En iyi TRaNSFeR ?

EN iyi Trasfer ?

• Kullanılan toplam oy
    88
KeweLL .

HASAN ŞAŞ(aksilik çıkıp sakatlanmazsa) GS nin bu yıl en büyük transferidir.

sırf transfer olsun dıye yeteneklı futbolcular alındı ama...
Morgan DE SANCTIS: neden alındı eger transfer edıldıyse neden oynamıyo;acaba hazırmı degıl yoksa İKİNCİ barusso facıasımı???
Fernando MEIRA:ck yeteneklı bır defans oyuncusu ama neden transfer edıldıkı anlamadım???
elınde senın TURKIYE mıllı takımının defansı var EMREASIK;emre gungor gecen sene emre gungor songu bile kesmişti hatırlarsanız ...
Harry KEWELL: cok kaLITE MUKEMMBEL BIR OYUNCU ama oynadıgı mevkı sol acık sen sol acıkta arda turanı dusunmuyorsan guzel bır transfer ama arda turan sag sol acık oynayabılıyor sol acıkta ccccccccooooooooooooook verımlı sag acıkta aynı gorevlerı yapamıyo;...
Milan Baros: gecmısı super 2005 yılındakı futbolu mukembeldı owenı bıle yedek bırakmıstı ..
ama gecen sen eyedek kaldı hep ve cek mıllı takımınında yedek forvetıydı
ben umutsuzum bu transferlerden
isterdımkı bır sag defans ofansıda olacak ılerı cıkıp defanstada ısler yapcak ....
ve cok daha ıyı bır forvet olıvera mesela..????
benım fıkrım bu
iyi formlar herkese

Harry KEWELL

ŞuaN KeWeLL aMa BaRoS u Bi iZLeYeLim o ZaMaN DaHa DoĞRu BiR aNKeT oLaCaK

harry kewel ve baros

sırf transfer olsun dıye yeteneklı futbolcular alındı ama...
Morgan DE SANCTIS: neden alındı eger transfer edıldıyse neden oynamıyo;acaba hazırmı degıl yoksa İKİNCİ barusso facıasımı???
Fernando MEIRA:ck yeteneklı bır defans oyuncusu ama neden transfer edıldıkı anlamadım???
elınde senın TURKIYE mıllı takımının defansı var EMREASIK;emre gungor gecen sene emre gungor songu bile kesmişti hatırlarsanız ...
Harry KEWELL: cok kaLITE MUKEMMBEL BIR OYUNCU ama oynadıgı mevkı sol acık sen sol acıkta arda turanı dusunmuyorsan guzel bır transfer ama arda turan sag sol acık oynayabılıyor sol acıkta ccccccccooooooooooooook verımlı sag acıkta aynı gorevlerı yapamıyo;...
Milan Baros: gecmısı super 2005 yılındakı futbolu mukembeldı owenı bıle yedek bırakmıstı ..
ama gecen sen eyedek kaldı hep ve cek mıllı takımınında yedek forvetıydı
ben umutsuzum bu transferlerden
isterdımkı bır sag defans ofansıda olacak ılerı cıkıp defanstada ısler yapcak ....
ve cok daha ıyı bır forvet olıvera mesela..????
benım fıkrım bu
iyi formlar herkese

Utandın dimi ßu söyLedikLerinden Son maçı ßidaha izLe aßi :durdurun

Geri