En büyük rock’çı Funda Arar!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Rock müziğin asi ismi Özlem Tekin öyle bir cevap verdi ki…

07122007154336_47_517021tek.jpg

Rock müziğin asi kızı Özlem Tekin, 10 Aralık’ta Profilo Alışveriş Merkezi’nde galası yapılacak ''Kim O'' adlı oyunla tiyatroda ilk sınavını verecek. Oyunda erkek arkadaşından hamile kalan sorumsuz bir genç kızı canlandıran Tekin’e usta oyuncu Metin Serezli eşlik ediyor. Oyunda birbirine taban tabana zıt, bir araya gelmeleri mümkün olmayan bir kadınla bir erkeğin maceraları anlatılıyor.

Oyunun provası sırasında karnı burnunda gazetecilerin karşısına geçen Tekin, hamileliği kendisine yakıştıramadığını söyledi. Hamileliğin rahatsız ve irrite olduğu bir durum olduğunu söyleyen Tekin, ''Tiyatroda hamile bir kadını oynamak benim için çok değişik bir durum oldu. Tiyatroda gözlem çok önemlidir ama ben filmlerdeki doğum sahnelerine bakamam. Annelik bana çok uzak, hiç düşünmüyorum. Çocuk yapmak içimden gelmiyor'' dedi.

En büyük rock’çı Funda

Anadolu rock tarzı müzik yaptığı gerekçesiyle klipleri MTV Türkiye’de yayınlanmayan Funda Arar, ''Rock müziğin ne olduğu bilinmiyor. Birkaç kişi dışında herkes pop yapıyor'' demiş ve Özlem Tekin ile Şebnem Ferah’ın da rock müzik yapmadığını iddia etmişti. Bu açıklamalara Tekin’den jet hızıyla yanıt geldi. Tekin, Arar’ın açıklamalarına ''En büyük rockçı Funda Arar’dır, başka da büyük yoktur. O ne derse o olur, ne dediyse doğrudur'' sözleriyle ironik bir cevap verdi.

kafası mı güzeldi acaba diye sormadan edemiyor insan

kadın laf sokmus iste yazıyı tam okumadan baslıga yorum yapmayın : )

funda arar dan TİK-Sİ-Nİ-YO-RUM!!!!
o kadından ne koy olur ne kasaba...
sebnem ferah yada ozlem tekın gbı ınsanlara b*k atacak kadar sanatcı olmusmu o yaratık yaff...??

Geri