Focus StyLe
FıRtına'
'En dekolteyi çarşaflı giyer'
24 Mart 2008 Pazartesi 11:15
Yazar Emine Şenlikoğlu dekolteyle ilgili açıklamalarıyla şaşırttı. İşte Şenlikoğlu'nun söyledikleri...
İslamcı kadın yazar Emine Şenlikoğlu kendinden beklenmeyecek açıklamalar yaptı.
DİNDAR VE BAKIMLI KADIN EN DEKOLTEYİ GİYER
Dindar kadınların bilinçlileri kendilerine çok güzel bakarlar. Kuaföre giderler, cilt bakımı yaptırırlar, saçlarını boyatırlar. En güzel dekolte kıyafetleri alırlar. Dışarıda kapatırlar, ama evinin içinde dekoltesini giyerler. Onların özel ve tüzel dünyaları farklıdır. Bilinçli kadınlarımız sahnede gördüğünüz sanatçılardan güzel giyinirler. Eşlerinin karşısına harikulade şekilde çıkarlar. Ama bilinçsizler bakımı haram zanneder.
SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRI DA GİYERLER
seksi iç çamaşırları alır ve giyer. Günah bir şey değil ki... Çarşafın altına giyinsin, ne var? Kocasıyla baş başayken şort giysin, kime ne? Niye yadırganır ki? Bu kadın sokakta örtülü diye, yatakta da örtülü olacak hali yok ya!
İSTERSE SEVİŞMEYİ TEKLİF EDER
İslam’ın bu konuda çok güzel bir tanımı vardır. İslam yatak odasını karı-kocaya bırakmıştır. Allah araya perde çeker, kendi bile görmez. Kadın istekli olduğu zaman tabii ki erkeğine teklif edebilir. Bunun hiçbir sakıncası yok. Ama hurafe kitabında kadına bunu da yasak gösterirler.
LAİKLERİN 10 KADININI KİMSE GÖRMÜYOR
Bir kadın evlenirken "Sen benim üstüme evlenemezsin" diye şart koşarsa, ikinci evlilik yasaktır. Bitti... Herkes bunu yapsın. Şimdi ben burada bir şey daha söylemek istiyorum, bugün laiklikte bir erkeğin 10 kadını var? Bu niye konu olmuyor? Bu daha beter. Bugün diyelim ki dengesiz adamın biri dört kadın aldı. Dördünün de masrafını görmek, çocuklarını sahiplenmek zorunda.
Hürriyet
:saskin