuştu: “İşte ana muhalefet partisinin söyledikleri... Dersini almadı, hala almadı, hala almamakta direniyor. Türkiye’nin geriliminden bir şey kazanacağını zannediyor. ‘Gerilimden bir şeyler alabilir miyim?’ Bu beklenti içine girme, yazıktır.”

Erdoğan, “Siz partinizin toplantılarına alacaksınız benim başörtülü kardeşlerimi getireceksiniz; seçim otobüslerinin üzerine başörtülü kardeşlerimin resmini koyacaksınız öbür taraftan da çıkacaksınız ‘Peygamber yeni mi geldi?’ diyeceksin, böyle bir şey var mı” diye konuştu.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Senin işin mi? Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanı var, başkanlığı var; bırak o konuşsun. Sen ne anlarsın o işten? Peygamberin gelip gelmediğini sen daha öğrenemedin herhalde.”

Ntv

paranın ve imanın kimde olacağı belli olmaz. bugün youtube da seyrettim türbanlı bir kız kamerada show yapıyor. gazetelerede çıktı.

Baykal anlar mı bilmem ama Tayyip Erdoğan ın show dan anladığını görebiliyorum. İnsanları yine galeyana getirmeyi amaç edinen açıklamalar.

Başbakan galiba bu işi biliyor. İcraat mı ne önemi var kardeşim halka in ben senin yanındayım de yeter. Anlar o.

paranın ve imanın kimde olacağı belli olmaz. bugün youtube da seyrettim türbanlı bir kız kamerada show yapıyor. gazetelerede çıktı.

farkındamısınız bu olaylar akpyle beraber çoğaldı gibi geliyor bana yada teknoloji gelişti yapılan herşeyi görüyoruz

erdoğanın bildiği tek birşey var oda birgün bu ülkeyi şeriatle yönetmek ama avucunu yalayacak!gençlerin uyanması lazım artık.ülke elden gidiyor devir boş işlerle uğraşma devri değil!

Erdoğanın mantığıyla ozaman Erdoğanın işimi türban :) Diyanet işleri var. Bırak o konuşsun(Mümkünse adamlarından olmasın !)

Böyle bir şey mi olur ya. Yurt dışı gezisinde attı kuyuya taşı şimdi Üniversite hocaları siyasetçiler ilahiyatçılar bizler işin içinden çıkamıyoruz.

Hayırdır yoksa 2000 den sonraki ekonomik krize neden olan anayasa kitapçığı fırlatma meselesi 2008 de Kuyuya atılan taşla mı benzeri gerçekleşecek...

Ah Başbakan Erdoğan Vah Başbakan erdoğan...

Orta oyununa döndü bu mesele. Hacivat Karagöz bu günleri görse o tatlı atışmalarını hiç yapmazlardı. Bunlar işin cılkını çıkardı

nereye gidiyoruz İRAN projesini uygulamaya başladı AKP turban takmayanları saçının bir telını gösterenleri sokakta döven bir zihniyet var iranda kardeşim insan dinini sever tamam eywallah ama bu kadarda bir insan sapıkça bu dini kirletemez emınım BAYKALIN bilgisi tayyıpınkınden daha fazladır ELIM KIRILSAYDIDA AKPYE OY ATMASAYDIMMMMMM

ohooo ona bakarsanız neler var karalama yapmak için şu an gündem de olan

Güzel söylemiş erdoğan.
Herkes işine baksın.

extacy belli ki yukarda yazılanlardan hiçbirini okumadan konuşuyorsun... erdoğan yine meseleyi başka yerden anlıyor... siyasetçilerin bu ülkede ne olcağıyla hiç ilgilenmemesi gerekiyor o halde.. meclis yan gelip yatma yeri değil de ondan bu planların karşısında duruyor baykal.tabii erdoğan için aynısı geçerli mi bilemem

Anlamadınız galiba kardeşler bunun yapılması demokrasiyle ozgurle alaksı var.Üniverstede bu yasaklar ozgurlugu kısıtlamak ülkenin gelişmesini engellemekten başka bişe degil gelecegin neslleri kimlerden cıkıcagı belli olmaz ve ayrıca devlet şeriatca yonetiliyo diosunuz belkide boyle kişiler yuzunden ulkeyi kurtarıcak nice kimseler kaybediyoruz Tayyip Erdogan şuan ulkeyi kalkındırmak icin gereken tum sratejileri kullanıyor.syaset tartışması yapıyosanız tek taraflı düşünmeyin ...!!!!

