En Pahalı İnternet Bizde

Gizli Özne

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
EN PAHALI İNTERNET BİZDE​

58169.jpg

Dünyada geniş bant internet ücreti en pahalı ülkelerden biriyiz. En ucuz ve en hızlı bağlantının olduğu ülkeler sıralaması da şöyle;
Türkiye'nin satın alma gücü paritesine göre, geniş bant internet ücreti en pahalı ikinci ülke olduğu belirlendi.
Bilgi Teknolojileri ve Yenilikçilik Vakfı'nın (ITIF), değişik kaynak ve istatistikleri kullanarak hazırladığı "2008 ITIF Geniş Bant Sıralama Raporu" yayımlandı.

EN PAHALI ÜLKELER
30 OECD ülkesini kapsayan geniş bant raporuna göre, satın alma gücü paritesine göre dolar üzerinden aylık en pahalı ücret sıralaması şöyle;

1-Meksika........................18.41 dolar
2-Türkiye..........................15.75 dolar
3-Çek Cumhuriyeti.............9.70 dolar

EN UCUZ ÜLKELER

1-Japonya...........................0.13 dolar
2-Fransa.............................0.33 dolar
3-İsveç...............................0.35 dolar

Geniş bant internetin girdiği evler sayısında yüzde 93 ile Güney Kore ilk sırada bulunuyor. Bu ülkeyi yüzde 83 ile İzlanda ve yüzde 77 ile Hollanda takip ederken, Türkiye yüzde 23 ile Polonya ile birlikte 26'ncı sırada bulunuyor.

İNDİRME HIZINDA 26'INCIYIZ
Mbps üzerinden ortalama indirme (download) hızı sıralamasında da Japonya 63.6 ile birinci, Güney Kore 49.5 ile ikinci ve Finlandiya 21.7 ile üçüncü sırada bulunuyor. Türkiye ise 2.0 ile Çek Cumhuriyeti ile birlikte yine 26'ncı sırada yer bulabildi.​

6lxyhvq.jpg

rica-ederim.gif

Telekoma butun telekom calısanları gırsın :D adamın asabını bozuolar yaw burası turkıye normaldır anasını satım prınc bıle 3700 yaptılar şaka maka :D uyuttular mılletı yok zam dıye dıye :D

TElekoma Kafam Girsin

en sessiz toplum biz olduğumuzdan en pahalı kazık da bize tabi, yaşasın dolaylı vergi (!)

Geçen gün hürriyette okudum Oradada en ucuz internet bizdeymiş öyLe diyoLardi.. 1mbit üzerinden hesapLamış abiLerim =) şaka gibiydi..

telekoma butun evren gırsın :D

Japonya'ya taşınmaya karar verdim =)
TeşekkürLer ..

aa inanmam sahi mi? :p

telekoma girsiin ama ne? hahahaha onu solemıyeyım şimdi

Geri