En DeğerLi Takımız !!!

SoηєR!uм

New member
Reaction score
0

Kulübümüz, Türkiye’de “en değerli takım” araştırmasında birinci sıraya yükseldi.

29e634x.jpg

Kulübümüz, Andre Santos ve Cristian transferlerinin ardından Türkiye'de “en değerli takım” araştırmasında birinci sıraya yükseldi. Futbol transfer piyasasının nabzını tutan transfermarkt.de'nin araştırmasına göre, F.Bahçe'nin 29 kişilik kadrosunun toplam bonservis bedeli 100 milyon euroyu buluyor. 34 kişilik kadrosunun bonservis bedeli 97 milyon euro olarak belirlenen G.Saray ise ikinci sırada yer aldı. F.Bahçe'nin yeni transferleri Cristian ve Dos Santos, FBTV'ye Türkiye'de kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söylerken, taraftarla buluşacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.
Kaynak: Fenerbahce.Com​

e herhalde en değerli takım olucak Fenerbahce sonucta

Onlar sadece futbol takımına çalışırken biz Diğer Büyük Klüplerin yaptığı gibi amatör sporlarada önme veriyoruz yoksa biz çoktan sizin 2 katınız olurduk.Siz hiç kafaya takmayın =)

fenerbahçe istediği kadar bonservis değeri ile derecelendirilsin
değer sahada anlaşılır ...

1.Konunun Arda iLe ne aLakası var gereksiz gereksiz yerLere cekmeyin konuyu!

2.En pahaLı takım oLması benim için birsey ifade etmiyor.Değerini aLdıgı kupaLar
gösterecek sezon sonunda.

1.Konunun Arda iLe ne aLakası var gereksiz gereksiz yerLere cekmeyin konuyu!

2.En pahaLı takım oLması benim için birsey ifade etmiyor.Değerini aLdıgı kupaLar

:clap:clap:clap sezon sonunda görcez fos cıkmasınlarda

En pahaLı takım oLması benim için birsey ifade etmiyor.Değerini aLdıgı kupaLar

Fenerbahçe BüyükLüğü Ne ŞampiyonLuk BüyükLüğü,Ne Kupa BüyükLüğüdür,
Onun BüyükLüğü ÖyLe Bir BüyükLüktür Ki İşte ;

Adı KONAMAZ !!!

09 milyon euro diye dinlemiştim ben radyoda beşiktasta 87 milyonda kalmıstı.

Geri