Erdoğan'ın gözyaşları gerçek mi?

Güneydoğu'da ezelden beri para akışı vardı. Senin başbakanın babasının hayrına mı yaptırdı o binaları ? O yatırımları ? Yoksa aşiretlerden , koca sülalelerden oy toplamak için mi. Zengin aile çocuklarını geçtim , onlar her türlü yolunu buluyor. Peki yoksul aileler ? Onlara neler yapıyor ? Ha doğru , kömür veriyordu oy için. Çocuklarını sünnet ettiriyordu oy için. Köylerde doğru dürüst okul yok , doğru dürüst öğretmen yok , gelen öğretmenler baskıdan kaçıp istifa ediyorlar , gelen öğretmenler yoklukta birşeyler öğretmek için uğraş veriyorlar. Onlara neden birşey yapmıyor senin başbakanın ? Ama doğru diyorsun holdingler kurulunca , para akışı sağlanınca herşey güllük gülistanlık oluyor.

kardeşim chpnin geldiği zamanlarıda bilir bizim büyüklerimiz.
ülkeye karabulut gibi çökerler. ekmeğine kadar reçeteyle satarlar.
Kemal kılıçdaroğlu bir numaralı düzenbaz. aklı sıra başına kasket takıp oy istemekse buda onun taktiğidir. günlerce medyaya olay vermek kendini göstermek pahasına yapmadığı şey kalmadı. hepside bir oy için. ve konuşmaları tutarsız.
ülkenin başına gelsin.
söylenen vaadlerden bin tane arıorsun bir tanesine razı olacaksın.

Adam ne yapsa yaranamıyor ya herşeyin altında bişiy arıyorlar. Belki Erdoğan hüngür hüngür ağlamıyor ama yüreği sızlıyor, şehit haberleri gelince başkaları gibi GÜLMÜYOR gizli gizli !

Adam ne yapsa yaranamıyor ya herşeyin altında bişiy arıyorlar. Belki Erdoğan hüngür hüngür ağlamıyor ama yüreği sızlıyor, şehit haberleri gelince başkaları gibi GÜLMÜYOR gizli gizli !

Bunlar ne bilsin siyaseti. Nerden bilsin Akp yi.
Medyadan gördükleriyle yetinenler bunlar :)

güneydoğuda yaşayan tayyibi tutar benim gibi.
benim antebimde bugün holding binaları yükseliyorsa bunun tek bir nedeni var.
oda başbakanımızın bize sunduğu özgür liberalizm para akışı altında sunduğu imkandır.
türkiye çok hızlı gelişti bu 8 yılda.
bir 8 yıl daha benim oyum gene akpye gider.

bu adamın doğruluğuna inanıorum ben.
ağlamasıda haklı bir neden. memleketin başına chp anap mhp karabulutlarının çöktüğü ve zulmün işkencenin en üst zirvelere ulaştığı günlere ağlamak her türkün tebessüme uğraması kadar başbakan tayyip erdoğanıda hüzne sokmuştur.

Arkadaşm anap karabulutu diyorsun senin başbaknın çıkıp ÖZAL posteri önünde miting yapıyor ne ayak?

Sana yorum yazacamda seni ciddi bulduğum için değil okuyan başkaları anlasın diye.
Düşünmeden konuşmakta ısrarcısın zira...

Tayyiplemi yatıp, kalkıyon, tuvalete gidiyorsun da biliyorsun gizli anlarını?

akşama kadar nette gta oynayan duygunun ne olduğunu ne bilsin ki?

12 Eylül Darbe gerekçeleri

* Siyasi iktidarsızlık

12 Eylül 1980 askeri darbesinin gerekçeleri arasında ülkede yaygınlaşan siyasi cinayetler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin birçok tur ardından Cumhurbaşkanı'nı seçememesi ve 6 Eylül günü Konya'da Necmettin Erbakan önderliğinde yapılan ve darbe liderlerinin şerîat amaçlı bir kalkışma girişimi olarak nitelediği Kudüs Mitingi gösterildi.

