En sevilen ülke..

1.
Türkiye 847445

2.
Slovakia 670677

3.
Serbia 667675

4.
Germany 652568

5.
United States 621074

6.
Russia 555756

7.
Azerbaijan 509909

8.
United Kingdom 494314

9.
Greece 387099

10.
Sweden 350047

gelişme war hem de acayip ;)

Verdik oyumuzu...

TAMAMEN SALLAMA Bİ ANKET ULA YILDA KAC MİLYON TURİST GELİYORKİ TURKİYEYE ..BEN avRUPA ŞEHİRŞLERİNE ONLARCA MİLYON TURİST GİDİYOR HER SENE ONLAR LİSTEDE YOK BİLE HEP DANDİK KRİMİNAL ULKELER VAR ..AYRICA DUNYANIN EN GUZEL ULKESİ AMERİKADIR ..BU LİSTEYİ DE TURK OLDUĞU İÇİN KENDİNİ UFAK ACİZ GOREN AŞŞAĞLIK KOMPLEKSİNE KAPILAN BİRİLERİ HAZIRLAMIŞTIR EMİNİM ..ULA BURAYA GELEN TURİSTLER YA TECAVUZE UGRUYOR YA KAPKACA NASIL BU KADAR OY ALIYOZ HAYRET

Türkiye önde nasıl oluyo yaw.Hackhell kullanıcılarının oyları çoğu heralde:durdurun

mic999' Alıntı:
TAMAMEN SALLAMA Bİ ANKET ULA YILDA KAC MİLYON TURİST GELİYORKİ TURKİYEYE ..BEN avRUPA ŞEHİRŞLERİNE ONLARCA MİLYON TURİST GİDİYOR HER SENE ONLAR LİSTEDE YOK BİLE HEP DANDİK KRİMİNAL ULKELER VAR ..AYRICA DUNYANIN EN GUZEL ULKESİ AMERİKADIR ..BU LİSTEYİ DE TURK OLDUĞU İÇİN KENDİNİ UFAK ACİZ GOREN AŞŞAĞLIK KOMPLEKSİNE KAPILAN BİRİLERİ HAZIRLAMIŞTIR EMİNİM ..ULA BURAYA GELEN TURİSTLER YA TECAVUZE UGRUYOR YA KAPKACA NASIL BU KADAR OY ALIYOZ HAYRET

o zaman sne de amerikada yaşa kardeşim beegnmiyorsan gidebilirsin koşa koşa arkanada bakma beliki sana da biri bişey yapar cok guzel dedıgınülkenin arka sokaklarında verdin örneklerden biri başına gelmesinde aman aman

süper
devam arkadaslar :goz:

son durum

turkey.jpg

ben de verdimm TÜRKİYEE

mic999' Alıntı:
Çok sevdiğin amerikanın iğrençliklerini ve insanlarının birbirlerini kahrolası siyah beyaz kavgalarıyla yok ettiklerini,bütün kötü alışkanlıkların bu ülkenin gençlerinde türediğini ve önüne geçilmez bir şekilde arttığını da biliyosundur inşallah.Dünya nın en güzel ülkesiymiş neye yarar tüm bunlar varken.ÜLKENE BİRAZ DEĞER VERMEN DİLEĞİYLE.

sağol kardeş oyumu kullandım

arkadaşlar müjde Türkiye artık birinci sırada tüm oy atanlara teşekkürler 85 000 civarında oylar

kuzay' Alıntı:
o zaman sne de amerikada yaşa kardeşim beegnmiyorsan gidebilirsin koşa koşa arkanada bakma beliki sana da biri bişey yapar cok guzel dedıgınülkenin arka sokaklarında verdin örneklerden biri başına gelmesinde aman aman
ben de verdimm TÜRKİYEE

Alıntı:
mic999´isimli üyeden Alıntı

Çok sevdiğin amerikanın iğrençliklerini ve insanlarının birbirlerini kahrolası siyah beyaz kavgalarıyla yok ettiklerini,bütün kötü alışkanlıkların bu ülkenin gençlerinde türediğini ve önüne geçilmez bir şekilde arttığını da biliyosundur inşallah.Dünya nın en güzel ülkesiymiş neye yarar tüm bunlar varken.ÜLKENE BİRAZ DEĞER VERMEN DİLEĞİYLE.

oncelikle seviyeli yorumlarınız için cok teşekkurler ..politika konuşmayı hiç sevmem bence insanları bir birinden uzaklaştırıryor ..ben gecen yaz amerikadaydım .arkadaşlar inanın cennet gibi ulke ..cok guzenli .cok zengin .cok rahat ..... arka sokaklarına gelincede elbbette munferit olaylar olucak ama turkiyedeki gibi her gun kapkac hırsızlık tecavuz olmuyor ..polisi arasanız 1 2 dk içinde hemen geliyor ..burokrasi car curt yok anlıyacagınız cok guzel ulke bide olkeme bakıyom her gun işkence gibi ..zaten bu universite biter bitmez gidecem arkadaşlar merak etmeyin ...
BEN BU ÜLKEDEN BİR ALMIŞSAM BİN VERMİŞİMDİR

1.

Türkiye 850802

2.

Slovakia 673382

3.

Serbia 668826

4.

Germany 654689

5.

United States 623660

6.