'En güzel gollerim Fenerbahçe'ye!'

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo, “En beğendiğim gollerimi Fenerbahçe'ye karşı attım. Şampiyonluk için bizim de büyük bir şansımız var” dedi.

fft1mm939477.jpg

Kara Kartal’ın bu sezonki çıkışında önemli rol oynayan ve takımın en golcü ismi unvanını elinde bulunduran Bobo, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, “Bursaspor şu anda lider, ama şampiyonluk için bizim de çok büyük bir şansımız var. Önemli olan 3-4 hafta içinde alınacak skorlar. Zaten bu süre, aşağı yukarı şampiyonu belirleyecektir” diye konuştu. “Tek forvet oynamaktansa, ikili forveti tercih ederim. Yanımda birinin olmasının, bana çok yardımı olurdu” diyen Sambacı, Nobre’ye de destek olunması gerektiğini dile getirdi.

‘Uzaktan vurdum ve...’
En keyif aldığı golleri Fenerbahçe’ye attığını belirten Bobo, “Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’ye attığım golü söyleyebilirim. Uzaktan vurmuştum ve çok güzel bir gol olmuştu. O golü hatırlamak bana büyük keyif veriyor. Aynı zamanda bu sezon yine Fenerbahçe maçında, ceza sahasında dönerek topa vurmuştum ve gol olmuştu, o da çok güzel bir goldü” yorumunu yaptı.

Fanatik

Geri