dublelove
New member
Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'yla görüşen Bebe, Alex Ferguson inanılmaz biri. Bana, 'Türkiye'nin en büyük kulübüne gidiyorsun, kendini gösterebilirsin' dedi. Atacağım gollerle onu yanıltmayacağım diye konuştu.Bebe transferi öncesinde Manchester Unitedın Sir unvanlı menaceri Alex Fergusonun, Beşiktaş hakkında övgü dolu sözler sarfettiği ortaya çıktı. Kara Kartalın yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğluyla özel olarak görüşen Bebenin, Fergusonla olan diyaloğunu ikiliyle paylaştığı öğrenildi. Bebe, Sir Alex Fergusonun kariyerimdeki yeri büyüktür. Bana güvendi, büyük bir maliyetle transfer etti. Kendimi gösteremedim, ama o ümidini yitirmedi. Transfer teklifi geldiğinde benimle görüştü. Türkiyenin en iyi takımına gidiyorsun. Taraftarları müthiş, şartları iyi... dedi. Ayrıca iki sezon önceki Beşiktaş-Manchester United maçındaki atmosferden de bahsetti. Benim tek düşüncem Sir Alex Fergusonun ve sizin güveninizi boşa çıkartmamak ifadesini kullandı.
Almeidayla iyi ikili oluruz
Beşiktaştaki Portekizli futbolcuların uyum konusunda kendisine yardımcı olacağını dile getiren Bebe, Hayranlık duyarak izlediğim futbolcularla birlikte oynayacağım. Bu benim için büyük bir gurur. Hugo Almeidanın milli maçlardaki performansını beğenerek izliyordum. İleri uçta birlikte oynarsak, çok başarılı olacağımıza inanıyorum
diye konuştu.
Orhan Yıldırım kaynak
resim yok
Almeidayla iyi ikili oluruz
Beşiktaştaki Portekizli futbolcuların uyum konusunda kendisine yardımcı olacağını dile getiren Bebe, Hayranlık duyarak izlediğim futbolcularla birlikte oynayacağım. Bu benim için büyük bir gurur. Hugo Almeidanın milli maçlardaki performansını beğenerek izliyordum. İleri uçta birlikte oynarsak, çok başarılı olacağımıza inanıyorum
diye konuştu.
Orhan Yıldırım kaynak
resim yok