* Ekonomik iktidarsızlık

12 Eylül öncesi dönemin son Başbakanı Süleyman Demirel'in "70 sente muhtacız" sözü ile özetlenen dış ticaret açığındaki artış ve döviz darboğazı ve işsizlik, kıtlık ve işyeri anlaşmazlıkları ile yoğunlaştı.

Vay bee duygulandım valla ne kadar duyguluymus bizm tayyip bey...

12 Eylül darbesini bahane ederek ''AKP mülkün temelidir'' zihniyetli anayasayı yürürlüğe koymak için nasılda ağladı :D Tıpkı tanıdığım ALLAH ismini duyup ağlayan papanın elini öpen ağlak bir hoca efendi gibi =)

o mektupları ve şiirleri okuyan her insanoğlu duygulanabilir, ağlağabilir. bu yüzden ben başbakanın bunları okurken gerçekten duygulanmış olabileceğini düşünüyorum. fakat bu insanların, kendi siyasi amaçları için bu insanların mahremiyetlerinden ve cesetlerinden faydalanmaları beni dehşete düşürüyor.

sayın başbakan ülke önetmedeki yeteneğini burada da sergilemiş demekki... Pek bi yetenekli maaşallah :thumbdown:

Çok sürmez çakma gandide bir hafta içinde ağlar. Sonra bizim medya başlar karşılaştırmaya O gerçekçi ağladı bu yalancı ağladı. menfi yada müsbet hiç politika üretemeyenler sadece gerçek siaysetçilerin ayak izlerine basarak ilerlemeye çalışırlar.

Gandi başa gelince çakma mı orjinal mi gösterecek cümle aleme Allah'ın izniyle sen kafanı yorma:victory:victory:victory

12 eylüldeki asılna gençlerin yakınlarına veyahutta adnan menderesin eşine yazdığı mektubu okuyunca benimde gözlerim yaşardı.. bundan etkilenmeyen varmıdır.. ayrıca halkı kandırmakta kılıçdaroğlundan üste kimse çıkamaz.. halkçı kasket.. 500 küsur liralık gömlek,yırtık ayakkabı , çarşaflılarla poz , vs. vs. vs.

hala ajitasyon yapıyorsunuz bee. senin gözlerinde yaşardıysa sanada yazık, sana da oy verelim hemen :) şehitler için ağladın mı duygulandın mı hiç vatan evladı ? duygulanmış olsaydın tayyibe bundan dolayı öfkelenirdin zaten. siz tayyip neye ağlarsa ona ağlayın üzülün, olur ya tayyip hükümetten düştüğünde yüce divan yolu kendisine gözükünce yüce divan önünde oturur ağlarsınız da tabi amerika ya kaçmaz ise..

sayın başbakan elindeki mektubu ağlama anına kadar bakmadan okudu, bu da mektubu daha önce defalarca okuduğunu ezberlediğini gösterir. muhtemelen o sırada ağlamış olması gerekir, yani aynı şey için defalarca ağlıyor olması pekte inandırıcı değil. eğer gerçekse başbakanı hergün ağlarken görmemiz gerekir. ağlayacak o kadar çok halimiz varki.

bende hayallerin değil gerçeklerin izini sürelim.. gandi de ağlasın ona da yorum yaparız ... ama rte bir başka .. hani derlerya ............

Timsah GözyaşLarı..Şu Adama İnananLara Hayret Edıyorum.. :)

Bkz :

2822er6.jpg

Ben bu akp zihniyetini anlamıyorum,
Hiç biri sormuyor, "Lan tayyip çok duygulu adamsında 20 yaşındki 8 şehite neden ağlamadın?"
Demek ki birinde çıkar var.
Birde tayyibe laf geldimi hemen top chp ye gidiyor.
Yok neymiş Gandide onu taklit edermiş.

AKP li değilsen CHP lisin kesin, başka bir şey olamayız zaten.
CHP dende nefret ediyor olamayız.
Ya beyazız ya siyah, bir gri yok.... Başka hiç renk yok....
Bu mantıktaki insanda olamaz da...
Allah selamet versin...

Geri