Yine işinize geldiği gibi haber üretmişsiniz...neden konuşmanın tamamını vermediniz?neden içinden birkaçsözü çekip alıyorsunuz.huyunuzubildiğim için iyiki haber metninin tamamını okudum...
Ne diyor Sarzeybek konuşmanın tamamında?
"İstanbul`daki soruşturmanın kod adı niye Ergenekon? Ergenekon nedir? Türk milletinin dünya sahnesine çıkış destanının adıdır. Türk milletinin yaradılış destanıdır. Bugün Türkiye`de ne siyaset ne hukuk ne de ahlaken hiç kimse İstanbul`daki bir suç soruşturmasına bunu kod adı olarak veremez. Hukuken veremez. Çünkü bizim hukuk sistemimizde suç soruşturmaları kod adı almaz. Yıl ve sayı ile ifade edilir. Siyaseten verilemez. Çünkü siyaset hukuka uymak zorundadır. Ahlaken verilemez. Çünkü Ergenekon Türk milletinin yaradılış destanıdır."
"Akşam televizyonu açıyoruz, Ergenekon savcıları, Ergenekon hâkimleri ve buna benzer haberler. Türkiye`nin başbakanı da çıkıyor televizyona, bize demokrasi, hukuk dersi veriyor. Türk demokratik, hukuk sisteminde Ergenekon savcısı diye bir makam var mı? Yok. Cumhuriyetin savcısı var. Açsınlar Ceza Muhakemeleri Kanunu`nu okusunlar. Her maddesinde cumhuriyetin savcısı vardır. Ergenekon savcısı diye bir makam yoktur. Ergenekon hâkimi diye bir makam yoktur. Ama niye televizyonlar her gün bunu söylüyor? Niye hiç kimseden ses çıkmıyor? Şimdi İstanbul`daki savcılara ben buradan soruyorum. Siz cumhuriyetin savcısı mısınız, yoksa Ergenekon`un mu savcılarısınız? Cumhuriyetin savcıları iseniz sözümüz yok. Eğer Ergenekon savcıları iseniz sözümüz var. Ergenekon savcısı ne demek? Ergenekon`u yargılayacak makam demektir. Bu Türkiye`de kimsenin Ergenekon`u yargılamaya gücü yetmez. Çünkü Ergenekon biziz biz. Bizim yaradılış destanımız. Niye İstanbul savcıları çıkıp demiyor ki, `Ey televizyonlar, Ergenekon savcısı değilim, ben Cumhuriyetin savcısıyım.` Niye Adalet Bakanı da çıkıp televizyona, `Hey siz ne yapıyorsunuz, bu ülkenin hukuku var, Ceza Muhakemesi Kanunu var, bu ülkenin Cumhuriyet savcıları var, bir daha bu kelimeleri kullanmayın.` Niye demiyor? Niye Mille Eğitim Bakanı çıkıp, `Bir dakika ne yapıyorsunuz` demiyor? `Ergenekon, Türk Milli Eğitim müfredatında yeri olan bir tarih destanıdır. Bunu alıp sağda solda kullanamazsınız` demiyor? Neden biliyor musunuz, çocuklarımızın hafızasından tarihimizi silmek, kimliğimizi yok etmek için."
Yalanmı demiş Sarızeybek....
Ergenekon elbette biziz....Bizim yaradılış destanımızdır.TÜRK'ÜM diyen herkesin gururu iftiharıdır....Ben TÜRK'ÜM VE ERGENEKON BENİM ŞANLI GEÇMİŞİMDİR...Bırakın artık iftiraları,olayları işinize geldiği gibi eğip bükmeyi...[/SIZE][/SIZE]