En Baba Türkçe Rock/Metal Kişi/Grupları Sizce Nedir Ne Değildir?

Sizce En Baba Türçe Rock\Metal İcracıları Kimdir?

• Erkin Koray

Kullanılan: 3 12.0%
  • Pentagram

Kullanılan: 8 32.0%
  • Barış Manço

Kullanılan: 4 16.0%
  • Moğollar

Kullanılan: 1 4.0%
  • Duman

Kullanılan: 2 8.0%
  • Şebnem Ferah

Kullanılan: 5 20.0%
  • Diğer

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
Arkadaşlar bakalım Hackhell türkçe rock/metal dinlese kimlerin isimelri çıkacak.. Diğer seçeneği için isim bırakırsanız iyi olur.. Eywallahın..

Pentagram hepsini 5 le carpar 10 a böler. Duman Pentagram ın yanında böğhhhğğğ. Bugün ank.da konseri var.. hehe.

Erkin Koray yaşlıl moruklar icin. Artk devir değişti kabullenin. İyimser olmak icin Barıs Manco demeyin. Dünyanın hakimleri var.

Duman Şebnem Ferah Pentagram 1n yerine yazilacak cok isim var... haa is piyasa ise kim daha cok kazaniyo muhabbeti ise o ayri..

princeofdarkness' Alıntı:
Duman Şebnem Ferah Pentagram 1n yerine yazilacak cok isim var... haa is piyasa ise kim daha cok kazaniyo muhabbeti ise o ayri..

bunlara piyasa müziimi diosun yaniii
bence bi kere daha düşün...
çok güldüm valla piyasa müzii dediin adamlara bak yaw...
kalitelileri kimmiş sööle bi...

not : ztn pentagram konseri kısa sürdü sinirliiiim:D:D:D

LaKe Of TeArS' Alıntı:
bunlara piyasa müziimi diosun yaniii
bence bi kere daha düşün...
çok güldüm valla piyasa müzii dediin adamlara bak yaw...
kalitelileri kimmiş sööle bi...

not : ztn pentagram konseri kısa sürdü sinirliiiim:D:D:D

ben simdi desem sana akbabalar diye bi grup vardi.. Pentagram b1le bunlar1n altinda cikti sen siyeceksin bana onlar kim.. sana desem ki sebnem ferah dolarlari saymayi ogrenmeden once kramp diye bi grup vardi... nuri kurtcebe onlara soz yazardi.. bana hadi lan diceksin... ben desem ki sana turkiyede esat tibet agirtan diye bir adam var bide grubu var mavi sakal.. hatirlamzsin bile.. yavrum bu piyasa lise bahcesinde top kosturmaya benzemez... saygili ol. arastir dinle ogren oyle konus... siraciya sira satmaya calisma....

ben simdi desem sana akbabalar diye bi grup vardi.. Pentagram b1le bunlar1n altinda cikti sen siyeceksin bana onlar kim.. sana desem ki sebnem ferah dolarlari saymayi ogrenmeden once kramp diye bi grup vardi... nuri kurtcebe onlara soz yazardi.. bana hadi lan diceksin... ben desem ki sana turkiyede esat tibet agirtan diye bir adam var bide grubu var mavi sakal.. hatirlamzsin bile.. yavrum bu piyasa lise bahcesinde top kosturmaya benzemez... saygili ol. arastir dinle ogren oyle konus... siraciya sira satmaya calisma....

saydıkların grup veya kişilerden sadece akbabayı bilmiorm onada yetişemedim kusura bakma..
şebnem ferah ve kramp(harbi baba gruptr) bu ikisini nası karşılaştırabiliosn ikisinin tarzları bile aynı deil...
mavi sakalın 3-5 tane şarkısı var dinlenebilr(zmnında sizleri mzk yapıorz die kandrmışlar)

yavuz çetin(rahmetli),cem köksal var bilirmisn emin deilim ama dinle ve şevke gel bence...
yawwrum liseler artık sizin zmnınızdaki gibi deil heralde:D

dipnot : verdiim isimleri ARAŞTIR,DİNLE,ÖÖREN ve gel saygı çerçevesinde tartışalım..

okmudur???

hey veled 15 yasindasin.. benim ve arkadaslarimin duzenladi festivallere gelip egleniyorsun.. hatta giremiyosun.:)).. bana tatava okuma.. yan1ma gelde sana cem koksalla ayn1 evde cekilmis fotolarimi gosteriim.. sonra otur agla.. bu isler forumlara yazmaya onu buna laf atmaya benzemez.. git bi esat tibet agirtan albumu al kendine.. hatta hesap numarasi ver parasinida yolliyim sana.. manga gencligi..

