En Agresif M3 GTRS3 By Vorsteiner

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
title.png

subbg.png

Unveiling the GTRS3

Video:
YouTube - VORSTEINER M3

GTRS3Teaser.jpg

vorsteiner-gtrs3-2w.jpg

vorsteiner-gtrs3-7w.jpg

vorsteiner-gtrs3w.jpg

vorsteiner-gtrs3-4w.jpg

vorsteiner-gtrs3-1w.jpg

vorsteiner-gtrs3-3w.jpg

vorsteiner-gtrs3-5w.jpg

7928498.jpg

4856771.jpg

Firma BMW E92 M3 için yeni bir gövde kiti çıkardı.

Tam ürün GTRS3 M3 adını taşıyor ve birçok gövde modifikasyonu ve aerodinamik parça içeriyor. Ön tampon yeni, modüler bir ayırıcıya, GTRS3 karbon fiber geniş çamurluklara ve genişletilmiş yan eteklere sahip. GTRS3’de havalandırmalı karbon fiber yarış kaputu dikkat çekiyor.

Arka kısımda ise geniş çamurlukların uzantıları, Vorsteiner krom bagaj amblemi, geniş kemerli bir arka tampona entegre karbon dağıtıcı görünümü tamamlıyor. Paslanmaz çelik dörtlü egzoz sistemi de seçenek olarak edinilebiliyor. Bir çift 7 kollu V-308 içbükey dövme örgü jantlar 18 veya 20 inç büyüklüğünde sipariş edilebiliyor. Michelin Pilot Sport PS2 performans lastikleri de pakete dahil.

Şirketin dünya çapındaki ağından yalnızca 100 adet Vorsteiner GTRS3 M3 kiti satılacak.

cuma günü açacaktım bu konuyu ama resimler hep 1-2 adet sitelerde ve toplamak istemediğimden sana bıraktım.

demekki doğru yapmışım.

adamlar süper kasa yapmış ve yanlış okumadıysam bu ayrıcalıktan sadece 100 kişi yararlanabilecekmiş. bu da demek oluyor ki türkiyede olsa olsa 1-2 olur en fazla. yani emsalsiz:D

Hafif bir Mustang duruşu var bana göre. Abartılı çamurluk çıkıntıları, yan temas barları ve havalandırmalar; ön kısımdan ziyade bu kısımlarında bir Mustang havası var biraz

süper olmuş.remington bence çamurluklar tamam biraz fazla açılmış ama yakışmış be hocam

yakışmasına yakışmış canım ona lafımız yok :) ben neden öyle dedim hani o camurlukları kaslı bir amerikanda görsem yadırgamazdımda ama M3 de görünce azcık ucundan abartı gibi geldi...

Geri