ErdemLiyiz !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Belki de çoğunuz bilmez onu, ebedi üyedir o ! Mazisi eskiye dayanır bu üyenin. Bilen bilir. Seninle ve Realist'le az modluk muhabbeti yapmadık zamanında. Aramızda sık bulunmasa da varlığını zaman zaman hissettiren kardeşim, doğum günün kutlu olsun. Nice senelere.

O'nu biLen biri oLarak nice senelere ErdemLiyiz....

nice seneLere erdem..doğum günün kutLu oLsun..

Nice seneLere ErdemLiyiz Pek Muhabbetimiz oLmasada ßiLiyoruz seni ;)

Spor BöLümü ModeratörLüğüne ara verdiğimde ReaListLe birLikte böLüme çok iyi bakmışLardı.. =)
Nice seneLere ErdemLiyiz.. Tekrar aramıza dönmen diLeğiyLe..

ErdemLiyiz Takip ettiğim bir arkadaşımız,İyiki Doğmuş (kuzay'ı kaptım ama Kardeşimiz için tebrik Konusu açmayı Sana Bıraktım Contract Killer :) hazırladım göndermedim 10 dakika bekleyecektim :001_tongue:)

Nice senelere Erdemliyiz...

Contract Killer İlk önce sana Konuyu Açtığından Dolayı Çok Teşekkür Ederim Unutulmamak Güzel işlerimin Yoğunluğundan Pek aRanızda Bulunamamsamda Ben Hackhell ı takip Eden Burdaki Dostlukları Arkadaşlıkları Unutmayan biriyim İyiki Varsın Hackhell Nice senelere hep Beraber=)

ErdemLiyiz Takip ettiğim bir arkadaşımız,İyiki Doğmuş (kuzay'ı kaptım ama Kardeşimiz için tebrik Konusu açmayı Sana Bıraktım Contract Killer :) hazırladım göndermedim 10 dakika bekleyecektim :001_tongue:)

Eyv.:thumbup1:

Contract Killer İlk önce sana Konuyu Açtığından Dolayı Çok Teşekkür Ederim Unutulmamak Güzel işlerimin Yoğunluğundan Pek aRanızda Bulunamamsamda Ben Hackhell ı takip Eden Burdaki Dostlukları Arkadaşlıkları Unutmayan biriyim İyiki Varsın Hackhell Nice senelere hep Beraber=)

Rica ederim dai:thumbup:

Nice yıllara Erdemliyiz ;)

Geri