Erdoğan'ı çileden çıkaran söylenti

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Erdoğan'ı çileden çıkaran söylenti

Kürt açılımından rahatsız ANAP ve DYP kökenli 8 AK Partili milletvekilinin Demokrat Parti'ye geçeceği konuşuluyor.

Sözcü gazetesinin bugün manşetten verdiği habere göre ANAP ve DYP kökenli 8 milletvekili demokratik açılım sürecinden rahatsız olduğu için istifa ederek Demokrat Parti'ye geçecek.

İddiaya göre Demokrat Parti'ye geçecek milletvekillerinin isimleri şunlar:

Bayburt Milletvekili Ülkü Güney
Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya
Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam
Ardahan Milletvekili Saffet Kaya
İstanbul Milletvekili Murat Başeskioğlu
Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan
Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem
Ankara Miletvekili Zekai Özcan

KAPALI BİR ŞEKİLDE VEKİLLERİ UYARACAK

Önümüzdeki günlerde Demokratik açılım süreciyle ilgili yasaları Meclis'e taşımaya hazırlanan Başbakan Erdoğan ise çok sert. İddialara göre muhalif milletvekillerinden rahatsız olan Erdoğan önümüzdeki günlerde kapalı bir toplantıda adı geçen milletvekillerini uyaracak. Başbakan'ın, "Eğer zaman kaybedersek ülkemiz de partimiz de zarar görür. Sürece katkı verin ya da baltalamayın. Bu trenden inen olursa bir daha binemez. Herkes buna göre yolunu seçsin" diye uyaracağı konuşuluyor.

KAYNAK

İyidir sevindirici haber bunlar eyvaAllah marcus ayıklansınlar zaten işi olmayan bu dönemde belli olacak hepsi değil ama bazıları sırf iktidar partisi diye kalıyordur Ak partide.

Bu adama heeeç bi şey olmaz asıl siz kendinize bakın ölümüne AKP... :D :D

Sözcü' nün haberine söz etmeye bile değmez.

Kaynağa hakaret değildir söylediklerim.Yapılan habere bakın erdoğanı çileden çıkaran söylenti....Başbakan söylentilere kulak asmıyor bi kere.Söylentilere kulak asmayan biri nasıl çileden çıkıyor onu da bilemedim.Söylentilere kulak asmıyor derken de yanlış anlamayın.Hemen lop diye olayın içine atlamıyor manasında diyorum eğer varsa öyle bi söylenti araştırıyor ona göre konuşuyor.Onu adam gibi adam kılan da bu özelliği daha birçok özelliği var ama bu en önemlisi...

İnadına açılım dedi yakında kendi kapanacak haberi yok .

İnadına açılım dedi yakında kendi kapanacak haberi yok .

Orda sorun yok zaten..Başbakan ne dedi: "Ülke kazanacaksa ben kaybetmeye hazırım"

Yani inadına demokrasiye kesinlikle başbakan kaybetse bile destek veririm.Yeterki birlik beraberlik sağlansın.

Sayın Tayyip Erdoğanın treni nereye gidiyordu ki inen bir daha geri binemez.
Böyle örtülü tehdit olur mu?

Kaynağa hakaret değildir söylediklerim.Yapılan habere bakın erdoğanı çileden çıkaran söylenti....Başbakan söylentilere kulak asmıyor bi kere.Söylentilere kulak asmayan biri nasıl çileden çıkıyor onu da bilemedim.Söylentilere kulak asmıyor derken de yanlış anlamayın.Hemen lop diye olayın içine atlamıyor manasında diyorum eğer varsa öyle bi söylenti araştırıyor ona göre konuşuyor.Onu adam gibi adam kılan da bu özelliği daha birçok özelliği var ama bu en önemlisi...

yahu adam ver dese verecen ha şunları baban dese bu kadar savunmazsın adamı

zaten AKP deki 100 de 70 milletvekillerinin kürt ailelerle bagliligi var normal basbakaninda karisi siirtli kürtlerden olduguna göre normaldir kürt yada o deyisle demokratik acilim yapmasi

Geri