En Karli Iş

comand

New member
Reaction score
0
En KaRLı İŞ

Evet beyler herkes bildiği en karlı işi yazabilirmi tabiki biraz açıklayarak.Emin olun bütün mesajlar itina ile okunacaktır :)

Gıda ya da Bilişim.Her ne olursa olsun insanlar yemek zorunda çok üzülse de sevinssede yemek zorundda.

Bilişim çünkü teknoloji her gün geliişiyor ve insanlar da bundan geri kalmamak için ayak uydurmak zorunda.

Bi de Mimarlık var(mesleğim:)) her ne olursa olsun yapılaşma devam edecek.Nüfus artışına oranla:):)

walla bizzd dun arkadasla sirkette kaldik yemek yapiyoduk osaman aklima geldi bi tencere patates kizarttik 1 milyona patlasa bize e bu mcdonalds da 100 gramini 2 milyona satiyolar gerisini siz dusunun

İŞ derken konuyu kabaca geçiştirmeyin bak patates işi güzel yani gıda bilişim gibi kabataslak değil mesela sabun yapımı evde kendinizin ürettiği sabunlar %100 naturel bunun gibi.

Aradaşım çok ciddiyim bu zaman da en iyi iş bilgisayar yardımıyla sesini azıcık düzeltip bi arabesk albüm yapmak. Malum halkımız bayılıyo şu yeni türeyen soytarılara iyi para var bu işte...

des senden geniş açıklama bekliyoruz karlı iş konusunda kısaca değinmişsin mesela p. demişsin kalmış:D

ahmetcan' Alıntı:
Aradaşım çok ciddiyim bu zaman da en iyi iş bilgisayar yardımıyla sesini azıcık düzeltip bi arabesk albüm yapmak. Malum halkımız bayılıyo şu yeni türeyen soytarılara iyi para var bu işte...

Kardeş güzel işde iyi bir imaj maker bulup imaj yapacan sonra bu imajcın hafif t..psa işte ozaman b..ku yedin karizma yerlerde yok ben sağlamım desende kimseyi inandıramazsın bu işin riskide bu :D

des utanır uzun açıklama yapamas :)

bence bilişim işi derken cafeciliği unutun para yok sıkıntı var :)

KHANCYBER' Alıntı:
des senden geniş açıklama bekliyoruz karlı iş konusunda kısaca değinmişsin mesela p. demişsin kalmış:D

yaw p.lik diyim bari açık olarak :D
ama torbacılıkda iyi para var gerçekten

biraz açim istersen. tohumu alıosun.
onu ekiosun bi güzel tabi mevsiminde
donra onlar büyüyo güzellikler :)
sonra biçiosun tabiki. sonrada satıosun :D

hahaha olm en karlı iş jigalo :D

ama herkese hava atayım dersen tabi bilg. sektörü :)

chamfer' Alıntı:
hahaha olm en karlı iş jigalo :D

ama herkese hava atayım dersen tabi bilg. sektörü :)

Cafer haklısın şeyle para kazanmak ohhhhh ama müşteri seçmek serbest'mi aha 70 lik bi tane geldi yok ben yeminliyim diyecek halin yok her halde Vazife neyi gerektiyorsa yapmak zorunda kalırsın :D

ZEBANİ' Alıntı:
Cafer haklısın şeyle para kazanmak ohhhhh ama müşteri seçmek serbest'mi aha 70 lik bi tane geldi yok ben yeminliyim diyecek halin yok her halde Vazife neyi gerektiyorsa yapmak zorunda kalırsın

hahaha sende mi brütüs yahu benim adım chamfer :D

zor geliyosa cham deyin.. buarada gözümü kapar vazifemi yaparım... :D olmadı kese kağıdı bu günler için yapıldı üstad deniyecen yani ;)

milletvekilliği,
hepsi için geçerli değil :)

hiçbişe yapmasanda maaşını alırsın, heryerde bedava yemek yersin, senin yararlandığın pek çok şeyden ailende yararlanır, hastanelerde limitsiz harcama yaparsın, soyunu sopunu işe sokarsın hatta çalışmalarına gerek yok her ay maaşlarını çekerler, oğlunuz rahatca adam yaralayabilir, vatandaşa yapılacak bi kıyak olunca ilk kaymağını sen yersin, ağzından çıkan her lafı kıvırabilirsin millet buna alışkındır yadırgamaz, çok vaktin vardır ve çok rahat ek işler yaparsın, üstelik güvenilirsindir kefile gerek duymasın, trafikte istediğin gibi araba kullanabilirsin, dokunulmazlığının arkasına sığınabilirsin, silahla gezebilirsin ve kullanmakta elini korkak tutmana gerek yok, devlete ait araba ev vs. istediğin gibi kullanırsın, bi kaç ytl lik hırsızlık yapanlar Linç edilmek istenirken en büyük hırsız sen olsanda bi problem yoktur, çocuklarının yurt dışında okuması şart gibi bişeydir, tatilede mutlaka yurt dışana gidersin, ailenden birini evlendirirsen yada sünnet düğünü gibi bişe yaparsan takılarla bi saray yaptırabilirsin seni tanımayanlarda takı takacaktır, hediye verecektir, yalnız eksi bi yönü vardır elini çabuk tutup bunları milletvekilliğin düşmeden yapmalısın...

aklıma gelenler bunlar :D

valla ben daha öncede demiştim kozmetik işi bayanların gözdesi bütün bayanlar süse düşkündür ve her zaman para getiricidir bir de bu sıralar türk telekom bayiiliği gözde çevrede bulunmayan bir yerde açtığın an rahatlarsın yada iç giyim bu da olmazsa olmazlardan köşeyi dönmek istersen bunları dene derim:):p

ben üç dört iş denedim hiç birinde parayı bulamadım kargo acenteliği nakliyecilik elektronik hepsi ne öldürüyo ne süründürüyo en iyisi gidecen çine 1000 dolara bavulu dolduracan getirip 10000 dolara satacan mesele duyduğum kadarıyla uzak doğuda 256ddr ram 3-4 dolarmış kaçak getirirsen %1000 kar daha ne olsun gene duyumlarıma göre üyük bilgisayar firmalarıda taywandan çinden kasa getirirken (pckasası) içini ram dolduruyolarmış yada 512 ramı 128 diye beyan ediyolarmış paraya bak be

valla arkadaşlar yemek işinde deli para var ne zaman bir lokantanın yada büfenin önünden geçsem tıklım tıklım insan kaynıyor... millet boğazına çok düşkün kardeşim canı sıkılınca yemeğe çıkıyor :p

Vallaha ben geçen sene sokakta kiloyla defter satmıştım.O iş çok karlı tabiki okullar açılırken ilk 1 hafta.Defterden para kazanılmıyor pek ama yan ürünler çok kazandırıyor.Silgi ,kalem vb...Biz 200 tane silgiyi 500.000 liraya alıyorduk.Tanesini 500.000 liraya satıyorduk.Çin malı ucuz malı herkes onu kullanmalı.1 hafta da çok para kaldırdık.Ama devamı yok sadece 1 hafta.

vaybe silgi muhabbeti guseldi:D tuttum bunu ifyou nun dedigi de mantıklı ama uygulanması cok zor gidilirmi be taaa çine ram getirmeye :D:D valla bi istatistik yapmak gerekirse herhalde en karlı sektör gıda sektörü galiba....

Geri