En Pahalı Türk Teknik Direktör Mustafa Denizli

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
b-315664-Mustafa_Denizli.jpg

EKONOMİST Dergisi, bu haftaki sayısında sporcu ve teknik direktörlerin transferlerini inceledi. Derginin haberine göre, göre bu yıl Türk sporcuları açısından transferlerde rekorların kırıldığı dönem yaşanıyor.

Türkiye'de futbol, en çok ilgi gören, ratingi en yüksek spor. Bu nedenle de en yüksek ücretler, bu alandaki sporculara ödeniyordu.

BEŞİKTAŞ ile bir yıllık daha sözleşme imzalayan Mustafa Denizli'nin alacağı ücret 2.5 milyon Euro'yla ilk sırada bulunuyor. Güney Kore'de kariyerini devam ettiren Şenol Güneş'in de 2 milyon dolar civarında bir ücret aldığı tahmin ediliyor. Milli Takımlar Hocası Fatih Terim ise, 2012'e kadar yıllık 3 milyon 120 bin TL'lik bir sözleşmeye sahip.

Kaynak

Anasını Ak Sütü Gißi Hak Ediyor.. HeLaLi Hoş oLsun ßüyük Mustafaya..!!

Tüpçü alışkın paraları savurmaya....

Nobreye ve Delgadoya o kadar verildikten sonra Denizliye verilen para çok komik kalıyor...

En az 3 milyon euro alması lazım

bu sene bjk şampiyon oLmazsa bakaLım yine hakedecek mi..
kaç tane Türk teknik direktör var da araLarında en iyisi oLacak acaba.. kim geçecekti ki onu BüLent Korkmaz mı,YıLmaz VuraL mı.. =)
Fatih Terim'in son zamanLarda saçmaLadığını düşünürsek ŞenoL Güneş ve M.DenizLi'den başka teknik direktör kaLmıyor eLimizde..
Ama yabancı bi futboLcu rahat 2,5 M € aLıyorsa,teknik direktör hayLi hayLi hak ediyor..

terim niye o kadar çok alıyor dünya şampiyonu olduk benim mi haberim yok benim gördüğüm türkiye malta karşısında bile zorlanıyor ?

bence fatih terimden daha fazla hak ediyor.şöyleki bir sezon içinde minimum 40 maç oynandıgını düşünülürse....fatih terim yılda kaç maç oynatıyo merak ettim......

F.Terim o maaşı alıyorsa DenizLi hayli hayli hakedıyor... Aragones'e V.Del Basque ye verılınce iyide öz ınsanımıza verılınce mı kötü...

Mustafa Denizli hakediyor o parayı ve fazlasını.

anlayamadım tek şey şu mustafa denizli gs,fb ve son olarak bjk yi nasıl şampiyon yaptığı...

ilginç bir nokta evet ama başarılar devamlı olduğu sürece baki kalır bunu unutmasın ki ben kendisini hala beğenmiyorum şampiyon takımın başında kalmak için 40 naz yaptı sonra 1 sene imzaladı öbür sene kalmam dedi eee bunca transfer yapıldı mustafa denizli isteği doğrultusunda gelecek sene gidince yeni gelen hoca istemezse ne olacak ? yinemi bi ton tazminat ödicez ?

Geri