En iyi işletim sistemi hangisi ??

faruk84

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar , şu andaki size göre en iyi ve hatasız işletim sistemi hangisi ??
Edition tarzı yapılanlardan da yazabilirsiniz.. Ben sadece kendime XP Ultimate Edition kurdum ve kimde ne var veya ne kadar kullanışlı , merak ediyorum

vista ultimate güvenliği yeter be antivirüs programı görmese bile bazılarının sıkıldığı devam uyarısı aktif bir virüs olduğunda devammı diye soruyor anlıyosunun ki antivirüs prog çakmadı bir virüs var pc de yoksa durdukyere devammı demez :))) pc donanımı iyi ise vista güzel

Bende De Xp Var Ama Vista Mı Kursam Diye Düşünmüyor Değilim...

windows vista ultimate + windows xp her ikisinide tek bir bilgisayarda kullanabilirsin..

Ve inanılmaz hız kazanmış olursun.. XP vistayı vista XP yi koruyor ve tamamlıyor.. benim PC 1 yıl oldu çökmedi xD

mac os veya linux derim virüsten kurtulmanın tek yolu denile bilir

xp wisatayı wista xp yi koruyormu sonuçta harddiski bölüyosun ve ikisini ayrı bölüme kuruyosun ne alaka anlamadım

Bende De Xp Var Ama Vista Mı Kursam Diye Düşünmüyor Değilim...

vista ultimate 64 bit i kuralı 1 hafta olmadı sistemim de fena değil 1gb ram intel dualcore 2.0ghz geforce 8500gt 512ram
yemin ediyorum saç baş yoldurdu :vur ince ayarlar da yapmama rağmen
aşırı kastı ve oyunlardan da hiç verim alamadım zaten bazı oyunları hiç çalıştırmadı
2-3 saat önce xp ye dönüşümü yaptım
süper valla bi daha zor dönerim vistaya :D:D
bence en az 3 gb ram bi de iyi bi işlemcin varsa ve sinirli biri de değilsen geç vistaya :D:D

vista ultimate güvenliği yeter be antivirüs programı görmese de olur.pc donanımı iyi ise vista güzel çok süper..ama en az 2 gb 667 mhz üstü rem ve güzel bi ekran kartı sart..üstelik cracklemesi ve güncelleme konusunda sorunsuz..

sağolun arkadaşlar , bir bakıma yol gösterdiniz. ultimate kurdm vista

microsoft geçmiş zamanda windows milenyum cıkartmıstı ama windows 98 deki performansını yakalayamadı kullanıcısı cok azdı ve cok cabuk göcüyordu ve tercih edilmemişti.Bana göre vistada bu şekilde bence performans istiyorsan windows xp tabi bu senin ne amacta kullanıcagına bağlı ama windows xp yi kullanmanı tavsiye ederim

vistacılar dikkat edin pclerinize sonra microsofttan virus programıda almak zorunda kalacaksınız

arkadaşım kullanacağın işletim sistemi sistemine göre değişir bence sistem orta fiyetlı ve tabiki orta performanslı ise xp ama sağlam bi bilgisayarın varsa vista ama vista bu aralar çok problemli cünkü piyasadaki oyunların, programların vs. vs. hala xp yi tanıyor çoğunda vistaya uyum yok ayrıca dediğim gibi vista iyi bir sistem istiyor bende amd 6400 var ama hala xp kullanıyorum hem hızlı hem rahat ve hiçbi işletim sistemi birbirini korumaz çünkü diskleri ayırıp kurunca (zaten başka şansın yok) işletim sistemlerinin birbirinden haberi bile olmaz sadece bios'un haberi olur birde bazı arkadaşlar linux virus almıyor demiş elbette alıyor eğer bir gün linux windowsu geçerse görün bakalım linux virus alıyormu almıyormu...

Windows XP

bilgisayarımda vista ultimate 32 bit yüklü çok memnunum, sürücü olarak bi yazıcımda sorun yaşadım ( yazıcı 7 yaşında:D) ona da çözüm buldum laptopta xp kurulu sürücüleri ona yükledim:D ama kullanım kolaylığı açısından vista derim ben

Geri