En kötüsü Volkan!

by.erce

New member
Reaction score
0
1238_B_volkan031.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, Şampiyonlar Ligi'nde salı ve dün yapılan maçlar sonrasında haftanın en iyi ve en kötülerini seçerken, Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel ''en kötü futbolcu'' olarak gösterildi.

Gazete, ''Fenerbahçe'yi cezalandıran bir kaleci'' başlığı atında listenin en altında yer alan Volkan için, şu yorumu yaptı:

''Hiç şüphe yok ki Luis Aragones'in Fenerbahçesi çok iyi bir dönemden geçmiyor. Türk liginde hemen hemen opsiyonsuz, Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve neredeyse UEFA'nın da dışında. Ama bu durumun en büyük suçlularından biri kaleci Volkan Demirel. Porto'nun attığı ilk goldeki hatası inanılacak gibi değil. Ve bu, bu sezonki ilk hatası değil. Salı günkü gibi daha neler var!''

Marca ayrıca, Şampiyonlar Ligi değerlendirmesinde Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones'in Türk basını tarafından İspanyol futbolcu Daniel Güiza ile ilgili sorulara maruz kaldığını da yazarak, Aragones'in, ''Güiza golcü ama şimdi golü bulamıyor'' dediğini belirtti. İspanyol gazetesi, Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin ardından Aragones'in çok yoğun bir baskı altında olduğunu ileri sürdü.

Öte yandan Marca, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en kötü ismini UEFA Başkanı Michel Platini olarak gösterdi. Atletico Madrid'in PSV Eindhoven'ı 2-1 yendiği maçı seyircisiz oynamasından dolayı Platini'yi sert dille suçlayan gazete, manşetini de ''Al bakalım Platini!'' şeklinde attı.

Kaynak : AA

başarısızlıkların kalecilere çıkarılması çok yanlış.. bugün tutup da volkan yüzünden yenildik vb diyenler futboldan hiç anlamayan bir kesimdir. aynıları rüştüye de yapılmıştı, artık at gözlüklerini çıkarmak lazım. gerçek sorumlular bulunmalı

normal sonuc tutabilecegine inanmıyorsan yumrukla nitekim daha sonraki pozisyonlarda yumruklarını kullanmayı akıl edebildi..

Türkiyenin en iyi kalecisi ama ruhu bozuk

Volkan gibisi var mi be : ) kurban olsunlar ona : )

hakLıLar bence saLakLık yapıp
o goLü yedirtmese takıma cok iyi
başLamıştık...
Bu kaybettirdiği kacıncı mac artık
İS-TE-Mİ-YO-RUZ

Biz biliyorduk süpriz olmadı

İspanyollar b... yemiş.Tamam Volkan bazı maçlarda inanılmaz hatalar yapıyor.Ama şunu görün artık Edu denen futbol cahili kazma bu takımda oldukça Volkan daha çok hata yapar.Ayrıca ispanyollara Barcanın kalecisi kova Valdezi hatırlatırım.Gidin onu eleştirin....

arkadaşlar fenerbahçenin defansı da kalecisi de 3. sınıf takımların oyuncularından oluşmaıdır...dunyanın en iyi 20 takımına bakın göbekte oynayan iki guney amerikalı oyuncu bulamazsınız...brezilyada kazma oyuncular defans oyuncusu yapılır...milli takımlarının stoperlerinden biri lucio bayern de diğeri luisao benficada ve ikisi de üst düzey defans değiller...bunlar en iyileri düşünün ..bizdeyse edu var 5. sınıf...lugano yu ben futbolcu saymıyorum...dunyada gordugum en kötü defans oyuncusu ...wagenhaus tan da beter...şandel top geliyor defans oyuncusu forvetten once topa kafayı vurmak için topun düşeceği yerde olmalı ama lugano bu en basit işi yapamıyor hop adamın tepesine çıkıyor...
bir kaleci sene de en azından 3-4 maçı kendi kurtarmalıdır...rüştü çok kötü golller yerdi ama sayısız maç kurtarmıştır...mesela mondragonun ben en az 10 maçı kurtardığını bilirim...adam kaleci...kalede duruşu sağlam...schumaher gibi kalecliler zaten kalmadı ama volkan dan fenere kaleci olmaz...volkanın beli haddinden fazla kalın bu onun dengeli durmasına engel oluyor...
Fenberbahçenin acilen iyi bir yabancı kaleci alması gerek...benim aklımdaki isim Espanyolun kalecisi Kameni...24 yaşında ama 5 senedir la liga da oynuyor...çizgi de çok iyi yan topları da oldukça sağlam...en buyuk handikapı afrika kupasında 2 sene de bir 1 ay kadar takımdan uzak kalması olur...ama alın bu adamı kalede 10-12 sene kafanız rahat olsun

Corvette ile İstanbul sokaklarında piyasa yapmakla olmaz bu işler :p

arkadaşlar fenerbahçenin defansı da kalecisi de 3. sınıf takımların oyuncularından oluşmaıdır...dunyanın en iyi 20 takımına bakın göbekte oynayan iki guney amerikalı oyuncu bulamazsınız...brezilyada kazma oyuncular defans oyuncusu yapılır...milli takımlarının stoperlerinden biri lucio bayern de diğeri luisao benficada ve ikisi de üst düzey defans değiller...bunlar en iyileri düşünün ..bizdeyse edu var 5. sınıf...lugano yu ben futbolcu saymıyorum...dunyada gordugum en kötü defans oyuncusu ...wagenhaus tan da beter...şandel top geliyor defans oyuncusu forvetten once topa kafayı vurmak için topun düşeceği yerde olmalı ama lugano bu en basit işi yapamıyor hop adamın tepesine çıkıyor...
bir kaleci sene de en azından 3-4 maçı kendi kurtarmalıdır...rüştü çok kötü golller yerdi ama sayısız maç kurtarmıştır...mesela mondragonun ben en az 10 maçı kurtardığını bilirim...adam kaleci...kalede duruşu sağlam...schumaher gibi kalecliler zaten kalmadı ama volkan dan fenere kaleci olmaz...volkanın beli haddinden fazla kalın bu onun dengeli durmasına engel oluyor...
Fenberbahçenin acilen iyi bir yabancı kaleci alması gerek...benim aklımdaki isim Espanyolun kalecisi Kameni...24 yaşında ama 5 senedir la liga da oynuyor...çizgi de çok iyi yan topları da oldukça sağlam...en buyuk handikapı afrika kupasında 2 sene de bir 1 ay kadar takımdan uzak kalması olur...ama alın bu adamı kalede 10-12 sene kafanız rahat olsun

Kardeşim naptın sen yahu =)
Fenerbahçe defansını ve kaLecisini 2 dk'da yerin dibine soktun =)
Lugano servetten sonra türkiye'nin en iyi defansıdır.Hadi bunLarın içine ite kaka song'uda koyaLım...
Başkada öLe yüksek kaLitede bir defans oyuncusu yok türkiyede..
Hee sen fenerbahçeyi avrupa iLe kıyasLıyorsan o zaman hakLısın tabiki ama kıyasLanamayacağını herkes biLiyor..
daha çok zaman geçmesi Lazım =)

KaLeci konusunda haqLısın ama
Lugano we edu iLe biz gecen sene
yarı finaLin kapısından döndük
edu kk goL atsadı bence süper Ligin
en iyi defansLarından biri Lugano saten kaLitesi
tartısıLmaz coq iyi yırtıcı azimLi biri...
bu yorumdan sunu anLıormki haLa
porto macından doLayı sinirLisin ...​

Geri