En Nefret EttİĞİnİz ÜnlÜ?

EN NEFRET??

• Kullanılan toplam oy
    206

ismailaga

New member
Reaction score
0
Bazen Öyle Şeyler Yapiyorlar Kİ Kendİlerİnden Nefret Etme Sevİyesİne Getİrİyorlar Bazen Ah Şunu Elİme Verseler BeŞ Dakİka Da Gebertİrİm DedİĞİmİz Bİle Oluyor

ibrahim tatllıses hem birlikten kardeşlikten yana hemde PKK nın bir numaralı destekçici

hem ibrahim tatlıses denen magara adamı yaratık hemde sözde basbakan olacak şeriatın maşası recep tayyip erdogan hazretleri:mad::mad::mad:

Valla alakasız ama ben arka sıradakıler dızısındekı mudur beye accccayıp FitiL oluyorum o adamı allah karsıma cıkarmasın bıde gokhan ozene Tiltim . .

Ben Deniz Baykala Uyuz Olurum Yaptığı Siyaset Siyaset Değil

Deniz Baykıl Yahudi ve birnumaralı mason.
Ona oy veren müslümanları kınıyorum...
Neden türbana karşı sanıyorsunuz?

Hülya Avşar- Sibel Can- Ibo Kendileri Sıktı Doğöaöış çocuklarıyla Da Bıktırdılar
Gülben I Unutmayalım
Artık Emeklilik

Nefret ölçüsünün De üzerinde Iğreniyorum.
Son Derece De Seviyesiz Buluyorum.
Kimi Mi

Hülya Avşarı Tabii
Hemen Soy Adını Da Değiştirmelidir.
öyle "ineğin Yemini Yeyip Dananınyerine Yatmak" Yok

Nefret ölçüsünün De üzerinde Iğreniyorum.
Son Derece De Seviyesiz Buluyorum.
Kimi Mi

Hülya Avşarı Tabii
Hemen Soy Adını Da Değiştirmelidir.
öyle "ineğin Yemini Yeyip Dananınyerine Yatmak" Yok

Katılıyorum Hülya Avşar Tuyğba Özay İbrahim Tatlıses boş gündem.

densiz kurt atilla olgac diorum

hani konussa savaş cıkarır 2 orduyu birbirine sokar gbi deyimler var ya işte o adam bu adam

geniş bi anket olmuş,siyasetçi ve ünlü olrak ayırsaydın keşke,,eline sağlık

ben bi de İsmail Y(urtiçi) K(argo) ya uyuz oluyom duyduğum yerden kaçıyorum :)

ibrahim tatlıses ahmet kaya ikisindende tiksiniyorum o adamların sesisini duymak işkence gelieyor bana hemen mekanı terkediyorum yada kanalı değiştiriyorum ne aloak APO YANDAŞI adi heerifler

ibrahim tatlıses ahmet kaya ikisindende tiksiniyorum o adamların sesisini duymak işkence gelieyor bana hemen mekanı terkediyorum yada kanalı değiştiriyorum ne aloak APO YANDAŞI adi heerifler

Geri