En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları

Master Hck

New member
Reaction score
0
Herkese selam

Bu topic'i virüsler hakkında birbirimizi bilgilendirelim diye açtım.

Böylece virüsler , kullanıcıya verdikleri zararları ve nasıl temizleyeceğimiz hakkında bilgileniriz diye düşündüm...

En tehlikeli virüs hangisi ? (Başınızdan geçen en büyük virüs faciasını yazın pls )

doğrusu geçen gün bilgisayarıma spyware saldırısı falan olmuştu kurtarmaya çalıştımda 7 8 dk içinde xp yi çökertti hayvanlar :D hiçbişey anlamadım ne ara geldi bulaştı :D

Virüs Ve Trojen Paylasımı Yasaktır

Hım...

hadi ya bak onu bilmiyom :D

şaka mı yapıyosun ? ? Biz burda o virüsü vs. yasaklı herhangi birşeyi indirmen için sana bir download linki vs . herhangi link vermiyoruz Sadece arkadaş açmış konuyu Biz bu konu hakkında konuşuyoruz Ben burda dünya kadar virüs adı sayim paylaşmış mı oldum ? teknoloji baya ilerlemiş desene

öylemiiii....

Isim Vererek O Virüslerin Bulunmasını Sağlıyosun

yok kardeşim virüsse iş kalsınnnn istemezzzzzz

öylemiiii....

Isim Vererek O Virüslerin Bulunmasını Sağlıyosun

virüs adlarının paylaşılmasının yasak olduğunu kim söyledi...?

Sadrazam istediğin gibi davranıcaksın dostum sana kalmış Burda sadece bilgilendirme amaçlı açılmış bir başlık Karşındakini iyi tanımazsan Kendini de savunamazsın

ortada bi paylaşım göremedim bende yani normal sadece savunma hakkında bi kaç bilgi edinmek kötü fikir değil..

bencede hoş başlık olmus açıkçası vırusler hakkında hıce yakın bılgım var
wındows coktukten sonra gırıp arastırmanın pek bı mantıı yok zaten onu da beceremıorum =))
eğer hangı vıruse karsı ne yapmam gerektıını nelerı nasıl kullanıcaımı hangı dosyaların zararlı olma ıhtımallerı vs hakkında bılgı edınebıleceksem bu konudan bence yararlı ve hıc bı kotu yanı bulunmayan bı paylasım olur

arkadaşlar tartışmaya gerek yok ama benim bildiğimde isimle bişey olmaz kardeşlerim

abi bi konu açtım tartışmaya yol açtım; ya neden hep böle oluyor. . .

ama bazı arkadaşlar beni desteklediğiniz içi tşk ederim

Tamam Arkadaşlar Tartışma Bitti Virüs Ismi Vermek Forum Kurallarına Aykırı Deilmiş....

:D tmm dostlarım tartışma bitmiş bak :D
neyse ben şey dicektim ne olursa olsun 2tane virüs prog. kulanın dieceğim için neden diorum yoksa truva yerseniz iş bitmiş pc ye format c:/s yapın :D

Geri