StyLe__aLi
New member
Ceza ewi öz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz …!
- pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün
- KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ]
- Her qece çile çeke çeke ; ÇiLeK€$ yazdımm HeR y€Re
- ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ….!
-A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, GediktaŞDa haramm
-Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için
-ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA
-yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn
-qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr …!
-o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar …!
-Or+amın ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ
-DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
-”..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı..”
-iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)
> Serseriyiz sokaklar evimiz serseriyiz sevdikmi tam severiz. ihanete ugradıkmı kafamııza sıkar gideriz..
> Sokağımızdan geçilmez elimizden içilmez biz TOKATLIYIZ kardeş bize racon kesilmez..! [StyLe....aLi]
> »-(¯`v´¯)-»> »-(¯`v´¯)-»
> yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
> SEVMEK SUÇ İSE CEZAM İDAM OLSUN CEZAM İDAM İSE CELLADIM SEVGİLİM OLSUN CELLADIM SEVGİLİM İSE ADI YAREN OLSUN ADI YAREN İSE CANIM YARENİMİN YOLUNA KURBAN OLSUN
> Kalbim bana söz verdi gururlu olucak haketmeyenin götünü kaldırmicak! [şevval]
> Ne o güzelim ağlıyormusun erkek birgün sever yarın bezer senin dediğin o leyla mecnun aşkları bu zamanda ne gezer!!!! [şevval]
> Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır kimileri vardır aşkın en yücesini versende aşşalıktır...
> ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur..
> ѕαηαℓ αℓєм ιşтє ∂αℓqαѕιz ∂єηιzє нєякєѕ кαρтαη!... [sultanbeylili_manyah]
> AşK sEvEn İçİn IzDıRap,SeViLeN iÇiN gUrUrDuR..!
> Eğer birgün terkedip gitcek olursan giderken sakın arkanı dönüp bakma çünkü ben senden önce gitmiş olacağım [ManyaH ÇocuK]
> * DüŞmAn SöZcüĞünÜn KaRşLıĞıNı ArKaDşLıK SıFaTı TaŞıYaNlArDaN ÖğReNdİm... *
> Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim...
> İçimi öyle nefret sardı ki; o nefret gözlerindeki su damlası...
> чα чαLαп oluяsuп duпчαмdα... чα dα τєк GєяCєк чαPαяıм TαPαяIм sαпα...
> öηємℓι ∂єğιℓ кαç кєz уєηιℓ∂ιğιη; öηємℓι σℓαη, кαç уєηιℓgι∂єη ѕσηяα уєηι∂єη ∂σğяυℓαßιℓ∂ιğιη !
> вαzєη вιтмєк вιℓмєуєη ∂єятℓєя уαğмυя σℓυя üѕтüмüzє уαğαя , αмα яєηgαяєηк göккυşαğı ∂α уαğмυя∂αη ѕσηяα çıкαя... [eLa]
> ya sen ßana fazla qeldin ya ßen sana az Kaldim !! [eLa]
> ___( -_-) Kalamazsın Bu Hayatta Bakire En azından Hayat Koyar 1 Kere ( -_-)___ [StyLe_aLi]
> bizi sarhOş Eden İçdikLeriMiz DeiL İçerken düŞündükLeriMiz [ßy_Sweet]
> Seni baskalarının kollarında dans ettirecek sarkı benim cenaze marsım olsun bee kızım [ßy_Sweet]
> €ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! [ßy_Sweet]
> h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! [ßy_Sweet]
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
# ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
¤ۣۜ..¤ ((NİCKİNİZ)) ¤ۣۜ..¤
ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm
ஐ►███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Sheytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡
ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
'' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦«
#·¦· ∫ıĻ∂ ·¦· ßєη¢є Şĩм∂ĩ Sєη ∂є Hєякєѕ Gĩвĩѕĩη!
qěçĩcĩ Hěvě ∫ ĐěqĩĻ Hăĸ ěĐěήě ήěfě∫ oĻυяυм!
ßu SenDén Son ArzumMm SoNn DiLéqiMm NeoLur KoLLarınDa Can VéreyiMmmMm..
ÖLmék DünyaDa UnutuLup Gitmékmi$,ÖLmek 0 Soquk,0 Korkunç Vé Kara Topraqa qirmékmi$ Ama én ÖnémLisi SENSİZLİKMİŞ...
AğLadım Sénin İcin İLk Défa éLimdé ParçaLanmı$ ßir Hayat Var AsLında.. HapsoLdum SöyLédigin YALANLARA..
