En İyi 8 Parfüm

GeHeNNa

New member
Reaction score
0

Alexander McQueen'den My Queen

İşte gittikleri her yerde seksi bir iz bırakmak isteyenlerin parfümü... Baskın olarak tatlımsı parma menekşesi esansı içerse de, içinde bulunan badem, paçuli, vanilya ve beyaz misk esansları da bu parfümün diğerlerinden ayırdedilmesini sağlayan sofistike ve seksi duyguyu parfüme katıyor.
En çok kime yakışır?Geceleri yaşayan parti kızları için ideal

Thierry Mugler'den Alien

Eğer Thierry Mugler'ın tanınmış parfümü Angel'i begendiyseniz, büyük olasılıkla bu yeni parfümüne de bayılacaksınız; çünkü bu parfüm öyle kolayca unutulacağa benzemiyor. Sambak yasemini gibi güçlü çiçek kokularıyla karışan odunsu kokusu öyle yoğun ki, uzun süre kalıcılığını koruyor.
En çok kime yakışır?Hassas ve ilgi çekmeyi seven kadınlar için ideal.

Sarah Jessica Parker'dan Lovely

Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker'ın piyasaya yeni çıkan parfümü hayramlarını hayal kırıklığına uğratmayacağa benziyor. Parfüm tıpkı dizideki karakter Carrie Bradshaw gibi... Karmaşık ama aynı zamanda alımlı ve şık. Baş döndürücü paçuli, seksi kehribar, yoğun kokusuyla orkide ve tazeleyici bir etkisi olan mandalina özlerinin eklektik karışımıyla karşımıza çıkan parfümün şişesi de yatak odanızda şık bir aksesuar olarak bulundurmanız gereken cinsten...
En çok kime yakışır?Göz kamaştırıcı tanrıçalar
için ideal...

Christian Dior'dan Miss Dior Chérie

Christian Dior'un tasarımcısı John Galliano'nun tasarımlarını andıran bu parfüm de seks ve arzuların isyanı gibi ev kesinlikle hayal kırıklığına uğratmıyor. Şişesi biraz klasik kalsa da, parfüm içerdiği oyuncu ve meyvemsi esanslarla klasiğin dışına taşıyor. Yeşil mandaline, çilek, karamelize edilmiş mısır patlağı gibi eğlenceli esanslarla birleşen sofistike paçuli ve misk kokuları gençlik ve coşkuyu simgeliyor.
En çok kime yakışır?Genç kızlar için ideal...

Stella McCartney'den Stella Rose Absolute

Birçok gül çeşidinin bir karışımı olan bu parfümün kokusu, başta biraz ağır ve tatlı gelebilir ama içerdiği turunçgiller ve şakayıklar sayesinde bu durum fazla uzun sürmüyor.
En çok kime yakışır? Doğayı ve doğallığı seven kadınlar için ideal...

Cacharel'den Promesse

Promesse, içerdiği yoğun menekşe, baş döndürücü sambak yasemini kokusu, buruk böğürtlen özü sayesinde baygın olmaktan kurtuluyor. Oldukça hatırda kalıcı bir koku olduğunu da belirtelim...
En çok kime yakışır?Yumuşakbaşlı romantikler için ideal...

Jennifer Lopez'den Live

Ağır kokular sizi bayıyorsa, o zaman Jennifer Lopez'ın Live'ı tam da aradığınız parfüm. İçerdiği egzotik Sicilya limonu, tatlı ananas esansı ve İtalyan portakalı kokuları insana günbatımlarını, sangria ve güneş kremini anımsatıyor.
En çok kime yakışır?Tüm yıl güneş ve deniz peşinde koşan plaj güzelleri için ideal...

SpaceNK'den Melodrama

Bergamutun güçlü kokusunu, tatlı portakal çiçekleri ve vetiverle birleştiren Melodrama'nın biraz daha erkeksi olduğu söylenebilir. İlk sıktığınızda tazeve hafif bir his yaratan parfüme 20 dakika tanırsanız kalıcılığını ve yoğunluğunu siz de fark edeceksiniz.
En çok kime yakışır?Sapına kadar moda hayranı olan ve çıkan her yeniliği takip edenler için ideal...

kızlar Fahrenheit kullanmıyolar tabi :D.Burberry Touch alırdım ben kız arkadaşıma hediye alacak olsam :).burdaki parfümlerden bence en iyisi Miss Dior Chérie.8 tanesinden birini almak zorunda kalsam bunu alırdım.

böle bi parfum yok yaa... ;) harbiden süper ötesi... COk cirkin bi kız da olsa bıle ona bı hava katıyo...

walla ben dkny den vazgeçmem:D

"212" derim.. geçer giderim..

calvin klein truth ustune tanımam abi direk yatak parfumu :D

anadolu çocuu bilmez mi reactor?:D

tekgeçerim ben bunu

fiyatları hakkında bir bilgi verebilirmisiniz :)

vermesek abicim:)

DeNSiZ' Alıntı:
AÇIK parfüm derim Konuyu Kapatırım :) varmı üstüne :D
senı banlayana wallaha helal olsun sen hangi avatarı daha kullanacagını bilmezken imzanlada saygısızlık yapıyorsun .. sen ilk once kendıne cekı duzen ver sonra baskaları hakkında konus ... daha az konusuyorum sana bılesın ..

Benim Favorilerim Şöyle:
1-) Kenzo
2-)Steven Oliver
3-)Açıktan Alıdığm Bi parfüm Markası R63
4-)Türk Markası En Güzel ne warsa Aklıma Gelmio :D

paralarıda hos bu parfumlern...:)

peh ben Cridans kulanıyorum :) Kendi Malım Yurt dışından getirdiğim Ayrıca satıyorum :p

yess memorix KENZO benımde tercihim ..cok hoş bence ve başka kullanmıyorum....

burberry benım kullandıgım acaip bisi tavsie ederim ;) inanın mıllet gelıp soruo bu ne dıe bu milletin cogunun azda olsa merhaban olan kızlar olması ısın ıyı tarafı... ;)

Geri