En iLginç kLavyeLer =)

ѕωîммєя

ƒяσѕ¢нмαηη
Altın Üye
Reaction score
0

2lactwy.jpg

hs7xnd.jpg

29wtldh.jpg

29g1i6h.jpg

2buzqv.jpg

ka31jk.jpg

rcr82f.jpg

:saskin​

arkadaslar bekleyin, iddia ediyorum klavyenin kralını ben tasarladim, tasarımı bekoya gonderdim,arcelikten cevap geldi:) meger ikisi de aynı grubun markasıymıs. gosterdigim ilgi icin tesekkur edip tasarımın ilgili departmana gonderildigini soylediler. eger tasarlarlarsa logitech wave falan halt etmis yanında. (ciddiyim) size klavyenin kralını yapmıs olucam,ovune ovune dunyada benzeri olmayan Türk klavyesi kullanıcaksınız:)

ok,merak etme,cikartirlarsa zaten dunyada tek ve cok ozel bisey olucak,arcelikte dusunur herhalde tasarimcisina tesekkur eder, kuyucu ismini gorunce anlarsiniz ben oldugumu:)

arcelikten tesekkur ve ilgili departmana iletildi cevabi geldiginden beri ben de dort gozle bekliyorum emin olun. internete koyma fikri aklıma gelmisti ama ozellikle Türk firmasi olsun istedim o yuzden bekoya gonderdim. [bilgisayar alanında casper iyi isler yapiyor ama o isminden kaybediyor benim icin.] velhasıl arcelik "bu ürün arcelik'e aittir" diye urunun patentini almadan resimleri koymam,sebebini anlarsınız sanırım,o yuzden kusuruma bakmayın,biz yapiyoruz sahibi baskası oluyor ben buna katlanamıyorum. eger cikartirlarsa hep beraber gorucez ve emin olun yaptık mı kralını yaparız diceksiniz.

[bu arada soylemeyi unutmusum,bizimki sırf farklı olsun acayip olsun,dikkat cekmek icin abuk sabuk sekilli olsun mantıgıyla tasarlanmadi. dunyaya biz ogreticez yani adam gibi klavye tasarlayabilmek icin sacma sapan sekiller uydurmaya gerek olmadigini:)]

hacı cok gereksıs ya bunlar bısımsıs sekılsıs seyler

yaw tüketim çağı işte bu dimi insanlar değişik olan herşeye atlar evinde vardır ama alır uyanık girişimcide böle şekilli yapar:) paylaşım için tşkler

ben şu plastik su geçirmez katlanabilir 10 ytllik klavye varya ondan kullanıyorum oldukça rahat. pc karşısında yiyen içen biriyseniz tavsiye ederim:D

ay ne değişik şeyler eline sağlık

arkadaslar bekleyin, iddia ediyorum klavyenin kralını ben tasarladim, tasarımı bekoya gonderdim,arcelikten cevap geldi:) meger ikisi de aynı grubun markasıymıs. gosterdigim ilgi icin tesekkur edip tasarımın ilgili departmana gonderildigini soylediler. eger tasarlarlarsa logitech wave falan halt etmis yanında. (ciddiyim) size klavyenin kralını yapmıs olucam,ovune ovune dunyada benzeri olmayan Türk klavyesi kullanıcaksınız:)

Peki Yokmu Çizdigin Tasarladıgın Klavyenin Bir Çizimi Felan ?

Peki Yokmu Çizdigin Tasarladıgın Klavyenin Bir Çizimi Felan ?

arcelikten tesekkur ve ilgili departmana iletildi cevabi geldiginden beri ben de dort gozle bekliyorum emin olun. internete koyma fikri aklıma gelmisti ama ozellikle Türk firmasi olsun istedim o yuzden bekoya gonderdim. [bilgisayar alanında casper iyi isler yapiyor ama o isminden kaybediyor benim icin.] velhasıl arcelik "bu ürün arcelik'e aittir" diye urunun patentini almadan resimleri koymam,sebebini anlarsınız sanırım,o yuzden kusuruma bakmayın,biz yapiyoruz sahibi baskası oluyor ben buna katlanamıyorum. eger cikartirlarsa hep beraber gorucez ve emin olun yaptık mı kralını yaparız diceksiniz.

cevap yukarıdaydı...numuneyi uretip patentini aldiklari an resimleri gosteririm merak etmeyin. [hatırlatma; bir seyin patentini aldiysanız eger,hic kimse onu sizden izinsiz uretemez,benim malım diyemez.] arcelik uretmeye karar verip patenti aldiginda bi baskası ornekleri calip benim diyemez,ama simdi cok rahat der,olay bu.

Geri