KaLsayDın YokLuğunLa Yok oLmazDı ßu $éHir.KaçmakLa MutLuLukLAr ßuLunMuyor ßunu BiL!
Hakkım Varsa Haram OLsun Dünya Sana ZinDan OLsun Séndé ßénim Céktiqimi Cék AynaDaki Yüzdén Utan DiLindéki SözDén Utan!!!
éLimi saLLasam éllisi ama gözüm görmüyor! DéLinin én DéLisi var Hépmi ßéni ßuluyor! Yoksa ßendémi ßi$éy Var? =)
Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim, Ne de iyileştirebildim bir yaramı. Karşıma çıkınca hiç kızmadım elma kurduna, Çünkü bendim bıçağı saplayan onun yurduna..
En GüzéL ŞiirLerimdé KaLémé Adını SayıkLatırım Odamın HayaLetisin SessizLiğine Aşığım..!
Giden Birgün Geri Dönmek İster Bırakın Dönsün Ne Kaybettiğini Görsünhttp://www.duygusuz.com/forum/images/smilies/tongue.gif
AkıLLısı ßéni ßuLmaz DéLisi ßéndén AyrıLmaz
~~YaLnıZ gÖrdü yA GeliR benDe kaLır YalnıZlık~~
KARANLİĞİMA BEKCİDİR GÖZLERİN SABAHİMA GÜNESTİR SEVGİN
Adın dudağımda isyanım şimdi, hayalin karşımda düşmanım şimdi, seni sevdiğime pişmanım şimdi
Aşık oLmak için mi yaşamaLı, yaşamak için mi aşık oLmaLı??
Senden gerıye kaLanLar SaDece Senı Sevıyorum dedıgın yaLanLar..
Até$é DayanaßiLdiqin KaDaR Günah İ$Léé !!
GéLéN Né Gétirdiki GiDén Né Götürsün ßéén HayatımDan Memnunum ßééni Sévméyén ÖLsüüüNnnNnn
HaKeDeNe HaKeTtİğİ KaDaRrRrR
Zдťêŋ Hдÿдť ĐêĐíqíŋ Ñê ќí¿ ßøŞ ßíŗ Ŝдhŋê..
- pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün
- KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ]
- Her qece çile çeke çeke ; ÇiLeK€$ yazdımm HeR y€Re
- ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ….!
-A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, GediktaŞDa haramm
-Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için
-ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA
-yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn
-qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr …!
-o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar …!
-Or+amın ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ
-DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
-”..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı..”
-iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)
> Serseriyiz sokaklar evimiz serseriyiz sevdikmi tam severiz. ihanete ugradıkmı kafamııza sıkar gideriz..
> Sokağımızdan geçilmez elimizden içilmez biz TOKATLIYIZ kardeş bize racon kesilmez..! [StyLe....aLi]
> »-(¯`v´¯)-»> »-(¯`v´¯)-»
> yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
> SEVMEK SUÇ İSE CEZAM İDAM OLSUN CEZAM İDAM İSE CELLADIM SEVGİLİM OLSUN CELLADIM SEVGİLİM İSE ADI YAREN OLSUN ADI YAREN İSE CANIM YARENİMİN YOLUNA KURBAN OLSUN
> Kalbim bana söz verdi gururlu olucak haketmeyenin götünü kaldırmicak! [şevval]
> Ne o güzelim ağlıyormusun erkek birgün sever yarın bezer senin dediğin o leyla mecnun aşkları bu zamanda ne gezer!!!! [şevval]
> Kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır kimileri vardır aşkın en yücesini versende aşşalıktır...
> ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur..
> ѕαηαℓ αℓєм ιşтє ∂αℓqαѕιz ∂єηιzє нєякєѕ кαρтαη!... [sultanbeylili_manyah]
> AşK sEvEn İçİn IzDıRap,SeViLeN iÇiN gUrUrDuR..!
> Eğer birgün terkedip gitcek olursan giderken sakın arkanı dönüp bakma çünkü ben senden önce gitmiş olacağım [ManyaH ÇocuK]
> * DüŞmAn SöZcüĞünÜn KaRşLıĞıNı ArKaDşLıK SıFaTı TaŞıYaNlArDaN ÖğReNdİm... *
> Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim...
> İçimi öyle nefret sardı ki; o nefret gözlerindeki su damlası...
