Erdoğan'ı Allah'a havale etti

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Altın Üye
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
BAŞBAKAN Edoğan'a Gaziantep'te derdini anlatan TOKİ mağduru bir kadının aldığı cevap halka bakışını bir kez daha ortaya serdi. "Kimse sana zorla ev satmadı" oldu. Bunun üzerine kadın "Seni Allaha havale ediyorum" deyince Başbakan, "Kime havale edersen et" karşılığı verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, günler öncesinde başlayan büyük tanıtım ve reklamdan sonra nihayet 15 ağustos Pazar günü Gaziantep'e gitti. Gaziantep Havalaanın'dan şehre doğru girişte yer alan TOKİ evleri önünde TOKİ sakinlerinden olan kalabalık bir grup başbakanın yolunu kesip dertlerini anlatmak istediler ve ''HAYIR'' afişli bu vatandaşları dinlemeden miting meydanına giden Başbakan civar illerden taşımalı ve çoğunluğu görevli yaklaşık on bin kişiye hitap etti.

Ama ne hikmetse sahada gözlem yapan arkadaşımızın ve bazı yetkililerin bu gözlemine rağmen yandaş medya kamera oyunlarıyla miting alanının daha kalabalık olduğu imajını vermeye çalıştı.

TOKİZEDE İLİ TARTIŞMA

Akşam Dedeman Otel'de Gaziantep MÜSİAD tarafından onuruna verilen iftara katılan başbakanın hitap ettiği iş adamlarının çoğunluğunun ne hikmetse Süleymaniye ve Kuzey Irak'ın muhtelif yerlerinde yatırımı olan ve hatta Barzani'yle ortak oldukları da iddia olunan bir kitlenin kendisini başbakana şirin göstermek adına iftar yemeğine çalışanlarını zorunlu olarak götürdüklerin de söylenenler arasında.

Başbakan Gaziantep dönüşünde TOKİ sakinlerine hitap etmek için gece yarısı 12.30 da gelirken yolunun kesildiği yere platform kurdurup mahalle sakinlerine hitap etti. TOKİ üyesi bir kadının taksitlerindeki artışın faiz olduğunu söylemesi üzerine başbakanla kadın arasında sert diyaloglar yaşandı.

Başbakan "Faiz değil enflasyon farkı" derken kadın faiz olduğunu ve asgari ücretli olduğu için bu farkın kendisine ağır geldiğini söyleyince Başbakan Erdoğan, tıpki yıllar önce Mersinli çiftçiye söylediği gibi "O halde ödediğin paranı da al git. Kimse sana zorla ev satmadı" dedi. Bunun üzerine kadın "Seni Allaha havale ediyorum" deyince Başbakan, "Kime Havale edersen et" şeklinde bir cevap verip alandan ayrıldı.

kaynak

bu konunun yorumuda bir ülküdaşımdan gelsin :

"başbakan vatandaşın allaha havale sitemini toki hesaplarına yapılan havale ile karıştırdı herhalde.eleştiriye tahammülü kalmamış her vatandaştan şak şak bekleyen sn başbakan akıl şirazesini kaybetmeye başladı.vatandaş anayasa değişikliğinde yargının siyasetin emrine girdiğini ve hak aramada hakkını alamayacağını düşünmüş olacakki tarafsız olan ve adaletinde zerre şüphe duymadığı ALLAHA HAVALE etmiştir."

gerçek kişiliğini buraya kadar saklamış olması bile başarı onun için

halk erdoğan ilişkisini bundan iyisi anlatamaz

5863702.jpg

gerçek kişiliğini buraya kadar saklamış olması bile başarı onun için

halk erdoğan ilişkisini bundan iyisi anlatamaz

5863702.jpg

Karikatür gayet iyi anlatmış nasıl biri olduğunu...:thumbup:
Gerçek kişiliğini hiç saklamadıkı ki baştan beri neyse oydu :hhmencool: bizde bunu görüyorduk..Görmeyenler ya görmek istemeyenler yada onunla aynı zihniyetten olanlar..

Beyimize bakın hele tabuları yıkıyor , " Kime edersen et. " he...

hak hukuk kım bunlar kım ALLAHA havale edıyorum dıyor cevaba bak ''kıme'' havale edersen et tayyipi halife ılan edenler müslüman parti olarak nitelendirenler bahsettıgı bir sahıs değil ALLAH. işte bu sızın tayyip inizin içinde ALLAH korkusu bulunmadıgının ispatıdır

Gerçek kişiliğini hiç saklamadıkı ki baştan beri neyse oydu :hhmencool: bizde bunu görüyorduk..Görmeyenler ya görmek istemeyenler yada onunla aynı zihniyetten olanlar..

aslında dediğiniz doğru erdoğan hep erdoğandı ama sanki kimileri yeni yeni ayılmaya başlıyor bu kirli yüzü daha net görüyorlar

