engelleyeni görme

katakulli

New member
Reaction score
0
ya ben 1-2 yıl önce bi program indirmiştim. Bu sitede baya güvanilir biri yollamıştı. Kimdi tam hatırlamıyorum.
mail adresini ve şifreni giriyodun.(1 yıl kullandım hiç bir sorun olmadı yani fake,phishing vs. değildi)
seni engelleyenleri gösteriyordu.(sadece silenleri değil ENGELLEYENLERİ de gösteriyordu)
hatta bi çok kere düzgün çalıştığına emin oldum. Arkadaşlarıma beni engelleyin ama silmeyin dedim, ve programı çalıştırdım.engelleyenler(arkadaşlarım) kırmızı yazıyla yazılmıştı.
tekrar tekrar diyorum. silmesi şart değil sadece engelleyenlerde gözüküyordu.
sonra pc ye format atınca programı kaybettim. adını falan da hatırlamıyorum. Ama 100% çalışıyordu.

siteyi baya bi aradım ama herkes hiç bi yolu yok diyor. tahmin ediyorum ki bu konuya benzer konular artık canınıza tak etmiş olabilir. Ancak çok önemli olduğu için konu açmak mecburiyetinde kaldım. Umarım en kısa sürede bir cevap alırım.
Not:silenleri değil sadece silmeden engelleyenleri görmekde istiyorum, silenleri zaten blockstatusdan görüyorum.

NOT2:YERİNİN BURASI OLMADIĞINI TAHMİN EDİYORUM ANCAK BANA ÇOK ACİL LAZIM.PROGRAM İSTEKTE KONU AÇTIM ANCAK CEVAP VEREN OLMADI. O YÜZDEN MECBUREN BURAYA AÇIYORUM. İŞE YARAR Bİ CEVAP GELENE KADAR KALDIRMAMANIZI RİCE EDİYORUM.

yok o silenleri gösteriyor. silmeden sadece engelleyenleri görmek istiyorum . ilgin için teşekkürler

hmmm onemli deil, sanirim bu aradigin $ey olabilir ama...$imdi buna girip mail ve $ifreni giriyorsun sonrada adreslerin yaninda msn adamcigi cikiyor, ustunde block i$areti olanlar seni engelleyenler ve senin eklemeni kabul etmeyenler...ama bide $oyle bir durum var, msnde kayitli ve online olupta neredeyse hic yada bayagi bir zamandir konu$madiginz $ahislarida engelledi diye gosterebilir, ama %94.5 garanti diyebilirim :D

http://www.checkmessenger2.net/en/s/check-messenger/

bide siteye tikladiginda gec acilabilir bana oyle oldu sebebini bilmiyorum, zaten direk olarak www.checkmessenger.net adresine girerkenden seni buraya yonlendiriyor :cool:

saygilar :durdurun

onemli degil arkada$lar, onemli olan somurucu olmamak azda olsa elimizden geldigi kadar payla$imci olmak...

peki bu sitenin güvenilirliğinden eminmisin?

Konu için en başta teşekkürler yardım edenlerede teşekkür ederim ama konunun yeri
Yeni başlayanlar ve yardımlaşma : (

programın adını bılmıorun tarıf edıorsun :saskin

bu bakkala abı buralrda bıyıklı 1.70 boylarında ak saçlı mehmet amca warmıs,tanıyormusn demek gıbı bırsey.

bende olmadı çunki dun konuştuum elemanları bile ban silindi die gosteriyor

konu taşındı ...

Geri