En İyi mp3 Çalan Telefon

En iyi Mp3 çalan Telefon Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    102

Remix 747

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni telefon alacağım.Sizce En iyi müzik çalan telefon markası hangisi?

en ıyı mp3 calar sony ericsonda olur ama eger telefon alacak ve kullanımıncan memnun kalmak ıstıyorsan nokiadan sasma derım

İphone Touch derım ama yasal olarak suan ulkede yok grantılı yanı bunun ıcınde nokiadan sasma musık ıcın son modoler 5310 5610 var tavsiye edecegim para varsa n95 8gb derrim:) nostaljı olsun dıorsan 5300 5200 var :) bide N78 cıktı onun yerını hıc bı tlf tutamaz

kardeşim eğer kulaklıkla mp3 dinleyeceksen sony ericson şaşma derim bende sony ericson K750i var kardeşimde N73 var benimki daha gzl ses veriyor

nokia 3120 classic hoparlör sesi baya yuksek buda var ayrıyeten tasarımı sık ınce ve zafir

TWİNSİM belki adı duyulmamış ama ondaki ses başka hiçbir telefonda yok cızırtısız yüksek ses mükemmel dokunmatik çift sim kart özellikli 2 megapiksel camera ...

Nokıa N73 Musıc Edition cok guzel mp3 calıo ve guzel ses cıkartıo...

Sony ericsson telofonları sewmem ama sağlam mp3 çalıyolar ...

N73 N73 N73 Derim Ben N73 Kullanıyorum Süper Sesi Var

ben N73 KULLANIyorum sesinden çok memnunum alırsan ondan al kendine çok süper bişi

Nokia Samsung Ericson Öyle twinsimmiş oymuış buymus falan sakın olma onları kilo ile aldık biz

arkadaşım en iyi mp3 telefonu derken en iyisi değil ama kendi telefonumdan örnek vereyim.nokia n70 al derim ama orjinal kulaklığıyla dinlersen bi daha başka yerde şarkı dinlemessin o kadar diyeyim sana

Geri