en dumur anLarınız :)

feTBoy

New member
Reaction score
0
herKes HayaTında En cok $a$ırdıgı tamamiyle donup KaLdıgı ßi oLayını anLatsın ßence güzel olur..
taßiki ilk olarak ߀n ßa$lıym:)
ßundan 4 yıl önce ßi sefgilim vardı.. daha yeni cıkmaya ßa$lamı$tık.. ßigun okulda ßana ak$am ßeni arıycagını ve evde olmamı istedi.. bende tamam dedimm.. ak$am eve geLdim ve ßeni aramasını ßekledimm.. telefon çaldı açtım aglamaklı ßi ses.... mrb.. falan filan daha sonra.. ßana ayrıLmamız gerektigini söledi.. ben nedenini sordugumda ßana..
ANNEMLE BABAM AYRILIYOR BİZDE AYRILALIM dedi...

puhah ha ilginç bir sebepmiş..

bir gün ankara metrosu ile ewe gidiyoruz aylardan subat ortaları.. arkadaşla ben bir muhabbete varki sormayın..
tabi aklımıza şeytanlık geldi hadi gel yabancı dıl konuşalım. nede olsa kimse anlamaz (yabancı dil de lazca..) biz fıransızca yok italyanca dieyutturmaya çalışıyoz bide duyulacak sesle konuşuyoz. her kez bize bakıyor..bizde hava 1500 tabi.i
inacak yere geldi kalktık kapıya doğru ilerledik adamın bir direk bana lazca "lazca niye konuşuyonuz " demezmi bunu da yakama yapışıpta sölemesi var tabi..tabi ben şok vaziyetteyim kendime birazzor gelmiştim..
adam arhaviliymiş.. doğal olarak ne saçmaladığımızı anlamıştır..

studyo dersinde yaka mikrofonunu üzerimde unutup tuvalete gittim. döndüğümde hoca dahil herkes yerlerdeydi.. artık nası dumur bi durum siz düşünün.. :(

çekirdek' Alıntı:
studyo dersinde yaka mikrofonunu üzerimde unutup tuvalete gittim. döndüğümde hoca dahil herkes yerlerdeydi.. artık nası dumur bi durum siz düşünün.. :(

:):) düşünülcek gibi değil :):)

çekirdek' Alıntı:
ahauahahaha
senin karizma yerde sıfırrr
dd9ip.jpg

bende bi anımı annatim bari
ark.larla beraber tatildeydik
işte hadi dedik voleybol maçı yapalım
işte övünmek gibi olmasın biraz da iyi oynarım voleybolu(boydan kazanırım yani
10vl.jpg
)
işte tabi kenarda kızlarda izlio bizi
bendeki havayı sormayın
smaca kalkıorm....ters smaç,düz smaç falan
nese arka tarafa geçtim
top havalandı o anda tabi herkesin gözü topta.yani herkes havaya bakıo
top biraz ilerime düşüceği için uçarak vurim dedim
hay uçmaz olaydım
meğerse ark.ta uçrarak vurucakmış topa.tabi göremedik birbirmizi
en son olarak ark.la birbirmize girdiğmizi hatırlıom
dd9ip.jpg

bide kızların bize güdlüğünü
o an çok utanmıştım doğrusu
10uj.jpg

Bende İlk Kıza Teklif Edicem Zaten Zar Zor Söyledim Ona Bişi Söylicemi Servisin Kapısında 2-3 Dakka Kem-Küm Bir Vaziyette Ben Bişiler Söylemeye ÇalışıyOrum Oda Beni Dinliyor En SOn Çıktığın Varsa Benimle Çıkrmısın Diyebildim..! :eek: O An O kadar Utandımki Yer Yarılsa Yerin İçine Girecek Gibi Oldum..!:D

Seninkide ilginç bir durum..

bende bir anımı anlatiim ama baya zor oldu onu üzerimden atmak..

Neyse.. 3 hafta öncesiydi..
Memlekette bir kız arkadaşım var onla mesajlaşıyordum.Bu esnada istanbulda da 7 aydır ugraştıgım bir kız vardı. Ama yüz vermiyordu.. Herşey tam yolun girmişti.. Artık bazı şeylere isim koymak için evine davet etti beni.. Yolda giderken memleketteki kız arkadaşıma mesaj atiim derken bu mesaj yanlışla yanına gittiğim kıza gitti.. Kız da bön biri değilki birşeyler uydurayım.. Bende ki moral sıfır tabi.. Kızın dediği ise ''Bidaha beni arama'' oldu :(

Bundan kötü ne olabilirki..

2 sene önce idi. arkadaşlarla arabada gidiyoruz.istanbul yoluna çıkmışız arabaların arasından makaslama gidiyorum.her şey güzel..
bizim bir hasan abi vardı doğanla L virajları ikiile girip patinajla arkayı attırarak çıkardı. bende yapabilirim dedim ve daldım viraja (L) pati arakayı attırdım ama 2 kez kendi etrafında da döndü araç.o an çok pis alay etmişlerdi ...

Geri