'En iyisi Beşiktaş'

dublelove

New member
Reaction score
0
Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'yla görüşen Bebe, “Alex Ferguson inanılmaz biri. Bana, 'Türkiye'nin en büyük kulübüne gidiyorsun, kendini gösterebilirsin' dedi. Atacağım gollerle onu yanıltmayacağım” diye konuştu.Bebe transferi öncesinde Manchester United’ın ‘Sir’ unvanlı menaceri Alex Ferguson’un, Beşiktaş hakkında övgü dolu sözler sarfettiği ortaya çıktı. Kara Kartal’ın yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’yla özel olarak görüşen Bebe’nin, Ferguson’la olan diyaloğunu ikiliyle paylaştığı öğrenildi. Bebe, “Sir Alex Ferguson’un kariyerimdeki yeri büyüktür. Bana güvendi, büyük bir maliyetle transfer etti. Kendimi gösteremedim, ama o ümidini yitirmedi. Transfer teklifi geldiğinde benimle görüştü. ‘Türkiye’nin en iyi takımına gidiyorsun. Taraftarları müthiş, şartları iyi...’ dedi. Ayrıca iki sezon önceki Beşiktaş-Manchester United maçındaki atmosferden de bahsetti. Benim tek düşüncem Sir Alex Ferguson’un ve sizin güveninizi boşa çıkartmamak” ifadesini kullandı.

‘Almeida’yla iyi ikili oluruz’

Beşiktaş’taki Portekizli futbolcuların uyum konusunda kendisine yardımcı olacağını dile getiren Bebe, “Hayranlık duyarak izlediğim futbolcularla birlikte oynayacağım. Bu benim için büyük bir gurur. Hugo Almeida’nın milli maçlardaki performansını beğenerek izliyordum. İleri uçta birlikte oynarsak, çok başarılı olacağımıza inanıyorum”
diye konuştu.

Orhan Yıldırım kaynak

resim yok

Az kaldı Ferguson seni de alıcaz

Geri