''En büyük avantajımız..''(Mustafa DENİZLİ)

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Mustafa Denizli'nin basın toplantısından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Daha öncesinde bu şampiyonluğu yaşayan takım olmadığını biliyoruz. Daha önce Süper Kupa kazanan Türk teknik adam yok.. Hem sezonu 3 kupayla kapatmak hem de yeni sezona kupayla başlamaksa benim için ve camiam için çok iyi olur. Umarım Allah nasip eder.. Geçen yılla bu yılki Beşiktaş arasındaki fark, başlama pozisyonu olması.. İstediğimzz kadroyu oluşturmak adına başlangıcı biz yaptık ve istediğimiz transferleri yaptık. Beşiktaş geçen yıldan daha tempolu, daha mücadeleci ve daha yaratıcı olmak zorunda. Kadromuza katacağımız oyuncular bize istediğimiz katkıyı sağlasınlar diye bu kadroda yer aldılar. Daha çabuk oynayan bir Beşiktaş, savunmada ve hücumda takım olgusuyla hareket eden bir Beşiktaş olsun istiyoruz. Pratiğe dönüşmesi bu isteklerin yarın ve lig başlayınca ortaya çıkacaka. Kadrodan memnunum. Takımın çok üst düzeyde bir çizgide olması düşünülemez. 5-6 haftada bu görüntüye geleceğini düşünmekteyiz. Oyun ve tempo olarak bu dediklerimizi Fenerbahçe karşısında da gösternek istiyoruz. Futbolcularım ve ben bunu gerçekleştirecek duruma sahipiz. Futbolcularımın fizik olarak bu mücadeleye hazır olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe'yi geçen yıl Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı buluyorum. Ligde yenemediğimiz Fenerbahçe'yi kupa finalinde yenme başarısı gösterdik. Fenerbahçe şimdi daha farklı.. Fenerbahçe yaptığı yurt içi ve yurt dışı transferlerle Süpoer Lig'de oynanacak futbol hakkında ipuçları verdi. Honved maçında çok iyi oynadılar. Böyle bir Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyoruz. Fenerbahçe'yi ilk defa yarın gözlemleyeceğim. En azından kupa finali kadar zevkli bir mücadele sergileyeceğimizden şüphemiz yok. Geçen yıldan daha güçlü bir Fenerbahçe'nin ortaya çıktığına inanıyorum. Galatasaray'ı da bu kategoride değerlendirmek doğru olacaktır. Çok güçlü takımların olduğu bir Süper Lig bizi bekliyot. Ama önemlisi iki güçlü ekibin karşılşacağı bir final bizi bekliyor.. Daum'un takımıyla iyi diyaloğa sahip bir teknik dam olduğunu biliyoruz. Geçen seneki kupa finalimnde Aragones gibi değerli bir teknik adama vardı. Bu yıl Fenerbahçe'nin koyduğu olumlu havanın geçen yıl geride kaldığıydı. Daum Türk futbolunu Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yakından tanıyan bir teknik adam. Yarın takımıyla daha sıkı ilişkide olan bir teknik adam ve takımıyla karşılacağız. Bizim bu konuda geçen yıldan beri sorunumuz yok. Biz taraftarımızı yeni sezona iyi bir şekilde başlatmak istiyoruz. Geçen yıl iki kupayı birden kazandı ve bu Süper Kupa finalinin oynaynıp oynanmayacağı yönünde tartışma başlatttı. Sonra değişikliğe gidildi ve bence de iyi oldu.. Beşiktaş camiası mutlu bir Pazar gecesi yaşar. Nihat yıllardır derbi özlemi çekiyor. Derbileri takip ediyordu. Nihat derbi özlemini giderecek. Yarın görev yapacaktır ancak bütün maç olarak yapmayacaktır. 2 haftada isteğimiz çizgiye yaklaşacaktır. Daha sonra da uzun süreli görevler kendsisine verilecektir. En büyük artımız takım olma anlayışı, kaybetmeme korkusu.. Bütün bunlara daha tempolu bir Beşiktaş'ı da ilave edeceğiz. Çok değişken bir ruh halimiz olmayacak. Yarınki maçın camialar için ne kadar önem arz ettiğini biliyor. Derbilerde geçen yıl Beşiktaş'a haksızlık yapıldığına inanıyorum. 3'ü ile eşitliğimiz ve Fenerbahçe'ye karşı yenilgilerimiz vardı. Derbi maçların hepsini kaybetmiş gibi gösterildi. Süper Kupa'da beklediğimiz çizgide bir Beşiktaş görmezsem ilk ben eleştiririm. Beşiktaş'ın aldığı skorun hazırlık maçında önemi yok, önemli olan futbol. Ama bu maçta hem skor hem de futbol çok önemli. 5 gün sonra açılış maçı yapacak olan Beşiktaş için bu en cidddi hazırlık"

Takımımıza Güvenimiz Sonsuz.. ßaşımız Dik AyrıLcaz O Staddan.. Sonuna Kadar Güveniyoruz..

Ulan nası heyecan sardı yaa ligler de başlıyo. =)

Geri