bu ne yav öyle...:saskin
KLavye :hhmanD
arkadaslar bekleyin, iddia ediyorum klavyenin kralını ben tasarladim, tasarımı bekoya gonderdim,arcelikten cevap geldimeger ikisi de aynı grubun markasıymıs. gosterdigim ilgi icin tesekkur edip tasarımın ilgili departmana gonderildigini soylediler. eger tasarlarlarsa logitech wave falan halt etmis yanında. (ciddiyim) size klavyenin kralını yapmıs olucam,ovune ovune dunyada benzeri olmayan Türk klavyesi kullanıcaksınız
![]()
Peki Yokmu Çizdigin Tasarladıgın Klavyenin Bir Çizimi Felan ?
arcelikten tesekkur ve ilgili departmana iletildi cevabi geldiginden beri ben de dort gozle bekliyorum emin olun. internete koyma fikri aklıma gelmisti ama ozellikle Türk firmasi olsun istedim o yuzden bekoya gonderdim. [bilgisayar alanında casper iyi isler yapiyor ama o isminden kaybediyor benim icin.] velhasıl arcelik "bu ürün arcelik'e aittir" diye urunun patentini almadan resimleri koymam,sebebini anlarsınız sanırım,o yuzden kusuruma bakmayın,biz yapiyoruz sahibi baskası oluyor ben buna katlanamıyorum. eger cikartirlarsa hep beraber gorucez ve emin olun yaptık mı kralını yaparız diceksiniz.
Bunlar gerçekmi dai yaw :hhmanD