En Iyi Windows'u Tartışalım Sizce En Iyisi Nedir ?

EN İYİ WİNDOWS ?

• Windows Xp Professional Service Pack 3 DİRETİYORUM

Kullanılan: 111 56.9%
  • Windows Vista Service Pack 2 EN GÜZELİ

Kullanılan: 25 12.8%
  • Windows 7 RC EN İYİSİ EN HIZLISI VE EN KALİTELİSİ

Kullanılan: 59 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    195
se7en'ı görmeyen bence denemeli. stabil, ve hızlı. ilk defa bir işletim sistemini bukadar uzun süre kullandım. tavsiye ederim...:victory

se7en'ı görmeyen bence denemeli. stabil, ve hızlı. ilk defa bir işletim sistemini bukadar uzun süre kullandım. tavsiye ederim...:victory

arkadaşa katılıyorum laptopun xp driverları sorunlu olduğu için 5 ay vista kullandım bi dahada kullanacağımı sanmıyorum şimdi 2 aydır Win7 kullanıyorum win7'nin betası bile vistadan kat kat iyiydi bence RC daha güzel Final Sürümü merakla bekliyorum:D

Konu biraz kısa olmuş ama güzel bir konu net bir soru : )..

Şuan için en iyi windows en yeni windows yani win 7 diye düşünüyorum xp den vista'ya geçemeyenler bile win 7 ye geçmeye
başladı son yapılan araştırmalar ve istatisliklerde bunu doğruluyor tabi herkesin deneyimsel olarak kendi iyisi veya kötüsü vardır.

windows 7 şuanda bilmiyorum ben xp kullanıyorum benim tercihi vista olur.har kim nederse desin vista şuanda da iyisi ileride win7 olabilir çünkü hem vista hem xp özellikleri varmış

İnternetten indirmek işime gelmedi (Kotalı o partlara kota dayanmaz)
2. elini arıyorum bulamadım daha (hehehe 3 tl ye falan)

Windows Xp Professional Service Pack 3 DİRETİYORUM bana göre :D

Ben de windows 7 kullanıyorum.xp sp3 full güncellemeleriyle kullandım,aynı şekilde vista ultimate de kullandım.ayrıntıya gerek yok, windows 7 her konuda hepsinden iyi özellikle grafik üstünlüğü ve hızı tartışılmaz. Bazen özellikle bazı yüklemelerden sonra geç açılıp kapanıyor o kadar.Herkese tavsiye ederim.

Şu anda Vista Ultimate x64 bit kullanıyorum memnunum ama windows-7 de kurulu ama daha çok Vistayı kullanıyorum ama Windows 7 çıksın komple 7e geçeceğim.

İçlerinden en iyisi tabiki windows 7. Daha hızlı daha gösterişli

arkadaşa katılıyorum laptopun xp driverları sorunlu olduğu için 5 ay vista kullandım bi dahada kullanacağımı sanmıyorum şimdi 2 aydır Win7 kullanıyorum win7'nin betası bile vistadan kat kat iyiydi bence RC daha güzel Final Sürümü merakla bekliyorum:D

mustafaya katılıyorum gerçekteb super bi işletim sistemi ama xp ninde hakkını yememek lazım :):goz:

bence se7en nedeni derseniz hızlı ve görsel bir arada oluşu ikisinide aynı kalitede yürütmesi direverleride kendi bulup eklemeside cabası süper ötesi

windows 7 de Driver olayı şu sıralar ne durumda.
Donanım üreticileri uyumlu driverleri yayınla mışlar mı?
Bilen varsa yazarsa memnun olurum.

win 7 kullanmadım onun için birşey diyemeyeceğim ama xp vistamı dersen
ikisini kullanamış birisi olarak xp terçih ederim sadece hız açısndan değil diğer bir çok tekil sebep yüzünden

win7 yi kullanmadım ama vista yı win7 ye değiştirebilirim

Xp mi vista mı ? Kesinlikle Xp
7'yi henüz kullanmadım. Ama yorumlara göre iyiymiş en kısa sürede edinmek lazım.

vista tam bir kaynak canavarı.Bence en iyisi xp

Geri