'En çok taraftar Galatasaray’da'

harbikiz

New member
Reaction score
0
A&G Araştırma Şirketi, Türk futboluyla kapsamlı bir ankete imza attı. Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan araştırmaya göre Türkiye'de en çok taraftara sahip olan takım Galatasaray...

A&G Araştırma Şirketi’ne yaptırılan anket sonucunda en ateşli, en çok taraftara sahip, en çok kızılan takımlar belirlendi

NTV Spor
Güncelleme: 14:42 TSİ 13 Nisan. 2010 Salı

Hürriyet Gazetesi'nde, Adil Gür yönetimindeki A&G Araştırma Şirketi’ne yaptırılan anket,Türk Futbolu hakkında çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Anket sonucunda en ateşli, en çok taraftara sahip, en çok kızılan takımlar belirlendi.

Araştırma, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde, 165 ilçeye bağlı 201 mahalle ile köyde, 15 yaş ve üstü nüfusu temsil eden kesimle yapıldı. Araştırma sonucuna göre en çok taraftarı olan takım yüzde 33.8 ile Galatasaray... Ardından yüzde 26.6 ile Fenerbahçe geliyor. Beşiktaş ise 18.4 ile üçüncü.
Ankette, diğer takım taraftarları tarafından en çok kızılan takım olarak Fenerbahçe dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler'i, Galatasaray izliyor.
En ateşli taraftar yüzde 44.8 ile Beşiktaş taraftarı. Onları Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor takip ediyor. Takımına en bağlı taraftar ise Galatasaray'ın. Futbol için en çok taraftarı bulunan Galatasaraylılar futbola en çok vakti ayırıyor. Futbola en çok parayı harcayan taraftar ise Fenerbahçe'nin...

NTV SPOR'da yayınlanan 14-16 programına da katılan Adil Gür araştırmanın ayrıntıları anlattı.

'En çok taraftar Galatasaray?da' - Futbol- NTVSpor

O Kadar Taraftarı Varda Ne İşe Yarıyo :)

btün dünya tanıyor cim bomu.................

Bu adamın yaptığı bir ankete görede CHP %45 oy oranıyla Birinci parti olacaktı :)

Takımını en çok seven en iyi taraftardır.Gerisi hikaye !

bu demektir ki Fenerbahçe yüzünden kanser olup ölücek taraftar sayısı çok fazla Türkiyede. üzüldüm şimdi =(

Bu adamın yaptığı bir ankete görede CHP %45 oy oranıyla Birinci parti olacaktı :)

Takımını en çok seven en iyi taraftardır.Gerisi hikaye !

Hayır akp %40 civarında oy alacak diyen kişiydi .
Ve doğruya en yakın tahmin ondan geldi .

Türkiye'de kabule etsenizde etmesenizde en çok taraftar Gs'de .
Fakat Takımı için en çok para harcayan Taraftar Fb'de .

GS'liler takıma pek Maddi destek sağlamıyor .
Reha Muhtar'ın deyimiyle , Akşam 5 Çayında Kahvede GS Şöyle oynasaydı iyi olurdu , böyle iyi oynasaydı iyi olurdu gibi Geyik yapan taraftar Gs'de .
Maddi açıdan bu GS'ye yansımıyor .
:001_cool:

Hayır akp %40 civarında oy alacak diyen kişiydi .
Ve doğruya en yakın tahmin ondan geldi .

Türkiye'de kabule etsenizde etmesenizde en çok taraftar Gs'de .
Fakat Takımı için en çok para harcayan Taraftar Fb'de .

GS'liler takıma pek Maddi destek sağlamıyor .
Reha Muhtar'ın deyimiyle , Akşam 5 Çayında Kahvede GS Şöyle oynasaydı iyi olurdu , böyle iyi oynasaydı iyi olurdu gibi Geyik yapan taraftar Gs'de .
Maddi açıdan bu GS'ye yansımıyor .

Ben yanlış hatırladım o zaman pardon.

Allah artırsın canım ona lafımız yok.

eee yani. n'oldu şimdi. bu taraftar anketleri ne işe yarar bi türlü anlayamadım. ben Beşiktaşlı olduktan sonra 50 milyon gs taraftarı olsa ne farkederki.
bi de bu trabzonspor la bursaspor anadolu takımı değilmi. neden anadolu takımlarından ayrı değerlendirmişler ki.

eee yani. n'oldu şimdi. bu taraftar anketleri ne işe yarar bi türlü anlayamadım. ben Beşiktaşlı olduktan sonra 50 milyon gs taraftarı olsa ne farkederki.
bi de bu trabzonspor la bursaspor anadolu takımı değilmi. neden anadolu takımlarından ayrı değerlendirmişler ki.

Boş bi anket olduğunu burdan anla işte :sneaky2:

Kimse bana sormadı hangi takımlısın diye

TS Anadolu Takımı olmakla birlikte bir Şehir takımıdır .
Dünyada eşi benzerine az rastlanır biçimde Şehir takımı olarak 2 Takım kalmıştır TRabzonspor ve Napoli .

Trabzon'da doğan büyüyen kişilerin %78'i ( yine araştırma şirketi anketi ) TS'ludur .
Bunun yanında TS'un Trabzon dışında da Taraftarı bulunmaktadır .

40 Yaşındaki bir Mardin'li bile TS'u 80'lerde oynadığı futbol yüzünden tutmaktadır vede beğenmektedir .

Bunları bilmeden Futbol yorumlamayalım .
Gerçekleri bilelim TS'u diğer Anadolu kulüplerinden ayrı tutalım .

Bursa Şehrinin %80'i BursaSpor tarftarı değildir ki ankette zaten görülmüştür .

TS'uma laf yok .
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen

TS Anadolu Takımı olmakla birlikte bir Şehir takımıdır .
Dünyada eşi benzerine az rastlanır biçimde Şehir takımı olarak 2 Takım kalmıştır TRabzonspor ve Napoli .

Trabzon'da doğan büyüyen kişilerin %78'i ( yine araştırma şirketi anketi ) TS'ludur .
Bunun yanında TS'un Trabzon dışında da Taraftarı bulunmaktadır .

40 Yaşındaki bir Mardin'li bile TS'u 80'lerde oynadığı futbol yüzünden tutmaktadır vede beğenmektedir .

Bunları bilmeden Futbol yorumlamayalım .
Gerçekleri bilelim TS'u diğer Anadolu kulüplerinden ayrı tutalım .

Bursa Şehrinin %80'i BursaSpor tarftarı değildir ki ankette zaten görülmüştür .

TS'uma laf yok .
Bilmeden yorum yapmayalım lütfen

tranzonsporun anadolu takımı olduğunu söylemek onu küçümsemek anlamına gelmez ki öyle bi amaçla yazmadım zatn. trabzonspor Türkiyenin en büyük 4. klübüdür evet. ve bir anadolu takımıdır. trabzonsporu diğer anadolu takımlarından ayrı tutmak değil en büyük ve başarılı anadolu takımı olduğunu söylemek gurur verici olmalıdır. bence tabi..

:durdurunvar ama boş taraftar bunlar varmı kartalımdan başkası söyleyin bizim bir çarşımız hepsine bedeldir ...başka söze gerek yok tek gerçek beşiktaş taraftarı .unutmayalım desibel rekoruda bizde =):durdurun

Geri