> чα чαLαп oluяsuп duпчαмdα... чα dα τєк GєяCєк чαPαяıм TαPαяIм sαпα...
> öηємℓι ∂єğιℓ кαç кєz уєηιℓ∂ιğιη; öηємℓι σℓαη, кαç уєηιℓgι∂єη ѕσηяα уєηι∂єη ∂σğяυℓαßιℓ∂ιğιη !
> вαzєη вιтмєк вιℓмєуєη ∂єятℓєя уαğмυя σℓυя üѕтüмüzє уαğαя , αмα яєηgαяєηк göккυşαğı ∂α уαğмυя∂αη ѕσηяα çıкαя... [eLa]
> ya sen ßana fazla qeldin ya ßen sana az Kaldim !! [eLa]
> ___( -_-) Kalamazsın Bu Hayatta Bakire En azından Hayat Koyar 1 Kere ( -_-)___ [StyLe_aLi]
> bizi sarhOş Eden İçdikLeriMiz DeiL İçerken düŞündükLeriMiz [ßy_Sweet]
> Seni baskalarının kollarında dans ettirecek sarkı benim cenaze marsım olsun bee kızım [ßy_Sweet]
> €ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! [ßy_Sweet]
> h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! [ßy_Sweet]
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
# ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
¤ۣۜ..¤ ((NİCKİNİZ)) ¤ۣۜ..¤
ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm
ஐ►███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Sheytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡
ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
'' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦«
#·¦· ∫ıĻ∂ ·¦· ßєη¢є Şĩм∂ĩ Sєη ∂є Hєякєѕ Gĩвĩѕĩη!
qěçĩcĩ Hěvě ∫ ĐěqĩĻ Hăĸ ěĐěήě ήěfě∫ oĻυяυм!
ßu SenDén Son ArzumMm SoNn DiLéqiMm NeoLur KoLLarınDa Can VéreyiMmmMm..
ÖLmék DünyaDa UnutuLup Gitmékmi$,ÖLmek 0 Soquk,0 Korkunç Vé Kara Topraqa qirmékmi$ Ama én ÖnémLisi SENSİZLİKMİŞ...
AğLadım Sénin İcin İLk Défa éLimdé ParçaLanmı$ ßir Hayat Var AsLında.. HapsoLdum SöyLédigin YALANLARA..
KaLsayDın YokLuğunLa Yok oLmazDı ßu $éHir.KaçmakLa MutLuLukLAr ßuLunMuyor ßunu BiL!
Hakkım Varsa Haram OLsun Dünya Sana ZinDan OLsun Séndé ßénim Céktiqimi Cék AynaDaki Yüzdén Utan DiLindéki SözDén Utan!!!
éLimi saLLasam éllisi ama gözüm görmüyor! DéLinin én DéLisi var Hépmi ßéni ßuluyor! Yoksa ßendémi ßi$éy Var? =)
Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim, Ne de iyileştirebildim bir yaramı. Karşıma çıkınca hiç kızmadım elma kurduna, Çünkü bendim bıçağı saplayan onun yurduna..
En GüzéL ŞiirLerimdé KaLémé Adını SayıkLatırım Odamın HayaLetisin SessizLiğine Aşığım..!
Giden Birgün Geri Dönmek İster Bırakın Dönsün Ne Kaybettiğini Görsünhttp://www.duygusuz.com/forum/images/smilies/tongue.gif
AkıLLısı ßéni ßuLmaz DéLisi ßéndén AyrıLmaz
~~YaLnıZ gÖrdü yA GeliR benDe kaLır YalnıZlık~~
KARANLİĞİMA BEKCİDİR GÖZLERİN SABAHİMA GÜNESTİR SEVGİN
Adın dudağımda isyanım şimdi, hayalin karşımda düşmanım şimdi, seni sevdiğime pişmanım şimdi
Aşık oLmak için mi yaşamaLı, yaşamak için mi aşık oLmaLı??
Senden gerıye kaLanLar SaDece Senı Sevıyorum dedıgın yaLanLar..
Até$é DayanaßiLdiqin KaDaR Günah İ$Léé !!
GéLéN Né Gétirdiki GiDén Né Götürsün ßéén HayatımDan Memnunum ßééni Sévméyén ÖLsüüüNnnNnn
HaKeDeNe HaKeTtİğİ KaDaRrRrR
Zдťêŋ Hдÿдť ĐêĐíqíŋ Ñê ќí¿ ßøŞ ßíŗ Ŝдhŋê..