En cok neyi unutmak istersiniz?

yilmaz44

New member
Reaction score
0
hadi arkadaslar unutmayi
encok istediyiniz sey ne?

Benim encok unutmak istediyim sey
aklimdan hic cikmayan tek sey.

-hasta oldugumu
-sevdiğimden uzak oldugumu
-kardeşimin askerde oldugunu..

karapapatya geçmiş olsun..
yilmaz44 flood yapma gece gece..

benim unutmak isteğim şey biraz uzun hikayeli..
okulda hoşlandığım bi kız wardı arkadaş bunu getirecekti o gün ama sabahtan biz okulun maçına gitik.. tabi tezahürat felan ses giti ben okula geldim. arkadaşa annatıom bahçede olm sesim gitti felan.. tabi o arada ağzımı kocaman açarak höööö die bi efekt yaptım sesimin kısıldığını göstermek için ama bi baktım bahçede arkadaşda kızı ayarlamış bana gösterio tabi kız benim o halimi gördü yok felan dedi.. rezil olmuştum
sonradan o benşm peşime düştü ama bi kere geri çevrildim ayrıca resil olmuşm arada muhabbetini yapar die istemediydim

en cok unutmak istediim sey pc!!!

en cok unutmak istedigim $u son 21 yil:):)

Hayatta Yaşanılan herşeyin değeri vardır ben unutmak yerine onlarla yaşamayı öğrendim bu daha güzel olsa gerek

en çok unutmak ıstedıgım sey hackhell ı ılk ogrendıgım gun cunku artık cıkamıyorum bu sıteden yahu :) bagımlı oldum benı kotu etkılemeye basladı mesela vızelrımden kotu aldım :)

cıktıgımız bı kız wardı onu unutmak ıstıom daha dogrusu o benı unutSUn..
bı tanede acaıp buyuk bı kavga olmustu onu unutmak ıstıom cok yakın bı arkadasım bıcaklanmıstıda :alkol:

her ne kAdAr inkansız olsAda insAn olduğumu ve yaşıyor olduğumu unutmak isterdim....:(

Hiçbir şeyi unutmak istemiyorum. En çok da acılarımı....

mustafayı unutmak istiyorum nedenmi sırf gıcıklığına:)

olum mustafa bişey okiican iiki 2 saattir buraya gir diyom sana :)

Unutmak istediğim okadar çok şey varkı hangısını unutayım bana buyuk tecrubeler kazandıran şeyler unutulmazda alışılır.

Geri