en sonunda int. hızım 1mb oldu darısı sizin basına...

altuga

New member
Reaction score
0
mukemmel bişey yaa arkadaslar eskiden hayaldi artık gercek ,ineternet baglantım koptu tekrar baglandıgında 1 mb oldu super bişey sizlerede simdiden hayırlı olsun diyeyim gorusuruz...:D :goz: :sigara: :D :goz: :sigara: :D :sigara:

bazı arkadaslar nerden anladınız diye sormuslar benım modemde baglantıyı yaptıgım zaman zaten gosterıyor,sizin modeminizdede gosteriyordur ama yined bir link istiyorsanız buyrun:

http://secure.kablonet.com/kullanici/hiz_test/initialmeter.php

nerden anladın...Ben niye böle bii durumdan mahrumuum anlamadım kiii:(

Arkadaslar Nerden Anladiniz Dedik Yaw Nedne Kimse Aciklama Yapmiyor Hala Hallaaa Baglaniyom Piskopata Ha

joewarrior' Alıntı:
hayırlı olsun kardeş. biz 256 yla sürünmeye devam edek.:(

aynen waLLa ya sinirLiLari yaiOsunuz sinirsizLarida yapin haksizLik ama :] waLLa ßnd sinirLiya qecicem en sOnunda :]

beyler uyanın artık 1mbit/3gb ile 10saat surf zor yaparsınız ben 256 kullanıyorum ama en azından kafam rahat kota hesabı falan yok ne yapalıkm varsın yavaş olsun..:ter:

Türk Telekom 1024 'e cıkartıı bugün net hızını ama tabi JaPonyaya gÖre hala cOk cOk düşük JaPonya'nın en Düşük hızı 8 mb..

eheheheuheuheuheuh benimde oldu valla 1 haftadır açmıyodum bi açtım şaştım kaldım allah razı olsun

StrikeMan' Alıntı:
Türk Telekom 1024 'e cıkartıı bugün net hızını ama tabi JaPonyaya gÖre hala cOk cOk düşük JaPonya'nın en Düşük hızı 8 mb..
burdada
1mb
2 mb
6 mb (benimki)
ve yilbasindan beridirde 16 mb secenegi var. hatta skydsl araciligiyla 24 mb ye kadar mümkünmüs.

ya oldu da bnce şu anda pek bi farkı yok gibi..

ve olması çok iyi deil kotalılar açısından, daha çok download yapıp kota daha çok dolcak..

en iyisi sınırsız ama onlarda çok pahalı ya :(

Arkadaşlar.Benim adsl bağlantım,256.0 kbps sınırsız.Saatin yanındaki bağlantı İconda hala 256 yazıyor.Ama arkadaşın verdiği hız test sayfasında;Hız göstergesi 512 .Ben bundan bişi anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?

abi sınırsız damı 1gb oldu benimki sınırsız benimkide öyle

Geri