ankettekılerden pentagram derim ...bir çok şarkısını severim ama sonsuzluk şarksıının bende ayrı bir yeri var

hey moruk kaç yaşında olduunu bilmiorm ama bana veled die hitap etme...
eet rock n coke a da gelcem,onuda sen düzenliosndur büyük ihtimalle:D
kurbanın olayım marilyn manson ı getir hastayım karizmasına..
şu fotolarını msnden atta bakiim çok merak ettim..(camde açarsın belki cem abiylede yüz yüze konuşmuş olurum,sonra sevinçten oturup aplarım)(msnimi pm den yazcam)
haklsın bu işler gönül işi bağlanmak lazım..

saygılarımla......

LaKe Of TeArS' Alıntı:
hey moruk kaç yaşında olduunu bilmiorm ama bana veled die hitap etme...
eet rock n coke a da gelcem,onuda sen düzenliosndur büyük ihtimalle:D
kurbanın olayım marilyn manson ı getir hastayım karizmasına..
şu fotolarını msnden atta bakiim çok merak ettim..(camde açarsın belki cem abiylede yüz yüze konuşmuş olurum,sonra sevinçten oturup aplarım)(msnimi pm den yazcam)
haklsın bu işler gönül işi bağlanmak lazım..

saygılarımla......

istanbulda
suicidal tendencies konserinde gel yanima...

yapma be zat-ı muhterem şimdi beni msnine eklemiicekmisin:(:(

Pentagram Bu Kategoriye qiremez !!!

Pentagram Yurtdısında Kanıtlamış Saydıqın isimLerin Arasında Ne işi var ?

Pentagram'dan Sonra Yawuz Cetin qeLir.. princeofdarkness senide merak ettim

ne orqanizasyonu ayarlıosun ?

BuLunduqun iLe qöre Bi Kaç Amatör YerLi Grup iSmi söLesene Bana..

makina /soulstuff/black omen/dirty finger/cin seddi/ vs vs bunlar eskisehir bu arada makina izmirlidir ama sik sik eskisehirde gorebilirsiniz

nsk/biocrime/reborn/uck grind (amator deg1ller)/decay impurity/leprosy/ desecrate /soul sacriface/ murderking vs vs vs bnlarda istanbul kanadi......

şebnem ferahın yaptıklarını kim müzik die dinliyorki acaba anlayamıyorum ayrıca o listedeki isimler
princeofdarkness in dediği gibi çok çok eksik ve çok piyasa yani tamamen parasal duygusal değil... ama madem yazmışsınız pentagram metal olarak en iisi rock olarak moğollar on numara ama peh peh siz "kankokusunu bilirmisiniz"
şimdiki veletler olayı zıplayıp eğlenmekten ibaret sanıyor....

ne diyeyim abi şimdi yok şuydu yok buydu millet kafayı yemiş dinleyin işte müzik miziktir kim neyi seviyorsa sevsin bana ne yaw... anlayamadığım husus da rapci biri nası bu konuya yazabiliyo ki haa pardon artık hardcore die bişi vardı unutmuşumm pardonnnn

ENICMATIC' Alıntı:
şebnem ferahın yaptıklarını kim müzik die dinliyorki acaba anlayamıyorum ayrıca o listedeki isimler
princeofdarkness in dediği gibi çok çok eksik ve çok piyasa yani tamamen parasal duygusal değil... ama madem yazmışsınız pentagram metal olarak en iisi rock olarak moğollar on numara ama peh peh siz "kankokusunu bilirmisiniz"
şimdiki veletler olayı zıplayıp eğlenmekten ibaret sanıyor....

ne diyeyim abi şimdi yok şuydu yok buydu millet kafayı yemiş dinleyin işte müzik miziktir kim neyi seviyorsa sevsin bana ne yaw... anlayamadığım husus da rapci biri nası bu konuya yazabiliyo ki haa pardon artık hardcore die bişi vardı unutmuşumm pardonnnn

rapci rock yada metal dinliemezmi yani..
kendinizi kısıtlamayın arkadaşlar kulaaanıza hoş gelen müziii dinlein rap rock arabesk türkü ne fark eder????

boşversene

LaKe Of TeArS' Alıntı:
rapci rock yada metal dinliemezmi yani..
kendinizi kısıtlamayın arkadaşlar kulaaanıza hoş gelen müziii dinlein rap rock arabesk türkü ne fark eder????

