Diliş hayatta uyumaz sadece gözlerini dinlendirir...
Diliş kimseyi dövmez,sadece kemiklerini okşar...
Diliş para için çalışmaz,para için çalışacak olsa bu kadar az maaşlı yere zaten girmez...
Diliş hayatta yalan söylemez sadece kendini kurtarmak için bahane bulur...
Diliş hiç bişeyden korkmaz sadece ürker....
Diliş hiç bişey için telaşlanmaz sadece endişe duyar....
Diliş insanları çok sewer,özellikle insan görünümlü hayvanlara bayılır...
Diliş hayvanlara zarar vermez sadece çin restaurantlarına satar...
Diliş tüm canlılara olduğu gibi bitkilerede saygı duyar.Parklarda yeşillik alanları özellikle çiğnemeye dikkat eder...
Diliş dini bütün bir müslüman olaraktan sürekli her Cumartesi kiliseye mum dikmeye gider...(bu olmadı lem

töbeeee)
Diliş konuşmaktan, yemek yemekten özellikle fast fooddan nefret eder...Sadece çene kaslarını güçlendirmek için yapar...
Diliş bilgisayara elini hiç sürmez sadece sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar klavyenin anasını ağlatır...
Diliş kesinlikle chat yapmaz sadece mırcta sopluğu vardır tanıdık tanımadık birileriyle yazışır...
Diliş müzik dinlemez son volumle ruhunu dinlendirir...
Diliş gıcık biri asla değildir sadece insanlar uyuz olur...(hehe çokta tın)
Diliş çalıştığı hiçbir firmayı zarara uğratmaz sadece kepenkleri çektirir...
Diliş yeşilaycı bi insan olaraktan sigara kullanmaz sadece işyerini ve evini duman altında bırakarak vücudunun nikotin ihtiyacını karşılar....
Diliş annesiyle hiç tartışmaz,muntazam olarak ayda en az üç kere evden kovulur
Diliş hiç bi konuda inat etmez annesinin tabiriyle kürt damarı babasının tabiriyle keçi huyu tutar...
Diliş küfürü ağzına almaz sadece dere tepe ana avrat düz gider...
Diliş kitapları çok sever hemde o kadar çok severki hiç birini açıp okumaya kıyamaz...
Diliş antivirüs programlarına karşı doğuştan bi sempatisi duyar bu yüzden bilip bilmediği ne kadar antivürüs programı varsa hepsi bilgisayarında mevcuttur yalnız orda virüs bulundu trojan bulundu cart bulundu curt bulundu diye sürekli bağırdıklarından üzüntü duyması sebebiyle hepsini pcyi açar açmaz offline eder...
Diliş kimseyi boşuna meşgul etmez sadece hayat hikayesini 1467657537253347233 kere anlatır....
Diliş çok istikrarlı bir insandır sadece vazgeçer....
Diliş teknoloji nimeti olan cep telefonunu öyle sürekli kullanmaz sadece turkcellin yıllık bilançosunun 3/1 ini oluşturur...
Diliş alışverişten özellikle kıyafetten nefret eder üzerine giyeceği kıyafetleri toplasa mağazada 4 stand oluşturcak kadar mevcuttur...
Diliş aşktan nefret eder sadece 4657657853232 kere aşık olmuştur....
Diliş msnde kimseyi canını sıktığından engellemez sadece parmakları yorulmasın diye engelleme koyarak iyilik eder....
Diliş düşene bi tekme vurmaz duruma göre sayısını arttırabilir...
Diliş şeftali suyundan nefret eder cappy firmasını fakir ve yardıma muhtaç durumda olarak gördüğünden litre litre alarak bağış yapar...
Diliş küpe takmaktan nefret eder kulağında 3 tane delik vardır 4üncüsüne abisi kızar.
Diliş çok zeki bir insandır kendisi normalde kumraldır ama kendisini sarışın yapmıştır.Ama sarışınlar aptaldır sarışınların aptal olduğunu bilipte ısrarla kendisini sarışın yapmaya çalışanlar daha aptaldır diye bi tez hazırlayarak kendisinin ne kadar pratik düşünen bir insan olduğunu gözler önüne sermiştir...
Diliş magazin programlarını asla izlemez sadece kim? Kiminle? Nerede ? nasıl ? yakalandığı konusunda bilgi sahibidir....
Diliş ülkesini çok sever devleti sürekli ay sonlarında kdv hususunda kendisine borçlandırır elinden geldiğince az fatura kesmeye çalışır çok fatura almaya bakar

