Energy Rock Nedir Ne İşe Yarar

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
35hodwp.jpg

Evet arkadaşlar bu item son günlerde haber verilmeden yapılan saçma bir eventin drobudur.Luferson/EMC , Eslanta düşürülen Juraid Mountain yaratıkları ve Dark Dragon'dan çıkmaktadır.Dark Dragon, Berit Kerevenin küçük halidir.Gelelim bu itemin özelliğine;

Energy Rock' u sol elinize ve sağ elinizede Ap si yüksek başka bir silah taktığınızda işe yaramaktadır.Canavarlara çok seri "R" atack yapar.1 kere R yaptığınızda 8x defa vurur.Böylelikle DREAD MARE,TALOS vs. aklınıza gelebilecek her yaratığı tek başınıza kesebilirsiniz.

Resimde de görüldüğü gibi biri 10 GB den bu itemi almaya çalışmaktadır.İron Neck ile takas yapan bile var.

Tabi bu itemin özelliği haksız bir sonuç doğurduğu için en kısa zamanda kaldırılacağından eminim.Çünkü düşünsenize siz Talos u kesiyonuz eline bundan alan gelip 5 sn de kesip gidiyor.

Bu itemi kullanan bir arkadaşın DREAD MARE ye vuruduğu damage şöyledir.

200x8 = 1600 damage Tabi bunu 1 sn den daha kısa bir sürede vuruyor.Yaklaşık olarak 10 sn de DREAD MARE yi kesiyor.

evet pathosa ta 150 gbye satıldıgını duymustum o zmnlar booroda 1 2 gunde 60dan 67 olmustu adamın biri dendigi gibi haksızlık dolayısıyla silindi

Şuanda bunlardan 1 tane var bende.Ama piyasaya cıkartmıyorum.Char takas 1 tane item saklama yerinde saklıyorum.Arkadaşın dediği gibi her yaratığı tek basıma cok rahat kesiyorum.

Geri