En Pahalı Telefon Hangisi ?

• Konbuyu başlatan AngeL
  • Başlangıç tarihi
A

AngeL

Guest
Dünyaca tanınan Nokia’nın bir yan şirketi tarafından üretilen ‘Vertu’ marka cep telefonları dünyanın en pahalı telefonu olarak kabul ediliyor. Fiyatları yaklaşık olarak 4 bin dolardan başlıyor, 50 bin dolara kadar çıkabiliyor. ‘Bu telefonun özelliği ne ki bu kadar pahalı’ dediğini duyar gibiyim. Hemen açıklayayım. Yüksek kalite paslanmaz çelikten, 18 ayar sarı ve beyaz altın, platin kullanılarak yapılıyormuş bu telefon. Ayrıca çizilmeye dayanıklı safir kristal yüzey, dayanıklı ve parlatılmış seramik, daha iyi kavrayış için özel deri ve her tuşun altına yerleştirilen mücevherli miller de cabası. Tabii tek bir model yok. Diğer modelleri de güzelce tasarlanmış sitelerinden kolaylıkla görebilirsiniz...

EN PAHALI TELEFON

yoq yoq allaha yakın bana uzak olsun nokia 3310 neyime yetmiyor. :)

AYni zamanda bu telefon Çizildiği zaman ise 1 sene geçtikten sonra Firma Ozel olarak Kapaği değiştiriyolar Nerdenmi biliyrum EE Arkadaşimda var demeyim biraz buyuk kendisi ama Aramiz iyidir onda var ama biraz ağir tabi

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
bide her yerden çekio diyolar yerin altına insen bile.
Çekmesinin sebebi Altin kaplama ya Dedektorler çekiyor hemien Toprağin altindan :D

yaa sorunlu denizde kum bende para zaten almmammı :D param var huzurum var :p muhahah hiç gülcem yoktu sabah sabah :D

turbo dizel çelik şant 15beygir bayandan vertu 50,000 USD
utanmasalar böle diycekler :)

Bence en pahalısı benim telefonum..
Nokia 6600 Bluetooth headset & bluetooth notepad
512Mb hafıza kartım full program & oyunlarla dolu :D

bana 7610 yetiyo ve artıyo bile banane altın telefondan zamanında ben affleck jennifera pırlantadan kloset hediye etti ama osnuc sıfır

TV de görmüştüm gülmüştüm aha yine gülüyorum zuhahahah :D bırak 50.000 dolar 5 kuruş vermem bi de çaldırdım mı al başına püsküllü bela...

Auuuooowww pırlanta mı :D
Benimde o kalçalara sahip bi sevgilim olsa, kaşıkçı elmasının parçalarıyla klozet yaptırır verirdim eline :p

d500 yetiyo bna nasılsa 2005 in en iyi telefonu :D

walla bende 6630 war yetio baya iide walla altın olsa ne olr olmasa ne olr..

ark. ben nişantaşıdaki bir tel gördüm tel. degiştiricektim abi bune dedim demez olsaydım herif bi saymaya başladı safir cam beyaz altın platin kaplama bimlenme tuşlar ama tel görseniz uzun 6110 benziyo metal tuşlar kafadanda 230 gr vardı baktım tel hoşuma gitti herkezin elindeki tel. kullanmayı sevmiyorum ne kadar dedim 15000 $ küsür dedi +k.d.v aklım ucukladı hemen bıraktım kalite yerlerde o tel. bulabilirsiniz bizim ark. anlattım merak etmiş hafto sonu bakmaya gitmiş tipini kıyafetini beyenmemişler inceletmemişler :D

heralde nokıa n90 olması lazım

Geri