benim kendimi kısıtladığım yok iyi müzik dinlerim sadece Müzikal anlamda değer taşıyan eserleri tercih ederim bunun içindirki bir değer taşımayan kulağa sahip insanlarında değerli parçaları sırf ritmi yüzünden dinlemesinide sindiremem

makina /soulstuff/black omen/dirty finger/cin seddi/ vs vs bunlar eskisehir bu arada makina izmirlidir ama sik sik eskisehirde gorebilirsiniz

nsk/biocrime/reborn/uck grind (amator deg1ller)/decay impurity/leprosy/ desecrate /soul sacriface/ murderking vs vs vs bnlarda istanbul kanadi......

SouL sacriface hosuma qiden bi qrup..

Uck Grind .. Tanju Mükemmel Bi Adam.. Bateride Sawas war..

Murder King Dorock'tan AyrıLıp Sin City Die Mekan ActıLar Orda TakıLıoLar..

Neise Uck Grind Bu Pazar Caravan Rock Bar'da... Bende Orda oLucam Zaten :)

Caravan Rock Cafe PersoneLi oLduqum için sansLıyım qaLiba :melek

ENICMATIC' Alıntı:

Arkadaşım Ben Rapciyim Ewet Bi Sıkıntımı war ?

İstersen Müzik BiLqimizi KarsıLastıraLım Rock Konusunda..

GLam HardRock HeavyMetaL Thrash aLternatif Hiç Farketmez.. İstediqin Tarzda..

Rapci oLduqum qibi.. YıLLardır Rock Bar'Larda CaLışıp Rock Muzik DinLiorum..

Sen Ewinde Bi Kaç Parcada Kafa SaLLarken

Ben Rock BarLarda Yaptıqım MüzikLe OnLarca Kişiye Kafa saLLatıordum.. oke ?

müzik tarzlarının isimlerini yazarakmı bunu yapıcaz iyi hadi bakalım heavymetal black metal death metal nu metal gothic metal eee daha bilimum tarz var sayabilirim hatta istersen sabaha kadar sayayım sen şu grubu bilirmisin ben bu grubu dinlerim vs...

heehhe çok eğlencelisin yaw ama kusura bakma müzik kavramı kaç aydır var sende bilmiyorum ama yaş itibarıyla şunu anladım müzik bilgisi die bişey yoktur müzik kültürü vardır bu kültür herşeyi dinleyerek edinilemez insanın ruhu hangi kültürü benimsemişse ona ait olan müziği dinler o tarzı benimser ben müziğe yıllarımı verdim şurda çalıştım burda kafa salladım diyemem demem de zaten çünkü çocukken yaptığımız şeyler di bunlar artık geçmişte kaldı sen bilirmisin galata köprüsünü yanmadan önceki halini bilmezsin bilseydin böyle konuşmazdında zaten neyse canım sen al eline bi cetvel birilerinin müzik bilgisini ölç. Kolay gelsin...

DeeRPaRtY' Alıntı:
SouL sacriface hosuma qiden bi qrup..

Uck Grind .. Tanju Mükemmel Bi Adam.. Bateride Sawas war..

Murder King Dorock'tan AyrıLıp Sin City Die Mekan ActıLar Orda TakıLıoLar..

Neise Uck Grind Bu Pazar Caravan Rock Bar'da... Bende Orda oLucam Zaten :)

Caravan Rock Cafe PersoneLi oLduqum için sansLıyım qaLiba :melek

Arkadaşım Ben Rapciyim Ewet Bi Sıkıntımı war ?

İstersen Müzik BiLqimizi KarsıLastıraLım Rock Konusunda..

GLam HardRock HeavyMetaL Thrash aLternatif Hiç Farketmez.. İstediqin Tarzda..

Rapci oLduqum qibi.. YıLLardır Rock Bar'Larda CaLışıp Rock Muzik DinLiorum..

Sen Ewinde Bi Kaç Parcada Kafa SaLLarken

Ben Rock BarLarda Yaptıqım MüzikLe OnLarca Kişiye Kafa saLLatıordum.. oke ?

Madem iddalısın al bakiim bu sözlerin hangi gruba ve parçaların isimlerini yaz...
kopya çekmek yok ama...

the cold twilight
was giving way
to that frozen night
when he started to say
through you eyes
I can see
none of your lies
convince me
the dancing shadows
I wait to appear
the omen that shows