En Güzel Söz Yarışması Sonuçları

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
1.W.PiTToN 17 Oy

Dün yaşıyordum, bu gün ise ölüyüm, Bir oğlum var, o yaşatıyor adımı ya siz ? sizin adınızı yaşatacak bir oğlunuz varmı? - Yok mu ?
O zaman sizler, Mutsuz Ölülersiniz.

2.Kuzay 15 Oy

Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye...

3.~Theia 14 Oy

Dünyanın en güzel ritmi, onun senin için çarpan kalbidir.

4.Lucian 12 Oy

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyosun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an...Bozmadım.

Çakır 12 Oy

Tartışmaya Açık Biri Değilim, Ne Fikirlerim Su Götürür, Ne De Zihnim Sadece Gördüğün Gibiyim ...

Ali Şahin 12 Oy

pinokyoyu yapan gepetto usta ben değilim ki her odunu adam edeyim....

HUDAVENDİGAR 12 Oy

Her insanın, dili başına buyruktur, kim yanmamıştır ki dili yüzünden eğer üzülmek istemiyorsa insanoğlu ya dert etmeyi bırakıp dertsiz yaşayacak ya da esiri olmayıp esir edecek dili.

5.Artemis 11 Oy

Ne iş yαpαrsın dedi ? Hαmαlım ben dedim. Nαsıl yαni ? dedi. Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim ..

She 11 Oy

- Deniziniz çok güzelmiş hanımefendi..
- Kendim diktim. Teşekkür ederim.
- Terzi misiniz acaba?
- Hayır. Ben maviyim.
- Memnun oldum. Ben de sessizlik.
- Bir sessizliğe göre fazla konuşkansınız.
- Susmaya değecek birşeyler elbet bulur insan. Ama konuşmaya değecek güzellik her zaman bulunmuyor...

6.Zeyna 9 Oy

ÖyLe ßir YaR'e TutuL ki ;
Gerekirse Seni Sürüye Sürüye Cennete Götürsün...

Pir Adam 9 Oy

Gençlik ilkbahar gibidir, yaşlılık ise kışa benzer, öyle bir kış ki, arkasından bahar gelmez.

7.react0r 8 Oy

Bir siyahinin rengini değiştirmenin tek yolu, beyaz adamlara beyaz yürekler vermektir...

Siara 8 Oy

Annem çocuklugumu soranlara hep "küçükken yaramazdi " derdi..evet anne küçukken "yaram" azdi..!

8.Karaela 7 Oy

Düğünlerde yanına geLip seni dürterek ''Sıra sana geldi'' diyen yaşlılardan sıkıldıysan,aynısını sende cenazelerde onlara yap.

Yahlin 7 Oy

mutluluk kapisi kapandiginda bir digeri acilir ama biz kapanan kapiya o kadar bakarizki acilmis olan yeni kapiyi goremeyiz.

9...SibemoL.. 6 Oy

..senin sokağının çocuğuyum artık,bir tinerci çocuk gibi,tek fark poşetimde senin kokun, ciğerLerime her nefeste çektiğim...

AngeL Of Death 6 Oy

SiLgi kuLLanmadan resim çizme sanatına hayat deniLmektedir..

Leo 6 Oy

Günün sonunda kendini bir sokak köpeği kadar yorgun hissediyorsan bu belki bütün gün hırladığın içindir..

Angel 6 Oy

Ruhun olduğu için kıskanırsın

Ruhun olduğu için karanlık bir tarafın vardır

Ruhun olduğu için çalarsın

Ruhun olduğu için böbürlenirsin

Ruhun olduğu için hor görürsün

Ruhun olduğu için nefret beslersin

Ruhun olduğu için senin her şeyini istiyorum.

Birinciye tebrikler. Başlangıc için iyi bir derece almışım :smile:

Teşekkürler
Kesinlikle Onur Duydum.

lıstede adımı gorrmekten mutlu oldum tesekkur

Yarışmakta güzeldi : )

aaaaaaaaaaaaaaaa ben bunu naıl kaçırırım :( Neyse başka zamana... Arkadaşlar birinciyi başta olmak üzere hepinizi tebrık ederım çok güzel sözler : )

birinciden sonuncuya kadar hepinizi tebrik ediyorum..=)

Hepinize TebrikLer :smile:..GuzeL Yarismaydi :smile:..Elinize Yureginize SagLik

Geri