Epox anakartımla ilgili........

in-trouble

New member
Reaction score
0
arkdslar Epox EP-MF4-J3 anakartm var ve AMD Athlon 64 3200+ Cpu kullanıyorum... acaba bu anakartla çift çekirdekli falan daha iyi bir CPU kullanabilirmiyim ne dersiniz???

ya allah askına yokmu kimse... yıllardır hackhell üyesiyim ne zaman bu şekilde kafama takılan bi konuda yardım istesem böyle oluyor soğuyorum artık buradan

anakartınız çift çekirdekli amd işlemcileri destekliyor
AMD ATHLON 64 X2 DUAL 3800+ (2.0GHz) OLABİLİR

Hackhell Donanim bolumu eskisi kadar aktif degil bu yuzden sorularinizdan sonra beklemeniz gerekebilir.

Fofer in dedigi gibi AMD x2 islemcileri kullanabilirsin.

tesekkürler... normal şartlarda msjı bıraktığın gün birileri bişeyler yazardı ama artık dediğiniz gibi donanım bölümü pek aktif diil

Arkadaslar tavsiyeniz üzerine Epox EP-MF4-J3 anakartımda kullanmak için AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ 2.6GHz (SOKET 940) işlemcisini almak üzereydim ki birde baktım AMD ATHLON 64 X2 DUAL 7750+ 2.7GHz (SOKET 940) diye bir işlemci var acaba dedim :001_smile: bu işlemciyi benim anakartta kullanabilirmiyim??? ne dersiniz olurmu??

Birde şuanda Amd 64 3200+ CPU kullanıyorum acaba 2x 5000+ yada oluyosa 2x 7750+ alırsam doğrudan takıp kullanabilirmiyim yani güç kaynağı falan herhangi bir sorun olurmu bir değişilik gerekirmi acaba??

zannetmen arkadaşım bendede aynı anakarttan var bende cpu değiştirdim herhangibir problemle karşılaşmadım. ve unutmadan söyliym benim anakartın bios u göçtü ve anakartın kendi sitesinden bulup indiriym dedim fakat duyduğuma göre EPOX iflas etmiş yani kartla alakalı bios ve güncek driverleri bulman olanaksız artık. ama cpu yu değiştirdiğinde biosla alakalı bir problem yaşarsan sana en son kapanmadan önceki sundukları bios güncellemesini gönderebilirim. özel PM atarsın. iyi forumlar...

Geri