Enrique Iglesias geliyor!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Enrique Iglesias, 3 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da bir müthiş bir konser vermeye hazırlanıyor.

02102007114653_47_505502en2.jpg

Yakışıklılığı, şarkıları ve sahne şovuyla Latin müziğinin en beğenilen yıldızlarından biri olan Enrique Iglesias, Türkiye’ye geliyor.

MTV Müzik Ödülleri sonrasında K.V.K. ve Muhabbet Kart sponsorluğunda Türkiye Gençlik Kulubü Federasyonu, Purple Concerts ve EPD organizasyonuyla ülkemize gelecek olan Iglesias, 3 Kasım 2007 Cumartesi günü İstanbul’da Abdi İpekçi Arena’da konser verecek.

Aynı zamanda yeni albümü ''Insomniac''’ın da tanıtımını yapacak olan Iglesias, ''Avrupa turnemin bir ayağının da Türkiye’de gerçekleşecek olmasından dolayı son derece mutluyum. Türk izleyicisinin karşısına çıkmak için şimdiden büyük heyecan duyuyorum'' dedi. ''Insomniac'' albümünde yer alan ''Push'' adlı parçada Lil Wayne ile düet yapan şarkıcı, dünya turnesine 20 Ekim’de Güney Afrika Cumhuriyeti’nde vereceği üç konserle başlayacak.

Iglesias, Portekiz, İsviçre, Türkiye, İrlanda, İngiltere, Belçika, Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Rusya ve Ukrayna’da konser verdikten sonra danya turnesini 7 Aralık’ta ABD’de tamamlayacak.​

bu adam kim yaw.valla tanımıom.cahillik işte :p

ee sordunmu serc gelirken bana ne hedaye getirio :p

Anna ablamızıda getirsin yanında gelirken o zaman daha ii olur... :D :D

tüh manitası varmış.şans:D

bu adam kim yaw.valla tanımıom.cahillik işte :p

ee sordunmu serc gelirken bana ne hedaye getirio :p

valla sana ne getirdiğini soramadım :D ama bana Annasını getiriyo :D benmkilerden ona bi tane vercem oda bana Annayı vercek :D ole anlaştık

Müzik ßöLümünde ßu Tür KonuLarı ßu Yüzden Acmak İstemiorum i$te..

Sanatcı ßiri Tr'ye qeLio Die ßi Konu war.. Ama YorumLar Müzik Dı$ı..

Benim Yorumum İse..

Keşke qeLirken Yanında ßaßası JuLio IqLesias'ıda Getirseydi..

UnutuLmaz ßi Müzik $öLeni Ya$ardık..

Julio amcam harikadır.Ama konsere Jr.si eşliğinde geleceğini pek sanmıyorum.Gönül istemez mi,ister elbette.Hem baba oğul ne güzel inletir ortalığı :D

Geri