O siteye ben güvenmiyorum etiklikle alakası yok flash haber daha i be :durdurun

Haber K 38: "Erdoğan'ı Allah'a havale etti" Erdoğan da "Kime havale edersen et" dedi

Gaziantep Haberler

ilginçtir,etik habere yalan diyenler diyaloğun geçtiği ilin yerel medyasınada yalancı derler herhalde :)

Başbakan dediğin böyle olur..! - Jurnal Haber

Erdoğan'ı Allah'a havale etti - Bağımsız Haber Sitesi - Bekir Öztürk

Başbakan'ı Allah'a havale etti | SİYASET Haberleri

Başbakan’ı Allah’a havale etti Özgün Haber

demek ki,zaman-taraf ve samanyolu üçgeninde yayınlanmayan haberleri atkadaşlar yalan sanıyorlar.Uyanın artık ve her taraftan okuyun,cahillik suçtur,araştırmamakda suçtur.
Ayıbı örtmenin yolu bilmekten geçer.

Daha fazla yorumum olmayacaktır.Kime ne anlatıyoruz ki;

eskisinden bi halt göremedik eleştirenlerin,yenisini mi baş tacı yapalım :)

yine bir yerden tuttukları iyi bir kadın oyuncudur kendileri .

zamanında anasını alıp giden de paralı kuklaydı bakalım bu ne çıkacak .

bir ara da doğalgaz alamayan toki'li vardı .

ev versen olmuyor , banka kredisi alsa donunu alacaklar ama yok devlet hizmet ediyor ama bakıyoruz sonuç ;
vay efendim bu faiz .alma o zaman kardeşim zorla mı sattılar ?

o çekilişte bekleşen o kadar gariban var onların hakkını nasıl ödeyeceksiniz önce bunu düşünmeli .

ben de bu kadını Allah'a havale ettim toplumda birilerinin yardakçılığını yaptığı ve parayla halkın duygularını sömürdüğü için .

Günlük konu limitim dolduğu için günün akp gelişmelerine buradan bir ek verelim

MHP Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Özbayat Beldesi'nde referandum ile ilgili bir kahvehanede konuşurken, AK Partili Belediye Başkanı Adil Ekinci'nin itirazı üzerine tartışma yaşandı.

MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Özbayat Beldesi'nde referandum ile ilgili bir kahvehanede konuşurken, AK Partili Belediye Başkanı Adil Ekinci'nin itirazı üzerine tartışma yaşandı.

MHP Isparta Milletvekili Korkmaz, yaptığı açıklamada, referandum nedeniyle ilçeleri ve beldeleri dolaşarak, neden ''Hayır'' oyu kullanılması yönünde bilgilendirmeler yaptığını belirtti. Özbayat Beldesi'ne de giderek vatandaşla buluştuğunu anlatan Korkmaz, şöyle devam etti:

''Vatandaşlarla görüşme yaptığım sırada Belde Belediye Başkanı Ekinci, (AK Partiyi bu kadar kötülüyorsunuz, çiftçiye, köylüye yaptığı desteklerden hiç söz etmiyorsunuz. Heronların tespit ettiği PKK'lıları izlemekle yetinen orduya neden hesap sormuyorsunuz?) diyerek, çıkış yaptı.

Kendisine yürütme organının Başbakan olduğunu ve sorulması gereken hesap varsa Başbakan'dan sorması gerektiğini söyledim. Biz bu diyalog içerisindeyken bir vatandaş sadece el işareti ile belediye başkanına (Dur) deyince başkan kendisine hakaret ederek masadaki su bardağını fırlattı.

Bardak aynı masada oturan yaşlı bir vatandaşa denk geldi.'

Belediye Başkanı Ekinci'nin fevri davrandığını ve belde halkının da başkanı ayıpladığını söyleyen Korkmaz, böyle bir ortamın yaşanmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Adil Ekinci de bunun üzerine yaptığı açıklamada, Milletvekili Korkmaz'ın konuşma yaptığı sırada bir öğretmenin soru sormak istediğini belirterek, ''Öğretmene (Sen öğretmen misin, siyasetçi misin?) diye susturmak istedim. Olay bundan kaynaklandı. Hangi partiden olursa olsun milletvekili misafirimizdir'' dedi.

Kimseye bardak fırlatmadığını söyleyen Ekinci, öğretmenin kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, olayın bundan dolayı büyüdüğünü savundu.

Tartışmanın ardından Ercan Aksu isimli öğretmen ile belediye başkanının birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

kaynak

yukarıdaki makaleye bir de yorum ekleyelim :

belediye başkanına bak. öğretmen soru soracakmışda, öğretmen olduğu için engellemiş. işte bunların demokrasi anlayışı. kendinden olmayan hiçbir memurun soru sorma hakkı yok. kendi yandaşları bunların kongrelerine bile katılarak boy gösterir.

Geri