En Nefret Edİlen Ders Hangİsİ?

HANGİSİ??

• Kullanılan toplam oy
    120

ismailaga

New member
Reaction score
0
Herkesİn Okul Yillarindan Kalma Belali Bİr Dersİ Vardir Bİ De Dersİn Hocasi Kilsa...

bizde öğrenciyiz eyw derslerin hepsinden nefret değil aslında.. çok yoğun tempoda evet sevmiyo insan ama bunla olmadan da bir yere gelinmiyor.. bence türkiyenin eğitim sistemi saçmalıklarla kaynıyo.. ilerde iş yerimde çalışırken hiçbir zaman işimize yaramayacak şeylerle kafamızı doldurmayı çok iyi biliyorlar.. aralara hikayelerle renklendiriyolar..

ama bunları başarmadan da bi bok olmak zor ( istisna durumlar hariç baban valiyse değişir )

kimyayı tam anlıyodummki okuldan atıldım kimyam değişti....

Ben bunlarla bugünlere geldim laf yok : ))))

Metalist kardeş çok güzel açıklamış. aslında ben ders çalışmayanlar kervanındanım ama dersi derste anlardım bu yüzden çok az ders çalışırdım.
Anket için teşekkürler

Anket süper."İlerde iş yerimde çalışırken hiçbir zaman işimize yaramayacak şeylerle kafamızı doldurmayı çok iyi biliyorlar.. " Son derece katılıyorum ah bide bunu mal hocalara anlatsak !! ):

abi ankette bi ders eksik ve ensevmediğim TARİH eklenirse sevinirim..... sagilarımla

boş ders hariç dersleri sevmem:biggrin:biggrin:biggrin

Boşverin bunları. Kafaya takmayan insan bu dertlerin hepsini birer mutluluk vesilesi haline getirebilir. Hayat güzel...:)

Tarihi bildim bileli sevmem ama usluluktan geçmiş adamım sınavlarım hep 1 di bitaneside 0 kadın beni usluluktan geçirdi öle ilginç bir ders gördüm :D

geometriii hoacanında katkısı var :p

Matematikçimiz psikopattı, ufacık çocuklardık, hayvan bile öyle dövülmezdi. Acaip döverdi. Eğitimden anladıkları dayaktı. Sadece matematik dersinden değil, matematik öğretmenlerinden bile nefret ederdim

Derslere ve konularına ilerde işyerimde çalışırken işime yaramıyacak diye bakmak doğru değil. Eğitim insan beyninin sayısal ve sözel hafızasının gelişimi ve düşünme yeteneğinin hızlanması için ve genel kültür için verilir. Ben elektrik mühendisiyim ve laplas teoremi ,furier serileri gibi uç matamatik dersleri gördüm şimdi hiç işime yaramıyor ama üç boyutlu zekayı geliştirdiği ve elektriğin temelini anlamamı sağladığı gerçeğini de değiştirmiyor.Gereksiz görmeyin öğrenin çünkü öğrendikçe öğrenme hızınız ve kapasiteniz artacaktır.

Matematik,BiyoLoji,Fizik,Kimya,Geometri
SayısaLLarın Hepsi =)

ilkokul igrencti dediler liseye kapak at rahatlarsın. Liseye attık kapağı olaylar dahada igrencleşti. Alan secince güzelleşir dediler. 1,2 bitti derken sayısal sectik. istinasız bütün sayısal deslerim 1 di. dediler olur böle üniversteye kapağı attınmı rahatsın. peeeehhhh oda palavra cıktı. girdik mhendisliğe bütün derslerden caktık. okulu bi sene uzatmış bulunmaktayım. zaten bütün sayısal dersleri 1 olan insanın neişi var mühendislikte. ne kapakmış arkadaş nereye atsak kapağı rahat edemedik. yani okul denilen yer komple fena biyer. yani üniverstede lisede falan herşeyin değişeceği gözüyle bakanları şimdiden uyarayım. hiç değişecek diye heveslenmeyin arkadaşlar:D

Geri