CounTRy
Gülen Manyak
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bakalım Hackhell türkçe rock/metal dinlese kimlerin isimelri çıkacak.. Diğer seçeneği için isim bırakırsanız iyi olur.. Eywallahın..
princeofdarkness' Alıntı:Duman Şebnem Ferah Pentagram 1n yerine yazilacak cok isim var... haa is piyasa ise kim daha cok kazaniyo muhabbeti ise o ayri..
LaKe Of TeArS' Alıntı:bunlara piyasa müziimi diosun yaniii
bence bi kere daha düşün...
çok güldüm valla piyasa müzii dediin adamlara bak yaw...
kalitelileri kimmiş sööle bi...
not : ztn pentagram konseri kısa sürdü sinirliiiim
princeofdarkness' Alıntı:ben simdi desem sana akbabalar diye bi grup vardi.. Pentagram b1le bunlar1n altinda cikti sen siyeceksin bana onlar kim.. sana desem ki sebnem ferah dolarlari saymayi ogrenmeden once kramp diye bi grup vardi... nuri kurtcebe onlara soz yazardi.. bana hadi lan diceksin... ben desem ki sana turkiyede esat tibet agirtan diye bir adam var bide grubu var mavi sakal.. hatirlamzsin bile.. yavrum bu piyasa lise bahcesinde top kosturmaya benzemez... saygili ol. arastir dinle ogren oyle konus... siraciya sira satmaya calisma....
LaKe Of TeArS' Alıntı:hey moruk kaç yaşında olduunu bilmiorm ama bana veled die hitap etme...
eet rock n coke a da gelcem,onuda sen düzenliosndur büyük ihtimalle
kurbanın olayım marilyn manson ı getir hastayım karizmasına..
şu fotolarını msnden atta bakiim çok merak ettim..(camde açarsın belki cem abiylede yüz yüze konuşmuş olurum,sonra sevinçten oturup aplarım)(msnimi pm den yazcam)
haklsın bu işler gönül işi bağlanmak lazım..
saygılarımla......
ENICMATIC' Alıntı:şebnem ferahın yaptıklarını kim müzik die dinliyorki acaba anlayamıyorum ayrıca o listedeki isimler
princeofdarkness in dediği gibi çok çok eksik ve çok piyasa yani tamamen parasal duygusal değil... ama madem yazmışsınız pentagram metal olarak en iisi rock olarak moğollar on numara ama peh peh siz "kankokusunu bilirmisiniz"
şimdiki veletler olayı zıplayıp eğlenmekten ibaret sanıyor....
ne diyeyim abi şimdi yok şuydu yok buydu millet kafayı yemiş dinleyin işte müzik miziktir kim neyi seviyorsa sevsin bana ne yaw... anlayamadığım husus da rapci biri nası bu konuya yazabiliyo ki haa pardon artık hardcore die bişi vardı unutmuşumm pardonnnn
LaKe Of TeArS' Alıntı:rapci rock yada metal dinliemezmi yani..
kendinizi kısıtlamayın arkadaşlar kulaaanıza hoş gelen müziii dinlein rap rock arabesk türkü ne fark eder????
princeofdarkness' Alıntı:makina /soulstuff/black omen/dirty finger/cin seddi/ vs vs bunlar eskisehir bu arada makina izmirlidir ama sik sik eskisehirde gorebilirsiniz
nsk/biocrime/reborn/uck grind (amator deg1ller)/decay impurity/leprosy/ desecrate /soul sacriface/ murderking vs vs vs bnlarda istanbul kanadi......
ENICMATIC' Alıntı:ne diyeyim abi şimdi yok şuydu yok buydu millet kafayı yemiş dinleyin işte müzik miziktir kim neyi seviyorsa sevsin bana ne yaw... anlayamadığım husus da rapci biri nası bu konuya yazabiliyo ki haa pardon artık hardcore die bişi vardı unutmuşumm pardonnnn
DeeRPaRtY' Alıntı:SouL sacriface hosuma qiden bi qrup..
Uck Grind .. Tanju Mükemmel Bi Adam.. Bateride Sawas war..
Murder King Dorock'tan AyrıLıp Sin City Die Mekan ActıLar Orda TakıLıoLar..
Neise Uck Grind Bu Pazar Caravan Rock Bar'da... Bende Orda oLucam Zaten
Caravan Rock Cafe PersoneLi oLduqum için sansLıyım qaLiba :melek
Arkadaşım Ben Rapciyim Ewet Bi Sıkıntımı war ?
İstersen Müzik BiLqimizi KarsıLastıraLım Rock Konusunda..
GLam HardRock HeavyMetaL Thrash aLternatif Hiç Farketmez.. İstediqin Tarzda..
Rapci oLduqum qibi.. YıLLardır Rock Bar'Larda CaLışıp Rock Muzik DinLiorum..
Sen Ewinde Bi Kaç Parcada Kafa SaLLarken
Ben Rock BarLarda Yaptıqım MüzikLe OnLarca Kişiye Kafa saLLatıordum.. oke ?