(bu bölümü unut hehehe) .p
Diliş hiç sosyal bi insan olmadığı için pek fazla bi çevreside yoktur.Sadece cadde üzerindeki kişilere başını selam şeklinde salladığında akşam migreni tutar...
Diliş hiç bişeyi unutmaz arada alzemier olur....
Diliş melek gibi biridir ama kafasında dairesimi boynuzumu eksik kendiside çözememiştir...
Diliş hiç rol yapamaz olduğu gibidir sadece Haldun Taner tiyatrosunda başrol oynayacak kapasitesiye sahiptir...
Diliş düşünmez sadece beynini çalıştırır....
Diliş çok sorumluluk sahibidir.Evraklar en az bir hafta masasında bekler....
Diliş kimseye surat yapmaz ,trip yapar...
Diliş kendisini beğenmez,olabildiğince alçak gönüllüdür.Her sabah kalktığında bugünde çok güzelim deyip,kendisine kurban olur...
Diliş çok romantik bir insandır...Hep ben olsaydım sabaha kadar ne yapmazdım şarkısı eşliğinde sevgilisiyle mum ışığında çiğ köfte yapmayı ve yemeyi hayal eder...
Diliş çok bilgili bi insandır özellikle otobüste koltukta oturduğunda başında bi yaşlı belirdiğinde uyumuş numarası yapar,yer vermez.Bunu da yapmasının sebebi insanların belirli bi yaştan sonra oturunca kemik erimesi hastalığına yakalanacığını bildiği içindir...
Diliş hiç kimseyi kırolukla veya görgüsüzlükle itham etmez sadece medeniyet tarlasında çitlenip çitlenmediklerini sorar...
Diliş abisiyle hiç kavga etmez sadece her akşam saat 20:30 ve 23:00 saatleri arasında dayak yer ve atar... .
Diliş maçları (özellikle fb ile gsnın maçında) sürekli futbol kardeşliktir slagonı eşliğinde izler.Hayatta fincanı taştan oyarlar.......,korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak 70 milyon ... ....... hepsi gs...... veya avrupa fatihiymiş galatasaray galatasaraylıymış bütün ....göklerde yıldız göklerde ay........... ....... ...... galatasaray falan diye hayatta argo ve küfür kelimeler içeren şarkılar sölemez...
Diliş çok temiz ve düzenli bir insandır ama nedense hiç bi aradığını bulamaz arada bir googleda aratır hehehehe

(lem google dedim de 2 senedir internet kullanıom googlea gogle diodum gugıl demeyi 1 senedir biliyom Figen Baylan senin gibi ingilizce öğretmeninin a. neyse töbeaaa)
Diliş çok güzel yemek yapar biraz fazla pişer ama olsun yinede iyi yapar mesela geçen gün bi biber kızartmış yani yanmasaymış çok güsel olurmuş ama tabiki bu Dilişin suçu değil fritözü üretirken adamlar rezistans koysalardı....Biz biberlerin başını beklemek zorundamıyız o zaman ömrümüz mutfakta geçer di mi ama.....Hele bi de kendi elleriyle pastaneden bir kilo kuru pasta alır yemede yanında yat