Eğer bu ülkede tarikatlar Dini Şekilleştirmeseydi Sembolleştirmeye çalışmasa idi bu ülkede bu sorunun S bile var olmazdı.

Bu duruma inatla var edilmeye çalışan sembol ve Tarikatları üniformalaşma isteği bu noktaya getirdi.

İnatlaşma nereye kadar gidecek göreceğiz hep beraber.

demokrasilerde herşey konuşulur, herkes herşeyden anlar
ama "muhafazkar demokrasilerde" istenilemeyenler konuşulmaz, konuşulunca linç edilir
garipsemedim

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2604871' Alıntı:
demokrasilerde herşey konuşulur, herkes herşeyden anlar
ama "muhafazkar demokrasilerde" istenilemeyenler konuşulmaz, konuşulunca linç edilir
garipsemedim
buradaki muhafazakar demokrasiye su an dünyada maalesef örnek yok islamın zaten kendisi demokrasidir Allah yarattıgı kulun en iyi bilen ise (ki öle) kullarının hayat nizamı hakkındada en iyiyi bize gödermiştir ve Peygamberimiz bu hayat şeklini bizzat uygulamıstır ve en basitinden Lazı Çerkezi Kürtü ve daha bilmem nesi osmanlı topraklarında rahat rahat kardeşlik duyguları içerisinde yüzlerce sene yasamışsa bu islamiyetin hosgörüsüdür haberin ola

Erdoğan işte; SOKAK KADINLARI gibi laf kavgası etmekten başka işi yok. Bazen Büyükanıt'a, bazen Baykal'a, bazen de herhangi birine laf atsın o. Ülkede insanlar iş bulamıyor, Doğu'da gençler okuyacak okul bulamıyor. Her mahalleye iki tane cami yaptıracağına, Doğu'ya okul yaptırsın, gençlere iş istihdamı yaratsın. Milletin kafasındaki bezlerle uğraşacağına gerçek ülke problemleriyle beynini yorsun. Ger.Zek.

buradaki muhafazakar demokrasiye su an dünyada maalesef örnek yok islamın zaten kendisi demokrasidir Allah yarattıgı kulun en iyi bilen ise (ki öle) kullarının hayat nizamı hakkındada en iyiyi bize gödermiştir ve Peygamberimiz bu hayat şeklini bizzat uygulamıstır ve en basitinden Lazı Çerkezi Kürtü ve daha bilmem nesi osmanlı topraklarında rahat rahat kardeşlik duyguları içerisinde yüzlerce sene yasamışsa bu islamiyetin hosgörüsüdür haberin ola

muhafazakar demokrasiye örnek yokmuş
ben burda kafamda masal uyduruyorum zaten.
haberleri açıp okusanız biraz emin olun gözleriniz yorumlayacak
ilgili haberi veriyim buyrun okuyun bi zahmet

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=42277

ayrıca
İslamiyet=muhafazakarlık
değildir!

benimde bu durumda kendisinin ve partisinin "muhafazakar demokrat" olduğunu belirten birisi için bunları söylemem çok normal

İslamiyetin hoşgörüsünü bana anlatacığına kendin öğrensen daha iyi olur.Çünkü İslamiyette bahsedilen hoşgörüyle günümüzdeki muhafazakar demokratların hoşgörüsü arasında en ufak bir benzerlik bile göremiyorum

Geri