En İnternet Tarayıcısı Sizce Nedir Arkadaşlar

En İnternet Tarayıcısı Sizce Nedir Arkadaşlar

• İnternet Explorer

Kullanılan: 4 8.3%
  • Mozilla Firefox

Kullanılan: 23 47.9%
  • Opera

Kullanılan: 7 14.6%
  • Choreme

Kullanılan: 14 29.2%

• Kullanılan toplam oy
    48

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Sizce Hangisini Kurlamıyım?

google chrome, sandiğiniz gibi tek başina bir tarayici değildir explorer 8 üzerinde çalişir.

yani explorer 8 yüklü olmazsa google chrome yüklenmez ve çalişmaz.

google chrome iyi diyenler aslinda explorer 8 iyi diyorlar tabi bilmeyerek.

bilgisi olmayanlar ve inanmayanlar için not:
isterseniz chrome yüklü ise bilgisayarinizda, chromeyi açin seçenekler/ gelişmiş seçenekler/ proxy ayarlarina giriniz, bakiniz bakalim neyin ayarini yapiyorsunuz chromenin mi? explorer mi?

google chrome, sandiğiniz gibi tek başina bir tarayici değildir explorer 8 üzerinde çalişir.

isterseniz chrome yüklü ise bilgisayarinizda, chromeyi açin seçenekler/ gelişmiş seçenekler/ proxy ayarlarina giriniz, bakiniz bakalim neyin ayarini yapiyorsunuz chromenin mi? explorer mi?

allalla ben tarayıcı seçim ekranından direk chormeyi seçip yükledim ve 6 aydırda kullanıorum banamısın demedi nerden wardın bu kanıya anlamıorum nekadar emnsinde böle ahkam kesiosun ayrıca tekrarlıorum sistemimde ie den eser yok

hız konusunda opera, kişiselleştirme konusunda firefox

google dan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Adamlar neyi bilip neyi bilemiyeceğimize iyi ce hakim oluyor.

allalla ben tarayıcı seçim ekranından direk chormeyi seçip yükledim ve 6 aydırda kullanıorum banamısın demedi nerden wardın bu kanıya anlamıorum nekadar emnsinde böle ahkam kesiosun ayrıca tekrarlıorum sistemimde ie den eser yok

alti aydir kullaniyorsaniz merak edip kisayolunu ve ekran görüntüsünü verdiğim yere bir bak bakalim, asil siz ahkam kesiyorsunuz.

bir şeylerin doğru olduğuna inanmaniz için illa bir dergide veya haber sitesinde yer almasi mi gerekir, onlar nasil öğreniyorlar zannediyorsunuz.

ahkam kesmek gibi bir niyetim yok sadece bilgilendiriyorum, koca kari ilaci gibi inanilan şeylerin aslinda bir işe yaramadiğini kulaktan dolma sirf geyik olsun diye konuşulan şeylere inanmamaniz gerektiğini, anlatiyorum.

ayrica google chrome nin ie8 üzerinde çalişmasi onun kötü olmasini gerektirmez, bu bilgiyi sadece paylaşim için verdim.

tarayici seçim ekrani olduğuna göre avrupa windows kullaniyorsunuz demek ki,

bu ie8 in yüklü olmadiğini göstermez sadece kapalidir,

eğer resmini verdiğim yerde ie8 görünüyorsa yüklüdür fakat aktif değildir.

allaalla işte doğrusu...

neyin üzerinden çalıştığı bence önemli değil ama explorerden daha hızlı açıldığı kesin...favorim chrome...

türkiyenin natoya üye olan ilk ülkelerden olmasini şimdi daha iyi anliyorum.

mozillayıda yükledim google chroome yide yükledim fakat sık kullandığım tarayıcı google chroomedir... tek geçerim...

kişiselleştirme açısından mozilla,hız konusunda kesinlikle opera.

Geri