(lem bu ne demek nasıl yatılır yanında anlamıom illede bişeyin yanında yatmaksa niyetim alırım bi bebek hehehe sarılır yatarıs lem töbeaa bu yemede yanında yat atasözünü hangi ata sölediyse adamın belliki acayip sorunları var aklı fikri zikri yatakta demekki

lem bu atalarda işleri güçleri yok akşama kadar oturup ne söylesek de atasözü olsun diye sapır supur karı gibi konuşmuşlar ha töbeaaaaa

ama sevdim lem ben bu sözü söleyen atayı adam walla çok matrak adammış acep yaşıomu gelsinde garibime şu adminlerden reca edemde bi adult site yapsınlar

ama yokl lem neme lazım bu sefer gider onunda yanına yatar

)
Diliş sanattan çok iyi anlayan bir insandır....Picasso resimlerini dünyanın en ,anlamsız ve gereksiz resimleri kategorisine koymuştur....( lem walla acaba o adam resimleri yaparken bu kadar ünlü olacağını düşünüyomuydu

bende arada bir pcde paint dosyasına böle salak salak şeyler çizip duruom ama ne bilem belki meşhur oluruk hee bide arada bir telefonla konuştuğumda yapıom böle salak salak çizgilerden oluşan ağzı yüzü bi taraflara gitmiş smiley falan bi gün ölürsem bende picasso gibi meşhur olursam resimleri açık artırmayla veya ihaleyle satın ihaleyide
virgin hazırlasın

Diliş sanatçı ve şarkı seçme konusundada çok incedir...örnek çıplak sesle Petek Dinçöz,Seray Sever dinlemeye bayılır...Yılın en iyi çıkış şarkısı ben olsaydım sabahaaaağğğğğ kadar ne yapmasdım şarkısı,en iyi ses işte yukardakilere,bi de en iyi rock dalında kahtalı mıçıya en iyi pop musikisi dalında müzeyyen senara versin gelecek sene ödülleri kral tv ehuehuehı...
Lem ben ne güsel prensiplerimi yasıodum yine döndüm geyiğe lem alaalalalalalalalalaalalalalalaalalalalal
# hAppY ( mutlu) SoN #
bu şarkımı paylaşmıştım ama bi daha paylaşim
NE SAÇIN NE BAŞIN KALMIŞ WAY WAY
3-5 TANE DİŞİN KALMIŞ WAYYYYYYYYYYY
AVRADIN DOLAŞIR ÇARŞI PAZARMIŞ
SIRIDIRSIN GURU GAFAAA SIRIDIRSIN GURU GAFAAAAAAAA...
SAZINI ELİNE ALMIŞŞŞŞŞŞŞŞ WAYYYY
GUZULARI DAĞA SALMIŞŞŞ WAY WAYYY
HEPSİNİ KURT KAPMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SIRIDIRSIN GURU GAFAAAA SIRIDIRSIN GURU GAFAAAAAAA
SÖZ-MÜZİK-BESTEKAR YAZAN : BEN Bİ GARİP ÇİNGENEYİM NE ME GEREK GÜMÜŞ ZURNA
Bu şarkının tüm gerekli gereksiz patentleri bana aittir...Umimi tuvalet ehuehueu :umimi yerlerde akmerkezlerde metro citylerde carrefourda kısacası tüm alışveriş merkezlerinde halka açık yerlerde cosmopolik şehirlerde,kırsal kesimlerde,Acunun çektiği fear faction programında dahi dinletilemes gerekirse yeni türk kanununun 15445866.sayılı yasasının Ğ bendinin 151545456565868 fıkrasının 2545555 hikayesinin bana vermiş olduğu yetkiye dayanaraktan kadıköy belediyesinde sizi banu alkanla everirim ona göre yine beni dinlemezde dinletir yayar bu türkümü mp3 haline getirip sonra paylaşım programlarına proagent ile birleştirip bir trojan oluştururda millete sallarsanıs o zaman adamı çızarık allah beelemi versin benim polat alemdar yönümü ortaya çıkartmayın lem racon deil ıpsini keseris son tahlilde anadınıs mı şimdi dağılın ulennnnnnnnnnnnnn
YAZAN : sapık bir dost

:Sopa