Epica Geliyo!!!

6wol6kan6

New member
Reaction score
0
Hollanda’nın The Gathering ile birlikte en önemli gruplarından olan Epica, 26 Temmuz’da İstanbul’da. Grup, klasik müzik eğitimi almış bir koro ile birlikte çalışıyor; çünkü bu, müziklerine ayrı bir renk katıyor.3 viyolonsel, 2 keman, 2 çello ve bir ikili davul. En önemli konu, materyalin zirvesinde duran, klasik müzik eğitimi almış opera sanatçısı tarzıyla mezzo-soprano Simone Simons’dur.

Mark Jansen ve beraberindeki müzisyenleri, diğer kültürlere, özellikle de Arap kültürüne karşı derin bir ilgi besliyorlar. İnsanların birbirleriyle iletişimindeki o sıcaklık... Müzikleri de dünyanın bu sıcaklığın hissediliği kısmından geliyor.Epica’nın içinde birçok çeşitlilik barındıran müziği tam anlamıyla bunu yanısıtıyor...

İstanbul üniversitesi rock klübü tarafından 25-26 Mayıs’taki etkinliğe,okul yönetiminin sorun çıkarması sonucunda gelemeyen Epica, 26 Temmuz’da İstanbul/Refresh’te yer alacak. Konserde Epica dışında ülkemizin sevilen rock-metal grupları da sahne alacak.

epica bu tarzda müzik yapan en iyi gruplardan biri.cry for the moon şarkısı harika.onları ülkemizde görmekten çok mutlu oluruz...

gelmişler ve süper bi konser vermişlerdir simone simons a bi kez daha aşık olunmuştur özellikle feint şarkısını muazzam yorumlamışlar

ah keşke gidebilseydim de başkalarının anlattıklarıyla yetinmeseydim

ah simone ahhh gene göremedim seni şöyle canlı canlı ahhhhhh

ay lav simone lütfen yengenize sulanmayın :mad: :p

Geri