En çok taraftar Galatasaray'da

En büyük taraftar gaLatasarayda ancak en kötü yönetimde gaLatasaray'da,
HatırLarsanız bir zamanLar bu türkiye'nin en büyük traftar grubunun sahibi takım ''Yardım için Para topLuyordu'' sağdan soLdan,
Bu Türkiye'nin Türkiye futboLunun acıkLı bir durumudur bence,
Bunu FenerbahçeLi oLduğum için söyLediğimi sanmayın,Ama bu gün traftar bakımından 3 sırada buLunan Beşiktaş bile
Maddi bakımdan Galatasaray'dan daha iyi bir durumdaysa ''GaLatasaray NasıL YönetiLiyor'' diye
kendi kendimize soruyoruz,İster istemez,

:D

galatasaray.jpg

Doğruyu yansıtmıyor tabi ki de! 1 milyon kişiyle olacak iş değil bu. Tüm Türkiye'ye sormaları gerçeği yansıtır o da imkansız. Kulübün büyüklüğü taraftarlarının çok olması ile de ölçülmez. Başarı ile ölçülür. Taraftarıyla ölçülse dünyada futbolun en geliştiği yer Çin olurdu :D

birinci sizin tuttuğunuz takım olsa böyle yine der misiniz merak ediyorum.

bunun gibi onLarca araştırma yapıLdı ve ben hepsinde gs'nin önde oLduğunu gördüm..
varsa eLinde resmi bi kaynak foruma ekLe.. :goz:

bu yapılanların hiç biri resmi değil uydurma olduğu besbelli :p

Bu rakkamlar yanıltıcı taraftar oyunu bunlar :D

futbolla alakası olmayan kesımdekı herkez uefa kupasını aldı dıye qalatasarayı tutuyo...

bu yapılanların hiç biri resmi değil uydurma olduğu besbelli :p

Bu rakkamlar yanıltıcı taraftar oyunu bunlar :D

futbolla alakası olmayan kesımdekı herkez uefa kupasını aldı dıye qalatasarayı tutuyo...

futboLLa aLakası oLmayan mı?
bu araştırmayı yapan site İddaa'ya bağLı bi site,ben de oraya üyeyim; kayıt oLurken soruyor sana iL-takım vs diye doLduruyorsun..
yani tamam beLki 70miLyon içinde1miLyon anket için az ama sonuçta futboLLa iLgisi oLan kişiLer bunLar.. ;)

Yalan Haber En çok Taraftar Fenerde Bu araştırma yalandan ibaret asılsız sonuçlar bunlar.
Yenilmeyi Kabullenememk Bu Olsa Gerek.. 1 milyonu Geçmiş adam katıldı Oylamaya.Bilyoner Neden takım tutsun be adam. En Büyük Cimbom Bu kadar Basit.Kabullenin Artık

Dünyada'da En Çok Bizde ( Liverpool ) :gulumseCocuk:

helal be cimbomum...

heryerdeki gibi burda da 1 numara

Peki sonuçlar böyleyken ikide bir en fazla taraftar bizde diye üfüren Fenerlilere ne demeli

Bilimsel istatistikler ortaya çıkınca fenerin de yalanı ortaya çıktı

Peki sonuçlar böyleyken ikide bir en fazla taraftar bizde diye üfüren Fenerlilere ne demeli

Bilimsel istatistikler ortaya çıkınca fenerin de yalanı ortaya çıktı

Bilimsel istatistik,biyolojik kimyasal ne diyorsun kardeşim.Senmi saydın tek tek.Şunu anlayın artık bu sorunun cevabını vermek şu şartlarda imkansızdır.Ne kadar kapsamlı yaparsalar yapsınlar gerçek sonucu bulamazlar.Yani ne F.B ne G.S nede BJK en çok taraftar bizde var diye bir iddiada bulunamaz.

Aslında eldeki somut verilere bakarsak son üç yılda bu üç takımın maçlarını tvde ve statta izleyen seyirci sayılarına bakılmalı.Ona bakarsanda Fenerbahçe diğerlerine göre açık ara önde...

Değişmeyen ve bazılarının hazmedemediği gerçek!

Galatasaray Türkiye'de tektir!

Geri