En iyi Baterist

WhoA!

New member
Reaction score
0
Bence dünyanın en iyi bateristi : Igor Cavalera 'dır :aşk

Sonra Dave Lombardo , sonrada Joey Jordison .

Sizce ?

igor SepuLturanın ßateristimiydi..?

Eqer Oysa ßende Hastayım Ona (=

Ama ßenim Efsanewi ßateristim Led ZeppeLin - John ßonham..

He ya onundu da ayrılmış gruptan . Daha da sepultura dinlenmez artık =( .

Valla kardeş sende olmasan sap gibi açtığım konuda kalacam ha saolasın =)

Bence dünyanın en iyi bateristi aynı zamanda metallicanın kurucularından biri olan lars ulrıch tir......Adam manyak batery çalıyor......inanmayan şu şarkıları dinlesin(one-the memory remains-sad but true...)bana hak vereceksiniz.......lars ulrıch derki:bir baterist 16 peçeteyi bagetlerle duvarda hiç yere düşmeden tutabilendir.saygılarımla.........(topcuad)

Bence dünyanın en iyi bateristi aynı zamanda metallicanın kurucularından biri olan lars ulrıch tir......Adam manyak batery çalıyor......inanmayan şu şarkıları dinlesin(one-the memory remains-sad but true...)bana hak vereceksiniz.......lars ulrıch derki:bir baterist 16 peçeteyi bagetlerle duvarda hiç yere düşmeden tutabilendir.saygılarımla.........(topcuad)

Kardeş bu konulardan anlamadığın anlaşılıyor =) . LArs ulrich kötü değildir ama çok iyide bir baterist dğildir . tabi bu yine senin düşüncen .

İgor'un da duvara iki tane bozuk para koyup baget darbeleriyle onları aynı yerde tuttuğu söylenilir, öylesine hızlıdır yani bi efsanedir . :durdurun

Şunları bi dinlemenizi tafsiye ederim :victory mübarek sanki drum machine çalıyor davulu bunları bi insanın çalabildiğine inanmak harbi zor
http://rapidshare.com/files/61409822/Sepultura-_Under_A_Pale_Grey_Sky_CD_1-_09-_Troops_Of_Doom.rar.html

topcuad sepultura - arise ve attitude'yi DinLe O Zaman AnLarsın Ne Demek İstediqini :)

cavalera'dır bence de. mike portnoy, dave lombardo,richard christy de çok kalbur üstüler. bir d ethe berzerker diye bi grubun davulcusunun videosunu görmüştüm. adam deli gibi çalıyordu

Bi de necrophagist die bi grup var kurcusu ve vokali türk Muhammed Suiçmez die biri . Onu davuluda mayyak haywan gbi çalıyo valla . =)

bkz . : Fermented Offal Discharge

sana aynen katılıyorum ama hız istiosan bateride mike mancini dinlicen;)

benim favorim dave lombardo ve cavaleradır slayer in cult sarkısını ... sepultra nın territory sarkısını dinlemenizi isterim bateri budur yaw

isim olarak bilmem ama performans olarak dream theater in bateristi ki kendisi tak bateri takımıyla yetinmeyip 3 bateri takımıyla calmakta.bir de green day ın bateristi baya güzel calıyor..türklerden favorim kurbanın bateristi burak..

Nicko McBrain Bence .Iron Maiden in Bateristi..

1-) Lars Ulrich 2-) Chad Smith 3-) Travis Barker

eğer günümüzdeki en iyi bateristler dersek ben bunları sayarım...

Dave Lombardo, Richard Christy!!!

scott travis in painkiller in girisindeki solosu onu ilk 5 e sokmaya yeter.ayrıca dave lombardo ulrich ten cok iyidir.saniyede 20 kick vuruo sylentileri vardır hakkında.chimiera davulcusu da sert hızlı teknik calar

varg vikernes...

belki dünyanın en ii davulcusu deil ama gerçekten bi enstrüman üstadı ... kendi başına solo 5 çalışma tüm enstürümanları kendisi çaldı...artı söyledi...mayhemla arasındaki problem doğmadan önce mayhema bass gitaristlik yapı ya adam tüm müzik aletleriyle oyuncak gibi oynuo resmn...

Geri