> En Iyi Haber Scriptini Getirene 5 Gb Reseller, 5gb alan / 200 band / 1 yıllık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mardinem

New member
Reaction score
0
- 5 GB Web Alanı
- 200 GB Bandwidth
- Sınırsız Domain Ekleme
- Sınırsız FTP Hesabı.
- Sınırsız MySQL Veritabanı
- cPanel/Whm 11 Kontrol Paneli
- Günlük, Haftalık ve Aylık Yedekleme
- FFMpeg, ionCube, Zend, SSL, GD
- Linux İşletim Sistemi
- Türkiye Lokasyon

Merhaba arkadaşım, özellikler yukarıdaki gibidir, En iyi haber scriptini getirene yukarıdaki paketi 1 yıllığına ücretsiz vereceğim.

Script demosu ve bilgilerini konu altına yazın, en iyisini gösteren kişiyle irtibata geçip resellerini vereceğim..

dosttum trakyam.net scirpt var harıka scirpt dene olmasa mydesing haber scirptni dene bulamasan bana mp at

merhabalar elimde hazırlamıış olduğum bhaber scripti var, benzeri yada taklidi yoktur. yönetim paneline kadar herşey hazır hatta domaini ve sunucu hizmetine kadar, almayı düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olabilirim.

www.ordugundem.com

sitenin kendisi burada, kafana yatarsa iletişim panelinden yada özel mesajdan ulaşabilirsin...

Arkadaşlar script parayla alma niyetim olsaydı bunu açıkca yazardım, MEsajda belirtilenler gayet açık, bana link verin, en iyisini gösterenle irtibarta geçip verdiğim özellikle reselleri 1 yıllık olarak kendisine tahsis edeyim.

joomlaya çeşitli modifikasyonlar yaparak güzel bir haber sitesi yapabilirsin
tabi güvenlik eklentilerini de kurarsan şayet sitenin barındığı sunucu güvenliyse çok güzel oluyor tavsiye ederim bir zamanlar ben de kullanmıştım...

5 degil 50 gb lik alan versen ben sana kalkipta iyi bir haber sistemini vermem acikca piyasada bir cok sistem var kullanabilirsin elini cebine atacaksan pm ile ulasabilirsin

Haberturk.com bunun orjineli var elimde ama sen 5gb yerine bana 5000 dolar yolla sana yaninda hediye olarak kurulum yapayim.
Konu acarken mantiklica davranin biraz.

vivvo var beleş hem de :) gördüğüm en güzel haber scriptlerinden biri pm gönderirsen, yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri